/Ilfov/Spital

Spitalul universitar de urgentă militar central dr Carol Davilla Rol2

Strada Valea Păsării 23, Otopeni 075100, România

Spitalul universitar de urgentă militar central dr Carol Davilla Rol2
Spital
3.5
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H3H7+JC Otopeni, România
+40 31 069 9768
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ionel
Ionel2 ani în urmă
Nu știu ce a fost în capul meu când mi-am adus tatăl la spitalul militar!
NIMENI dar nimeni nu a avut curajul să își asume responsabilitatea să îi aplice un altfel de tratament decât cel standard impus cel mai probabil de OMS pentru ai trata infecția la plămâni cauzată de covid.
Nu ne-a întrebat nimeni ce alte probleme de sănătate are, în ce domeniu a lucrat, cum stă cu psihicul, deoarece problemele de respirație știm cu toții prea bine că pot fi amplificate de asemenea și de atacurile de panică foarte puternice, nu numai de infecția cauzată de covid.
Le-a fost mult mai ușor să-l sedeze și să-l intubeze în momentul în care nu a mai fost cooperant.
Ne-au înștiințat despre acest lucru abia a doua zi când era deja intubat, lucru care i-a adus și sfârșitul la scurt timp.
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
In urma cu 6 luni a ajuns tata aici la rol2,a fost mutat de la spitalul militar unde stătuse 3 zile si tratamentul de acolo ii dădea șanse la viata. După ce a fost mutat starea lui sa degradat brusc si in 2 zile l au întubat,dupa care a murit.avea leziuni vizibile pe frunte si urechi(ma refer la felul cat de tare l au strans cu masca aceea care se pune cand te intubeaza. Nu se poate asa bataie de joc.cel mai prost spital posibil.Nu am avut acces la el sub nici o forma si cei care m au sunat foarte rar nici nu știau sa explice starea pacientului. Niste nepregătiți care se schimbau la o săptămână si cei care le luau locul erau total pe dinafara. După ce a murit ma mai m au sunat 2 zile sa mi spuna ca a murit desi nu mai era vorba despre tata,era vorba despre alți pacienti.cine ajunge acolo sunt sanse de 10 la sută sa mai scape. In 3 saptamani cat a durat până a murit nu i au schimbat tratamentul.eu stiu ca daca nu ti priește ceva schimbi.la ei nimic.organizare zero.
George matei
George matei2 ani în urmă
Spital cu condiții bune de tratament,personalul ok cu pacientii,într-un cuvant, condiții bune de afi tratat in acest Spital.
Raoul Paxaman
Raoul Paxaman2 ani în urmă
Un spital cu doctori de nota 20. Bunica mea, testata pozitiv cu covid-19, a ajuns la acest spital după ce a fost plimbata pe la alte 3. Odata ajunsa aici, starea ei se imbunatatea pe zi ce trece. Doctorii si asistentele au fost adevărați profesioniști, iar pe langa asta au fost cu adevărat oameni. Felicitari Armatei Romane pentru ce a reușit sa faca!
Cristian Ditoiu
Cristian Ditoiu2 ani în urmă
Personal atent. Sugestie in masura in care se poate :1. Faceti o ceva de asteptare pentru aparatinatori 2. Puneti niste semne indicatoare mai mari
Cosmin Florentin
Cosmin Florentin2 ani în urmă
Un spital unde nu poți avea acces, doar dacă ești din sistem.
Vlăduț Mircea
Vlăduț Mircea2 ani în urmă
Profesioniștii de care sa nu ai nevoie. Bravo lor pentru dăruire și tratamente excepționale.
IU DA
IU DA2 ani în urmă
Spitalul unde ajungi sanatos ca sa poti muri de covid
Locații recomandate