/Ilfov/Spital

Azil de batrani "Sfanta Maria"

Bulevardul Pipera 188B, Voluntari 077190, România

Azil de batrani "Sfanta Maria"
Spital
4.7
48 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G4FW+Q6 Voluntari, România
+40 760 028 331
carecentersfmaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Viorica radulian
Viorica radulian2 ani în urmă
Buna ziua, va marturisesc ca am cautat f mult un centru de ingrijire pentru parintii mei, caci din nefericere amandoi aveau probleme. Ma pot considera norocoasa ca am gasit acest centru (prin recomandarea unei cumostinte) in care ambii parinti au fost primiti cu multa caldura si dedicatie. Ingrijirea permanenta de care aveau nevoie este la cele mai inalte cote . De cand i am internat tot stresul meu cu privire la starea parintior a disparut pentru ca am avut si am incredere in personalul din centru care acorda o atentie speciala fiecarui rezident. Profesionalism, empatie, grija, bunatate, interes, sunt cuvinte care definesc personalul si adminstrarea acestui centru. Recomand cu multa caldura tuturor celor care cauta o solutie pentru parinti sau apropiati. Curatenia este la cote maxime! Intotdeauna cand mi am vizitat parintii am gasit o atmosfera calda, primitoare, calma, linistita a tuturor rezidentilor. Mama si tata au primit cel mai bun tratament care sa le ofere lor in primul rand confort iar mie linistea sufleteasca ca mi am incredintat parintii unor oameni de suflet care depun toate eforturile pentru binele rezidentilor si linistea apartinatorilor. Nu mai cautati in zadar, va spun din experienta. Aduceti va oamenii dragi in acest centru si nu veti regreta! Sanatate tuturor!
Georgiana Neselan
Georgiana Neselan2 ani în urmă
Am adus-o pe soacra mea la centru acum 4 ani , într-o stare de sănătate precară, după o internare la Obregia unde i s-a pus diagnosticul de Alzheimer. În mai puțin de 2 săptămâni a început să meargă singura, din nou, si-a recăpătat luciditatea , a început să socializeze cu colegele ei și să îndrăgească și sa fie îndrăgita de personalul centrului. Până la debutul pandemiei oricând mergeam în vizită tot centrul era foarte curat , am putut să îi sărbătorim zilele de naștere , am fost invitați la evenimentele organizate la centru. În preajma sărbătorilor sau a petrecerilor din centru toate doamnele erau îngrijite, vopsite aranjate , o atmosferă foarte plăcută. În primul an de pandemie pana să se poată vaccina personalul și bătrânii, săptămânal ne vedeam prin apeluri video de pe telefonul doamnei Georgiana. Fără a exagera în vre-un fel îi suntem recunoscători Georgianei și angajatelor ei pentru că soacra mea este încă in viață , pentru că are parte de cele mai bune condiții din toate punctele de vedere. Decizia de a duce pe cineva din familie intr-un centru, este una foarte dificilă dar timpul ne-a demonstrat că a fost cea mai bună soluție pe care am putut-o lua.
Recomand acest centru cu cea mai mare încredere și din tot sufletul!
Rabe1962
Rabe19622 ani în urmă
Am adus o pe mama in septembrie 2021, incercand sa depasesc toate cutumele si "judecatile" care exista vis a vis de caminele de batrani.
Dupa cateva luni pot spune ca mama se simte mult mai bine, atmosfera este foarte prietenoasa, personalul are grija si respecta batranii. Exista o energie buna in acesti oameni care ingrijesc batranii de la intrarea in centru, la masa care se serveste, la ingrijirea medicala zilnica si pana la cele mai mici gesturi.
Mama s-a bucurat ca in decembrie a avut parte de brad de Craciun dar si de vizita unui preot, pentru ca ingrijirea spirituala e foarte importanta pentru batranii care sunt oricum foarte fragili psihic.
Recomand Caminul Care Center Sfanta Maria si pentru seriozitate si promptitudine in rezolvarea cerintelor legate de pacienti.

