/Ilfov/Spital

EGREGORA

Strada Dimitrie Cantemir 7, Voluntari 077190, România

EGREGORA
Spital
4.8
82 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
G475+QV Voluntari, România
+40 742 109 109
egregora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ana Dolores Doca1 an în urmă
În curând se vor împlini 11 luni de când soțul meu este internat la clinica Egregora. Fusese diagnosticat cu o boală cognitivă gravă, care, în ciuda tratamentului a continuat să avanseze. Când nu am mai putut face față provocărilor acestei boli, am căutat un loc unde să îl pot interna. După mai multe căutări, am descoperit Egregora. A fost greu de luat decizia internării, dar acum nu regret absolut deloc. Datorită grijii, empatiei și profesionalismului întregului personal al clinicii, medical dar și administrativ, soțul meu se simte la Egregora ACASA. Exercitiile fizice, tratamentul precum și alimentația adecvata l-au ajutat pe soțul meu să facă față acestei boli oribile. Am scris aceste rânduri pentru a multumi personalului clinicii Egregora dar și pentru că, știind că nu este o decizie ușor de luat, să îi indemn pe cei care au oameni dragi lor în situații medicale dificile, să aibă curaj și să apeleze la serviciile de calitate ale acestei clinici.
Din nou: multumesc Egregora!
Mituta Dragomir
Mituta Dragomir2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta clinica dupa o operatie complicata de fractura de femur care m-a tintuit la pat complet. La o saptamina in spitalul unde mi s-a facut operatia, o saptamina de chin groaznic cum se intimpla in spitalele din Romania, am ajuns la Egregora dupa ce fiul meu s-a interesat care ar fi cel mai bun loc pentru o asemenea recuperare.
Incepind din a doua parte a lunii august 2021, am stat la Egregora timp de peste trei luni. Ieri, 20 noiembrie am revenit acasa pe picioarele mele. Nu mi-as fi inchipuit asa ceva niciodata, insa iata ce au facut oamenii acestia pentru mine.
Nu pot sa spun ca a fost usor. A fost foarte greu: am evoluat de la a fi complet imobilizata in pat la a face primii pasi cu cadru pina la a merge fara baston, fara sprijin, fara nimic. Dar cu efortul unei echipe de medici extraordinare, am reusit sa plec acasa pe picioarele mele si sa imi reiau viata in mod aproape normal la virsta imediat de 80 de ani.
Locul este foarte curat, ofera conditii foarte bune. Mai mult, ce este cel mai important, cel putin pentru mine, recuperarea medicala este foarte buna, facuta cu logica si profesionalism, un semn clar ca oamenii care conduc aceasta clinica stiu foarte bine ce fac, un lucru rar cel putin in Romania.
Scriu acest mesaj din tot sufletul, ca un cuvint de multumire pentru toti cei care au avut grija de mine. Daca ar trebui sa multumesc tuturor celor care se implica in aceasta munca, nu mi-ar ajunge spatiul. Patron, personalul medical (in special, in cazul meu, personalul specializat in kinetologie medicala, extraordinar, de nota 10), asistente, infirmiere, toti primesc din suflet multumirile mele.
Multumesc pentru tot si mult succes in continuare ca sa puteti ajuta la fel de bine multi alti pacienti.
Marius Dragomir
Marius Dragomir2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa descriu experienta foarte buna pe care am avut-o aici cu mama. Dupa o operatie de femur destul de grea, a venit aici pentru recuperare. Nici pe departe nu speram sa o vad pe picioarele ei in mai putin de 6-7 luni. Dupa numai trei luni, insa, multumita echipei de la Egregora, mama a reusit sa plece acasa pe picioare si sa iti reia viata (aproape) normala. Rareori gasesti un asemenea centru de ingrijire geriatrica unde chiar sa ai servicii medicale de asemenea eficienta. Ma bucur enorm ca am avut inspiratia de apela la aceasta clinica.
Multumiri sincere intregii echipe care lucreaza aici.
Manu Z
Manu Z2 ani în urmă
Recomand cu caldura. Pozitiv: au medic de familie, gerontolog, farmacista, kinetoterapie, sala de kineto, bucatarie proprie. Zona linistita. Opinii pozitive despre programul de recuperare. Pacientii in carucior sunt scosi afara, exista lifturi mobile pentru carucior. Personalul amabil, dau informatii despre pacient, ii dau la telefon pe telefoanele asistentelor si chiar pe what’s upAu 2 asistente permanent. Au mese reglabile langa paturi. Au ambulanta, asigura transport pentru investigatii, contra cost. Medicii m au informat permanent de starea mamei. Ambulanta a fost chemata la timp, asistentele m au sunat. Managerul a fost flexibil, mama nu s a acomodat cu prima camera si a fost gasita o solutie. Pacientii fac kineto la sala sau in camera. Nu sunt tinuti numai in pat, stau si in carucior o parte din zi. Managerul trimite filme cu pacientul si fotogtafii pe what’s up. Sunt imbracati de zi daca ies la sala, sau uneori chiar cand stau in carucior in camera. Din pacate mama a avut un avc mare, au chemat ambulanta la timp cu medic care a intubat o direct. . Sunt axati pe recuperare si cazuri care necesita ingrijire medicala, nivel camin spital. Mama s a intors la camin dupa 3 sapt de spitalul de urgenta. A fost primita f omeneste si empatic, este in stare grava si a venit de la spital cu multe probleme legate de igiena, si cu acutizarea escarei. Dupa aceasta ultima experienta recomand cu caldura chiar. Nu exista camin ideal, dar implicarea personalului, si a managerului, faptul ca ei comunica in mod politicos, faciliteaza comunicarea cu pacientul, ca sunt implicati in starea de bine a pacientului e absolut lăudabilă. Din pacate mama a murit, incet, cu greu. La Egregora a fost inconjurata de oameni cu multa empatie, in afara de profesionalism. M au tinut la curent in permanenta, am putut sa o vad pe mama cel putin online. Managerul s a purtat admirabil, cu intelegere si empatie. Nu pot decat sa fiu recunascatoare personalului in aceste momente grele.
Adriana Comnea
Adriana Comnea2 ani în urmă
Buna ziua! Sper ca aceste randuri sa va ajute la fel de mult precum m- au ajutat si pe mine si pe familia mea, review- urile pe care le- am citit pana sa luam hotararea a de a o interna pe mama mea aici. Dupa indelungi ezitari si mustrari de constiinta, am realizat ca situatia in care ne aflam ne depasea si ca aveam nevoie de ajutor. Astfel, am gasit acest minunat centru, care combina tot ceea ce ne- am dorit pentru mama. In momentele pe care aveam voie sa le petrecem cu ea, se observa grija, afectiunea si interesul pe care intreg personalul i- l arata mamei mele. Zambeste, este fericita si cel mai important, starea de sanatate este pe drumul cel bun. Este foarte incantata de orele de kinetoterapie si de faptul ca poate sa faca toate exercitiile pe care o pun sa le faca. Cel mai important lucru pentru noi a fost ca nu s- a simtit "abandonata". Pentru noi a fost si este cea mai buna decizie pe care am luat- o.

