/Ilfov/Spital

Spitalul Orășenesc Voluntari

Bulevardul Dunării 71, Voluntari 077190, România

Spitalul Orășenesc Voluntari
Spital
2.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5VP+PV Voluntari, România
+40 31 422 6018
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carina Luca
Carina Luca2 ani în urmă
Medici pregătiți în domeniu și foarte amabili , dar când suni pentru o programare la recepție nu se răspunde sau când se răspunde personalul este foarte recalcitrant. Zici ca sunt de pe maidan.
Bogdan Radu
Bogdan Radu2 ani în urmă
Nu răspund la telefon.
Felicia Parvu
Felicia Parvu2 ani în urmă
Organizare proasta....nu raspunde nimeni la telefon, pacat
Ana Stan
Ana Stan3 ani în urmă
Poate se mai raspunde si la receptie. Plus că membrii din familie mi au spus că au fost încurcate analizele, descurajator
EUSEBIU VIZITIU
EUSEBIU VIZITIU4 ani în urmă
NU NU si iarasi NU. Suni, faci programare, ajungi acolo, stai la coada, programarea iti este ignorata. Peste toate aceste nereguli problema cea mai grava este aceea ca iti incurca analizele, ceea ce este foarte, foarte grav. Steluta o acord pentru parcarea gratuita, nu stiu pana cand o tine asa, momentan e de bine, au cu ce se lauda.
Ionut Ionescu
Ionut Ionescu2 ani în urmă
Spital fără medici fac programare iar când ajung cu copilu stau 2 ore și când întreb dacă mai stau cu copilu spun ca nu au medici sau ca întârzie când ceri info îți vorbesc în nas nu recomand la nimeni acest spital nici pt consultați nici pentru analize .
Marian Costea
Marian Costea2 ani în urmă
Am acordat o stea pentru ca nu exista posibilitatea de a acorda Zero stele. Poate pentru parcarea libera, doar.
am mers acolo personal si am facut programare la Oftalmologie. Mi s-a dat o zi si o ora. Am ajuns punctual la cabinet pentru a afla ca mai era o programare cu 15 minute inaintea mea, ca re nu intrase inca, inaintea dumneaei mai era o familie iar eu, care aveam programare la 13:45 am aflat acolo ca mai era o persoana programata la aceeasi ora, la aceeasi doamna doctor.
Am intrebat de ce este asa, a iesit asistenta foarte suparata ca de ce intreb si care este problema daca astept...am avut impresia ca dumneaei a devenit deodata stapana timpului meu. A iesit si doamna doctor care a vrut sa taie scurt discutia si a zis ca nu bea nici cafea, ca nici nu fumeaza si ca sta pe scaun toata ziua. Tot respectul pentru doamna doctor care munceste incontinuu insa chiar daca i-am spus ca eu nu o acuz pe dumneaei de nimic ci am o problema cu sistemul de programare, nervii nu s-au calmat.
Mai mult, la receptie, domnul receptioner mi-a comunicat ca nu este multumit de salariu pe care-l are, ca dupa cat a incasat dumnealui se pare ca nici nu mi-am platit CAS-ul (foarte logic acest domn). Noroc cu domnisoara receptionera care mi-a taiat-o scurt" Gata, domule! Gata!"
Asa a fost domnisoara receptionera educata la scoala de receptionere a lui Medicavol!
E intr-adevar gata! Nici ca mai calc pe acolo si chiar am sa va sfatuiesc sa va economisiti timp si sa evitati nervi si deplasari inutile.
Un exemplu clasic de desconsiderare a clientilor si de lipsa de respect din partea unor oameni care ar trebui sa serveasca si sa acorde sprijin.
Sanatate, va doresc!
Andreea Andreica
Andreea Andreica2 ani în urmă
Interesant, nou, dar mai trebuie un pic de lucrat la organizare..
Locații recomandate