/Timis/Spital

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara

Strada Doctor Iosif Nemoianu 2, Timișoara 300011, România

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu Timișoara
Spital
3.7
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63C+GP Timișoara, România
+40 256 203 303
spital-copii-timisoara.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Roxana Stan
Roxana Stan2 ani în urmă
Am fost în data de 04.11.21 cu băiețelul meu(1 an jumate) la urgente.
Doar cuvinte de lauda atat medicului rezident care ne a preluat cât și medicului de garda care s a ocupat ulterior de noi.
Personal dedicat cu multa răbdare .
Curățenie,timp de asteptare foarte scurt,am fost preluați imediat și s au comportat foarte atent și frumos cu noi.
Vacaru Daniela
Vacaru Daniela2 ani în urmă
Cel mai groaznic spital din toată România te lasă să mori doar de bani sant interesați. Am fost cu bebele la urgente dimineața la 7 ,ei în loc sa ajute copilul sai scadă febra care era destul de mare pe ei îi interesa sa ne facă testul de covid care cum sa făcut în asa fel sa ii iasă copilului ca este pozitiv .era și normal sa iasă asa pentru ca avea temperatura destul de mare și surpriza ma trimis într-o baracă.ma lăsat sa aștept 1 ora cu copilul bolnav find urgente ,și când colo vad doua doamne îmbrăcate în costume albe de zici ca eram cei mai virusati oameni pe scurt nu ma ajutat cu nimic mam enervat și lea spus ca plec sa nu îmi mai faca nimic pe deasupra mia chinuit copilul pana ia luat sânge de analize un spital de tott căcatu
albe
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Foarte mulțumit. Mulți medici tineri care își iubesc meseria, se poartă frumos cu copiii și sunt buni profesioniști. Nu e o plăcere să ajungi la spital, dar aici nu te simți neglijat și copilul are parte de cel mai bun tratament. Recomand
Ultimate DIY
Ultimate DIY2 ani în urmă
Macelari cu acte! Le-as da celor de la urgente minus 5 stelute, daca s-ar putea. Mergi cu un copil speriat si ei urla pe copil si pe tine, pentru ca nu le raspunzi instant la comenzi, de parca e o situatie cu care esti obisnuit si esti invatat exact ce si cum sa faci.
Ar trebui ca fiecare caz sa completeze o fisa de satisfactie, prin care se evalueaza actul medical. Cand un medic sau asistenta au mai putin de nota 2 din 5 la sfarsit de an, sa fie trimisi la curatat strazile, pentru ca e clar ca s-au facut medici sau asistente doar pentru cascaval.
In schimb le-as da 5 stelute cu felicitari celor de pe ambulanta si sectiilor chirurgie si neurologie.
Dany Chifan
Dany Chifan2 ani în urmă
Un spital de toata jena unde cadrele medicale sunt ofensate cand sunt intrerupte la urgenta noaptea din pauza lor de cafea, tigara,somn, facebook, nu stiu sa se comporte si sa vorbeasca cu un copil si cu un parinte. Domnilor, Doamelor medici si asistenti sa nu uitati ca voi sunteti platiti din bani nostri ( este vorba strict de personalul de la urgenta)
Julieta Caplescu
Julieta Caplescu2 ani în urmă
ma intreb ce legatura au fotografiile si filmele de pe site-ul spitalului cu aceasta cladire efectiv infecta..e drept ca sunt vreo 2 sectii renovate probabil datorita spiritului intreprinzator al catorva medici de exceptie..insa restul este pur si simplu gulag. asa ca as propune sa afiseze niste scene reale pe site.
Nata Nata
Nata Nata2 ani în urmă
In urma unui accident (fractura la cot) am ajuns cu fetita de 4 ani la spitalul Louis Turcanu. Conditiile din spital sunt "triste", in schimb am avut o experienta placuta in legatura cu, cadrul medical. Imi pare rau sa stiu cat de blamat este cadrul medical din Romania, dar la spitalul Louis Turcanu am avut parte de empatie, respect si profesionalism. Vreau sa aduc sincere multumiri Dl DAVID si Dl BRICI pentru tot ajutorul si suportul acordat. Sunt niste profesionisti de nota 10. Va multumesc si va doresc tot binele din lume! PS: Nici un cadru medical din spital nu mi-a cerut bani sau alte favoruri pentru serviciile prestate.
Ruru Ryan
Ruru Ryan2 ani în urmă
Mi-am adus copilul aici si cand m-am intors nu mai era...
nu voiam sa il mai pastrez oricum dar intentia conteaza.
Locații recomandate