Recomand din inima. Incepand cu conducerea toti sunt foarte implicati, isi fac treaba bine si sunt foarte atenti la nevoile pacientului. Comunicarea este foarte buna, am fost tratati cu un mare respect si foarte prompt. Ofera toate conditiile necesare. Le multumesc pe aceasta cale.
Livia Moscovici
Livia Moscovici2 ani în urmă
Sora mea a fost internata la Centrul de Recuperare Egregora, dupa o operatie de protezare a soldului. A stat aici 2 luni, timp in care s-a bucurat de o ingrijire foarte buna si atentie din partea personalului medical, a infirmierelor si a kinetoterapeutilor. La starsitul acestei perioade s-a putut intoarce acasa refacuta. Centrul se bucura de o administrare si conducere excelenta. Multumiri tuturor!
Cor Per
Cor Per2 ani în urmă
Dupa multe experiente traumatizante cu caminele de batrini din Bucuresti, am putut sa fiu suprinsa in bine recent. Am transferat o pe mama acum 3 saptamini la Egregora intr o stare jalnica dupa ce parkinsonul ei nu mai fusese tratat cum trebuie de luni de zile.
Eu nu sint in tara, insa rudele care au vizitat o au fost socate... in bine! Au avut placerea sa o regaseasca cum era inainte, putind sa mearga singura, sa vorbeasca coherent, sa glumesca. Pina si apropourile cu dusul acasa la ea s au rarit.
Sunt nespus de recunoscatoare echipei Egregora pentru profesionalismul si silinta cu care o trateaza pe mama. Dupa aproape un an de zile de stress si descurajare, m au facut sa mi recap speranta ca si in domeniul acesta, asemanator unei jungle, exista profesionisti cu constiinta si bun simt. Sper ca toata echipa sa poata continua asa, astfel incit parintii nostri sa si petreaca ultima parte a vietii ca si cind ar fi fost la ei acasa. In familia Egregora.
Florentina Danciu
Florentina Danciu2 ani în urmă
Una se promite , alta se face. Am avut-o pe mama internată cu avc. , care la momentul respectiv nu vorbea. Am luat-o acasă după puțin timp că plângea și nu mai vroia acolo. Acum vorbește și ne povestește cât de rău a fost tratată. Nici tratamentul intravenos nu a fost administrat. Așa că grijă mare
Adriana Toma
Adriana Toma2 ani în urmă
Este un loc unde totul este la superlativ. Un loc unde cei veniti aici beneficiaza de toata daruirea si profesionalismul cadrelor medicale cat si al intregului personal.
Un loc primitor si plin de speranta pentru cei veniti sa se vindece dar si pentru familiile lor
Locații recomandate