/Timis/Spital

NeuroTim Med

Calea Martirilor 1989 5, Timișoara, România

NeuroTim Med
Spital
3.8
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QQ+VC Timișoara, România
+40 721 930 440
neurotim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcela Sferlea
Marcela Sferlea4 ani în urmă
Reprezentatii si colaboratorii clinicii au dat dovada in aceasta saptamana de o lipsa totala de neprofesionalism. In conditiile in care cu o zi inainte m-au sunat sa confirm o consultatie la dr Simu, in momentul prezentarii la consult la ora stabilita mi-au spus ca s-a decalat programul. Dupa o asteptare de 15 minute intreb cat dureaza si mi se spune ca aproximativ 40 de minute. Nu a existat nici macar bunavointa, din partea reprezentantilor clinicii, de a anuta inainte pacientii ca programul se decaleaza cu aproape o ora. Presupun ca aceasta informatie nu s-a aflat in momentul in care am ajuns la receptie. Cu toate astea nu au venit cu o solutie sau o alta propunere. Rusinos si trist in acelasi timp...Nu mai exista un minim de decenta si respect pentru pacienti.
Avram Ionel Liviu
Avram Ionel Liviu5 ani în urmă
Am avut atatea asteptari de la aceasta clinica, insa am ramas cu un gust amar dupa experienta de astazi. Sa fii tratat cu atata superficialitate si luare in derâdere, nu este deloc normal. Nu recomand nimanui sa fie consultat de doamna Maria Popovici de la Neurologie. Ii zic doar doamna fiindca doctor nu o pot numi, nu a demonstrat ca este asa ceva. Sa razi in fata pacientului pe "sub mustata" (vorba romanului) si sa nu-l asculti deloc cand iti spune despre situatia lui, e inacceptabil. Cu toate dovezile de la atatia doctori aduse despre un caz destul de grav, ea a tras concluzia ca pacientul trebuie sa mearga la psihiatrie, desi pacientul e in deplinatatea faculatiilor mintale.
Am apelat la un neurolog la recomandarea medicilor neurochirurgi si radiologi pentru a trata o problema ireversibila de coloana cervicala (cu efect direct asupra arterei vertebrale) ce genereaza stari de dezechibru, ameteli (vertij), insa am fost trimisi la plimbare la psihiatrie sa tratam problema... Pacientul avusese deja o interventie chirurgicala la Bucuresti in urechea interna prin tehnologia Gamma Knife pentru a trata tumora (neurinom) ce genera si ea simptome de vertij, insa pe coloana cervicala nu se poate interveni chirugical in cazul nostru, ci doar prin medicamentatie. Feriti-va de aceasta doamna Maria Popovici si alocati-va timpul pretios unui doctor adevarat, in masura sa va rezolve problemele. La intocmirea scrisorii medicale pentru care am platit nejustificat 100 lei (ca nu a facut nimic altceva decat sa ne rada in fata si sa verifice CD-ul cu RMN-ul), a copiat pur si simplu interpretarea de pe RMN si ne-a recomandat sa facem altul, dar sa nu mergem la ea fiindca nu ne poate ajuta (cu acelasi ranjet josnic pe fata). Din categoria "Asa nu!". Nota 4 pentru atitudine si profesionalism!
Cosmin L.
Cosmin L.5 ani în urmă
Aurelia Dragan
Aurelia Dragan5 ani în urmă
Stefan Volcovinsci
Stefan Volcovinsci5 ani în urmă
Draghita Nicolich
Draghita Nicolich6 ani în urmă
Stimată, doamnă doctor Alina Murariu,
Cu sufletul răvășit de durerea pricinuită de plecarea mamei mele pe drumul fără întoarcere, doresc să vă transmit acest mesaj cu toate că
cuvintele nu pot exprima întreaga recunoștința pe care o simt și nu pot recompensa competenţa şi omenia d-voastră!
Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvânteze!
Am apreciat profesionalismul şi omenia d-voastră prin faptul că aţi acordat întreg suportul de specialitate, alături de colectivul Sectiei de Neueologie, diagnosticând corect și exprimând cu sinceritate toate posibilitățile și riscurile ce implică diagnosticul.
Cu deosebită stimă şi preţuire,
Draghita Nicolici
X ROBERT
X ROBERT6 ani în urmă
Mihaela Ionescu
Mihaela Ionescu6 ani în urmă
Locații recomandate