/Ilfov/Spital

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea

Strada Studioului 5, Buftea 070000, România

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Buftea
Spital
3.6
53 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HWGQ+H8 Buftea, România
+40 21 351 5295
spitalbuftea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Roxana1 an în urmă
Dezamăgitor , timp pierdut degeaba.
Am fost in urma cu o săptămâna la Dr Ala , pentru un simplu consult ginecologic , aerul de superioritate (nesimțire ) și felul cum a vorbit dezgustător , sa nu mai spun ca după ce am fost sa ma înregistreze in baza de date ( 5 min in cabinetul alăturat) in momentul când am intrat in “cabinetul de consultații” Dr Ala era cu salata de roși cu brânza si mămăliga pe masa. De tot rasul , de șpagă numai zic , șpăgară in serie , dacă poate sa îți bage mâna in geanta nu ezita. Timp pierdut degeaba , am plecat cum am venit …
Mihai Cosmin Dinu
Mihai Cosmin Dinu2 ani în urmă
Te umplii de nervi, mamica prost tratata, nu se ocupa nimeni, totul dureaza mult si trebui “platit” peste tot…
Prima zi a stat la terapie, a doua zi a fost mutata in salon (intre timp sa facut “perchezitie la bagaj” si au luat cateva lucruri) unde dupa ora 11 a primit si bebelusul, si de atunci pana la externare mamica nu a primit decat antibiotic (administrat la interval neregulat 13-14ore), fara calmate.
Multumim colegelor de camera, s-au ajutat reciproc sa se ridice din pat sa isi alapteze bebelusii.
La externare nu am primit nici un tratament sau sfat pentru tratarea operatiei de cezariana.
Personalul de la Neonatologie super ok, dar nu au avut nici un vaccin in stoc.
Bebelusul l-am preluat de la poarta, multumim d-nei Doctor ca a ajutat mamica pana la poarta, paza nu ne-a lasat nici macar in curte!
Lita raluca
Lita raluca2 ani în urmă
Halal de spital in primul rand nu își respectă programarile Niciunu dintre doctori fie Ginecologi fie ori care alt doctori te duci de dimineață te apuca seara pe holuri nu te baga nimeni in seama și dânșii de la poarta daca am vrut sa fiu însoțită de soțul meu fiind însărcinată nu la primit niciodată țin să precizez că mai am puțin să nasc și na fost la o ecografie din cauza covidului" dar pe alte paciente le lăsau să intre că le dădea șpagă" daca nai bani te ia în râs cei din București care veniți nu va recomand acest spital noi suntem nevoiți că suntem din Buftea și navem posibilitatea de București ....
Cristina Vogue
Cristina Vogue2 ani în urmă
Zero stele!! Am fost în acest spital în vara la o consultație pentru o problema mai veche la Dr. Danilceac Ala, cu toate ca apare pe site ca este doctor primar, felul în care a abordat problema lasă de dorit! Sau mai precis felul în care NU a abordat problema. Mi-a fost efectuata o ecografie transvaginala FĂRĂ PROTECȚIE, deci puteam sa iau orice boala de alte paciente de dinainte, felul în care mi s-a vorbit bineînțeles superior și am fost trimisa acasă, citez 'sa-mi rezolv problemele hormonale' fără nicio rezolvare. Penibil!! Îmi pare rău că mi-am pierdut și timpul pana acolo.
Dan dan
Dan dan2 ani în urmă
Minus 5 stele daca se poate. Sotia a nascut pentru prima si ultima data la acest spital, spitalul este ok, dar personalul foarte corupt si degustat de pacientii sai, te trateaza ca si cum ai fi un detinut, nicidecum un pacient. Nu recomand!
Anagoesodown
Anagoesodown2 ani în urmă
Doctorii de la garda sunt de ultima speță, în ultimul am avut 2 prieteni care aveau nevoie de copci în urma unor accidente iar doctorul de garda ia refuzat spunându-le ca nu e nevoie, nici măcar nu le-a curățat rana. Unul. Dintre ei a ajuns sa facă infecție și sa se zbată câteva luni bune cu ea în timp ce cealaltă a fost în București pentru a primi îngrijiri . De asemenea o. Mătușa a fost cu o căzătură și doctora de acolo ia spus ca nu e caz de garda dar în același i-a spus sa meargă la București de urgenta sa nu mai stea, dar nici de. Cum sa o trimita cu ambulanta...
Emilia Andreea
Emilia Andreea2 ani în urmă
Toate laudele și tot meritul doamnei doctor Isaia Andreea, un medic de excepție, un suflet mare și răbdare de fier !
Carmen Ioana
Carmen Ioana2 ani în urmă
Va rog sa nu mergeti la doamna ,,doctor pediatru" Ichim Ana - Maria. Alegeti orice alt medic pediatru !! Nu stie macar cate picaturi de fier trebuie administrate la un bebelus.
Dragan Bogdan
Dragan Bogdan2 ani în urmă
Domnilor care vă plângeți de aglomeratie: de ce intrati intr-un spatiu aglomerat ? Va este greu sa asteptati frumos afara 10 minute sa se mai elibereze ? Am primit exact indrumarile necesare si clare. Cand am ajuns erau 4 persoane care asteptau indrumare si am asteptat cuminte afara 2 minute. Nu am murit. Iar legat de seringi refolosite.... nici nu ma obosesc sa comentez. Cine crede asa ceva este clar ca ori este rau intentionat ori traieste pe alta planeta (ca sa folosesc niste expresii usoare).
Un centru de vaccinare corect, cu personal normal, informatii clare, curat si eficient. Am fost la vaccinare nu la vreun salon de masaj. Sper sa ramana asa.
Locații recomandate