Liliana H.
Florin Paun
Florin Paun2 ani în urmă
Recomand cu drag acest centru! Acum 4 ani l-am adus pe tatăl meu aici, având probleme de sănătate, necesitând supraveghere și tratament adecvat permanent. Aici la Care Center Sfânta Maria, am întâlnit oameni cu suflet, plini de empatie si foarte atenți cu persoanele din acest centru. Mi-a plăcut foarte mult si locația, liniștită departe de zgomotul din oraș, cu o curte interioara cu verdeață frumos amenajată. Mă bucur din suflet că am găsit aceasta locație, unde tatăl meu este îngrijit foarte bine de un personal calificat și foarte amabil cu toți cei de aici.
Tamara Anghel
Tamara Anghel2 ani în urmă
Buna ziua,
Sora mea este in acest centru de un an si jumatate,sunt foarte multumita de felul cum este ingrijita si tratata.
Doresc sa felicit conducerea,in mod special,cat si personalul care lucreaza in acest centru care dau dovada de profesionalism si omenie atat in relatia cu cei care sunt tratati si ingrijiti acolo cat si in relatia cu apartinatorii acestora.
Doar cuvinte de lauda pentru tot!

Tamara Anghel
Ioana Vochin
Ioana Vochin2 ani în urmă
O adevărată binecuvantare! Un loc minunat, condiții excelente, curățenie, personal calificat si călduros,îngrijire medicală excelentă. De peste 10 luni mama mea se bucură de îngrijire și atenție din partea acestor oameni minunați .
Oana Tugearu
Oana Tugearu2 ani în urmă
Mama mea se afla in acest camin de aproape 1 an si jumatate. In prima zi a acelui an, cand multi inca dormeau dupa petrecerea de Revelion, am adus-o pe mama cu Alzheimer dupa alte 6 luni petrecute intr-un alt camin si 3 saptamani internata la Bals, ca urmare a unei infectii intestinale.

Am descoperit in spital o escara de decubit extrem de urata, era nedeplasabila de multe luni si se afla intr-o stare inerta care nu parea ca ar mai duce catre orice speranta de viata.

Nu am crezut niciun moment ca ar exista vreo sansa pentru ca mama sa mai aiba parte de timp in aceasta viata. Cu toate acestea, dupa 6 luni de grija si atentie deosebite, care nu credeam ca mai exista in astfel de camine, mama mea a inceput sa mearga, sa manance singura, sa zambeasca si sa aiba viata in privire.

Nu exista cuvinte care sa cuprinda recunostina pe care o am pentru Dna Georgiana Tenderenco si fetele din personal, nu pot sa le spun decat ca sunt in rugaciunile mele in fiecare zi si sper ca Dumnezeu sa le dea inapoi tot ce ofera dumnealor. Sunt fericita ca drumul mamei s-a intersectat cu acest camin, ca soarta a decis ca mama sa mai traiasca, si asta exlusiv multumita unui profesionalism care, ma repet, nu credeam ca exista in Romania. Pe scurt, mama mea traieste si este ingrijita atat la nivel fizic, dar si la nivel emotional de o echipa de OAMENI de mare exceptie, carora le sunt in fiecare zi recunoscatoare.
Bogdan Predescu
Bogdan Predescu2 ani în urmă
Am avut-o pe mama aici cu dementa in stadiu avansat timp de 5 luni in care am mers la ea aproape zilnic. Per total mi se pare ca multitudinea de recenzii pozitive de-aici reflecta realitatea. Evident ca au fost si momente mai dificile de-a lungul acestui timp, in special dat fiind contextul pandemic, insa am convingerea ca locul asta reprezinta una din cele mai bune alegeri (daca nu cea mai buna) pe care cineva le are la dispozitie in situatia in care ingrijirea la domiciliu nu este o varianta.
Doamna Georgiana este o persoana foarte inteleapta, sufletista si de incredere iar personalul ales si instruit de dumneaei este pe masura. Trebuie pastrat in vedere ca toti suntem oameni si greseli vor exista, avem zile mai bune si mai putin grozave si aici pe pamant cel putin lucrurile functioneaza cu imperfectiuni. Am pus 4 stele din principiu intrucat intotdeauna exista loc de mai bine insa voi pastra in suflet o impresie buna despre oamenii mentionati mai sus.
Locații recomandate