/Ilfov/Spital

Spitalul Oxxygene

Strada Petre Ispirescu, Otopeni 075100, România

Spitalul Oxxygene
Spital
4.9
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3M4+QC Otopeni, România
+40 745 230 132
oxxygene.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Doina Dobra
Doina Dobra2 ani în urmă
Programarea la clinica Oxigène mi- a dat prilejul să întâlnesc un medic de excepție, dr. Adtian Stănescu, un profesionist dedicat profesiei. M- a impresionat felul în care a abordat evaluarea prin metode specifice, apropierea, căldura și empatia, reușind astfel să câștige încrederea pacientului, deschiderea acestuia în a- și exterioriza trăirile, temerile. Limbajul medical adaptat înțelegerii pacientului. Echipă profesionistă. Felicitări!
Aneta Valceanu
Aneta Valceanu2 ani în urmă
In primul rand m-a impresionat amabilitatea cu care am fost intampinata si grija deosebita a intregului personal si in mod special a doamnei doctor Florentina Matei. Apoi, am fost impresionata de meticulozitatea cu care doamna doctor m-a interogat referitor la problemele de sanatate pe care le-am avut pana acum si cele din prezent. De asemenea, mi-a privit cu multa atentie analizele facute in trecut si m-a atentionat ca trebuie sa-mi fac mai des unele analizele pentru a-mi tine sub control problemele de sanatate care pot aparea. Seria de intrebari puse pentru a-mi verifica memoria mi s-a parut foarte interesanta. Mie mi-a dat gandit ca ar trebui sa fac mai multe exercitii de aritmetica pentru a da raspunsuri mai prompte si, de asemenea, nu ar strica sa incep sa desenez pentru a-mi manifesta creativitatea. Ecografia mi-a fost facuta de doamna doctor cu aceeasi meticulozitate si grija fata pacient. De asemenea, EKG-ul si recortarea de sange pentru analize, au fost facute cu multa amabilitate si profesionalism.
De fapt, amabilitatea si grija fata de pacient si profesionalismul sunt cele care m-au impresionat profund.
Cu siguranta, voi mai veni la Spitalul Oxxygene, cu mult drag!
Mihaela ionita
Mihaela ionita2 ani în urmă
Este prima vizita si chiar am ramas foarte placut impresionati. Profesionalismul si cunostintele medicale ale doctorilor, rabdare si atentie, faptul ca am pacientul fost evaluat din cap pana in picioare si s-au facut si analize complete. Este prima vizita si chiar am ramas foarte placut impresionati.
Mai mult daca doctorii au considerat ca urmare a diagnosticului ca este necesara internarea intr-un spital de stat care are o sectie de terapie ne-au recomandat acest lucru.
Foarte profesionisti! Felicitari!
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
Am ales sa fac terapia TMS pentru anxietate si depresie. A fost o idee foarte buna sa incerc aceasta terapie, dupa cele 20 de sedinte anxietatea este foarte scazuta, nu am mai simtit starea de tristete si chiar pot spune ca m-a ajutat f mult! Multumesc doctorilor si asistentilor pentru profesionalism!
Mariana Dumitru
Mariana Dumitru2 ani în urmă
Programarea la clinica Oxxygene a fost o alegere înțeleaptă pentru mine. Dl. doctor Adrian Stanescu, fiind un profesionist si vorbind pe întelesul meu, m a determinat sa urmez tratamentul personalizat. Fiecare are nevoile sale, iar dl. doctor, fiind atent la detalii, știe clar ce tratament iti este benefic. Programul a dat rezultate in scurt timp, dar voi continua terapiile, deoarece vreau să îmbătrânesc tânără și sănătoasă.
Dl. doctor, va multumesc, le multumesc si asistenților dvs. pentru profesionalism.
Aleg sănătatea la Clinica Oxxygene cu dl. dr. Adrian Stanescu.
Ingrid dumitrescu
Ingrid dumitrescu2 ani în urmă
Spitalul Oxxygene este situat într-o zona liniștită în imediata apropiere a Bucureștiului și deține un personal care îți câștiga încrederea din prima clipă. Doamna Florentina Matei este un medic plin de profesionalism, seriozitate, empatica, în care simți prezenta unui adevărat prieten. O instituție în care vom reveni cu încredere!
Cristian alexandru
Cristian alexandru2 ani în urmă
Ma alatur si eu comunitatii care ofera 5 stele spitalului Oxxygene si dlui. dr.Adrian Stanescu pentru empatie , calm, implicare , caldura si experienta. Am inceput un tratament cu plasma PRP si voi continua si cu alte tratamente. Multumesc
Ioana Postelnicu
Ioana Postelnicu2 ani în urmă
m-asi dori ca toata lumea sa aiba acces la aceasta clinica cu un staff de doctori si specialisti profesionisti si minunati. terapia TMS pur si simplu ma ajutat sa-mi revin si sa pot din nou sa zambesc si sa fac fata provacarilor vietii. va multumesc din inima pentru tot
Locații recomandate