/Ilfov/Spital

Spitalul Clinic Veterinar Marcovet

Strada Câmpul Pipera 115, Voluntari 077190, România

Spitalul Clinic Veterinar Marcovet
Spital
3.9
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4V8+9P Voluntari, România
+40 732 122 488
marcovet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sorin Robert Negrila
Sorin Robert Negrila2 ani în urmă
Catelusa mea, o fetita din rasa ciobanesc german pentru mai bine de o saptamana a prezentat o stare de tristete si disconfort. Prin administrarea unui tratament corespunzator, echipa Marcovet in doar 3 zile a reusit sa schimbe in totalitate starea ei, astfel, am avut o vacanta plina de plimbari impreuna cu catelusa mea. Recomand calduros serviciile acestei clinici.
Vlascu Andreea
Vlascu Andreea2 ani în urmă
Am facut rezervare la Marcovet la pet hotel pentru o saptamana pentru catelusa mea un rottie de 8 ani care este foarte anxioasa de obicei. Cand am ajuns acolo personalul a fost foarte prietenos insa cand au vazut-o pe catelusa ne-au recomandat sa o cazam in spital deoarece era pe tratament si puteau sa o supravegheze mai atent. Timp de o saptamana am vorbit cu ei constant prin whatsapp, ne-au trimis poze cu ea si ne-au tinut la curent cu toate lucrurile facute pentru ea. Cand am ridicat-o, catelusa mea si-a luat ramas bun de la fiecare membru si mi-a lasat impresia ca ar fi vrut sa mai stea acolo. Eu ii recomand cu toata increderea pentru felul cum au tratat-o si atentia acordata. Multumesc tuturor pentru ajutorul acordat mai ales ca este un catel cu nevoi speciale.
Valentin D.
Valentin D.2 ani în urmă
Pot spune ca sunt foarte multumit de serviciile de pensiune oferite la Marco Vet, nu numai ca am gasit loc in pensiune cu putin timp inainte de revelion, dar cand am venit sa mi iau cainele acesta era foarte fericit, mai ales ca era prima data cand il lasam intr o pensiune, plus ca au si preturi super ok....per total, recomand serviciile Marco Vet tuturor
Corina Petrescu
Corina Petrescu2 ani în urmă
Feriti-va animalele de acest loc! Personal cu comportament josnic, grija si interesul fata de animale lipsesc cu desavarsire, medici veterinari incompetenti. Alegeti cu grija pe mana cui va lasati animalele!
Andreea Oprea
Andreea Oprea2 ani în urmă
Ieri am fost cu catelusul meu de 2 ani, m-am trezit si inca de la prima ora am observat un comportament ciudat, tremura, nu putea sa mearga foarte bine si nu se misca dintr-un loc ( mentionez ca am un Yorkshire si este extrem de activ), dupa un set de analize si un consult de 570 RON, am fost intrebata daca am trantit recent usile prin casa si daca am " traumatizat-o", continuam sa spun ca imi cunosc foarte bine catelul intrucat sunt extrem de atenta si sunt sigura ca ii este rau, insa mi s-a spus de n ori, ca nu poate sa ii dea nicio pastila fara sa aiba un diagnostic. Am plecat acasa, asteptand sa ii iasa biochimia si am fost sunata sa mi se spuna ca s-a stricat aparatul, in fine. Long story short, am fost la cabinetul meu uzual ( am ales MARCOVET gandindu-ma ca fiind un spital nu un cabinet de cartier, detin aparatura si specialisti pe masura), si dupa o simpla palpare a abdomenului mi-au spus ca are o colica din cauza mancarii, i-au facut un no spa si un pansament gastric si intr-o ora si-a revenit, dupa o zi intreaga de tremurat si de durere. Este prima oara in viata mea cand dau un review negativ, insa asa ceva nu este normal, daca tot luati 570 RON pe 10 minute, macar o injectie ca sa calmati un caine ati fi putut face, pentru ca nu l-am adus la psiholog sa mi se spuna ca l-am traumatizat, ci la doctor ca sa fie tratat corespunzator. O zi frumoasa si sper sa angajati profesionisti pe masura preturilor, intrucat profesionalismul D-nei. Candea Mariana Madalina, lasa de dorit, dupa ce mi-a repetat pe un ton autoritar ca nu am un caine in dureri ci ca tremura " comportamental".
Alina t
Alina t2 ani în urmă
Daca aveam dubii in privinta clinicii, acum este clar ca nu va voi calca pragul! Si asta vine in urma raspunsului din partea clinicii de mai devreme legat de taierea unghiei si sangerare. Daca tot v-ati dat interesul sa veniti cu o explicatie atat de detaliata (care presupun ca a durat ceva pana a fost formulata), ar trebui sa va dati acelasi interes si sa va concentrati mai mult pentru ca acest gen de accidente sa nu se mai intample. Noi, cei cu "animale", ne dorim intelegere si nu sa fim certati mai ceva ca la piata.
Ana Florescu
Ana Florescu2 ani în urmă
Am beneficiat de mai multe servicii de la dumneavoastra, de sarbatori am fost plecati si ne-am lasat catelusul in pensiune, am avut si perioade cand l-am adus si in spital pentru tratament si analize, a fost foarte ok!!! Lucky catelusul nostru a mai beneficiat si de cosmetica, mi-a placut foarte mult rezultatul final iar domnisoara care se ocupa este foarte prompta!! Doamna doctor Madalina Candea este profesionista si acorda atentie tuturor cazurilor! Felicitari!!!
Maria diana
Maria diana2 ani în urmă
Am avut si eu neplacerea interactiunii cu o parte din personalul de acolo. Nu am plecat cu alta impresie - decat cea a lipsei de empatie, a unei agitatii nejustificate, dorintei de a 'poza' intr-o anumita postura, fara a avea, (nici pe departe), comportamentul - pe masura standardelor pretinse. Antagonism, dezorganizare, pitziponceala, lipsa de profesionalism. O dorinta chinuitoare de validare personala, name-dropping, lauda de sine si cam atat.
De evitat!!
Locații recomandate