/Ilfov/Spital

Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan

Șoseaua București-Ploiești 307, Otopeni 075100, România

Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan
Spital
4
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3H8+69 Otopeni, România
+40 31 805 9401
ana-aslan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Laur Laurentiu
Laur Laurentiu2 ani în urmă
mama a fost internata pentru recuperare si sa imbolnavit de covid. au adus o pacienta in salon cu mama si peste 2 zile au mutat-o, mi-sa parut ciudat ... si dupa alte 2 zile mama a avut stari de greata si binevoitoarea dna doctor Domocos Doina ia facut un test PCR, dar pana sa iasa rezultatul a dus-o la containerul covid, dupa cum ne asteptam testul a iesit pozitiv. testele PCR se fac la misto!
Sa nu uitam de ciubucaresele de asistente care nici nu te baga in seama daca nu le bagi nsite "maruntis" in buzunare.
Doru Balatchi
Doru Balatchi2 ani în urmă
O institute care se respect a din toate punctele de vedere cu personal amabil si extrem de bine pregatit indifferent de postul pe care il ocupa dar un loc care necesita bani pentru intretinerea pentru ca este pacat de locatie. Fondurile sant insufficiente necesitatilor si managerul si pesonalul de intretinerea Nu pot face minuni. Felicitari personal lui si rusine factory lor de resort si pliticienilor.
Alana ala
Alana ala4 ani în urmă
Nu cred ca merita stele ... totul vechi, de la alei, pana la wc-uri. Am fost in vizita si experienta este foarte urata. Pacientii isi fac singuri curat in camera; totul este vechi, gresie sparta si ciobita. Mucegai, rugina... Sa nu mai vorbesc de spatiul verde ... dezolant.
Marinescu Vlad
Marinescu Vlad4 ani în urmă
Este incredibil felul in care arata. Mucegai, rugina, este mai rău decât in spitalele de stat. Cel mai dureros este ca bătrânii plătesc bani multi fără sa știe nici măcar cum arata. Bunicii mei au trăit o dezamagire imensa pentru care au plătit 1800 lei. In mod previzibil, nu recomand.
Nelly's Travels
Nelly's Travels4 ani în urmă
Am avut o experienta extrem de neplacuta in acest institut , odinioară de renume international. Evitați să ajungeți la Dr.Gutiu Liliana, lipsită de orice urmă de respect pentru interlocutor, fără un dram de compasiune sau empatie față de oamenii simpli, aflați în suferință, de o aroganță incredibilă, fără profesionalism si fara implicare în efectuarea unui act medical,indiferenta , rea, prefăcută si as mai putea continua...Are o ura ce nu poate fi în niciun fel inteleasa, pe care si-o revarsă asupra noastră , a celor ce venim pentru a rezolva probleme de sanatate.Si uite cum, pe banii nostri, pentru ca sa stiti, internarea la Ana Allan e pe bani, suntem umiliți, jigniți, apostrifati de asemenea specimene, ca nu pot fi numiți oameni.Indiferent de ce salarii ar primi, indiferent de cat de consistent e plicul, unii medici nu pot fi si oameni.Trist..
John Doe
John Doe6 ani în urmă
Sanatoriu comunist, trist, fara modificari de finisaje de la deschidere incoace. Aceleasi usi, coridoare, lustre si perdele.
Aparatura veche sau chinezeasca noua, incredere minima.
Campus linistit si placut dar fara alei si plin de masini. Potential maxim si mostenire extraordinara dar... vanduta strainilor. Brandul Ana Aslan nu ne mai apartine.
Camelia Stavarache
Camelia Stavarache6 ani în urmă
Pana la Dumnezeu te mananca Sfintii, a se citi asistentele de la programari. Am incercat 3 saptamani sa fac o programare la biroul de internari. Efectiv, mi-se inchidea telefonul in nas. Este inadmisibil sa fii tratat cu atata lipsa de respect!
Melu Motoc
Melu Motoc2 ani în urmă
Servicii ireprosabile ale intregului personal din spital,curățenie exemplară,siguranta si protectie a pacientului. In afara de cazare si masa care se plătesc tot tratamentul este gratuit.
Locații recomandate