/Dolj/Spital

Spitalul Independența (VITAPLUS Medical)

Strada Anul 1848 100, Craiova, România

Spitalul Independența (VITAPLUS Medical)
Spital
3.1
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R46+75 Craiova, România
+40 351 421 884
vitaplusmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: 9–11
Scrie o recenzie
Marius Andreiasi
Marius Andreiasi2 ani în urmă
Acord recenzia pentru modalitatea în care se efectuează investigațiile DEXA (testul de osteoporoză). Mi-a fost de ajutor, pe la alți medici nu am fost.
Alexandra Ale
Alexandra Ale2 ani în urmă
Doctora Enachescu,cel mai prost pregătit medic din cati am intalnit,evitati-o,pe deasupra si de o aroganță de iti provoacă sila.
Black Wolf
Black Wolf2 ani în urmă
Gândiți-vă de 2 ori înainte să mergeți la doamna doctor Enăchescu și înarmați-vă cu muultaa răbdare !
Pe lângă faptul că aștepți de la 30 de minute la oră după ora programării , mai stai si în cabinetul doamnei 20 de minute până termina cu alte 3 paciente. Foarte arogantă și sarcastică, nu are răbdare să explice și chiar am rămas profund dezamăgită la cât de recomandată e doamna doctor...
Cornel Feraru
Cornel Feraru2 ani în urmă
DACĂ EȘTI BĂTRÂN,AI AFECTIUNI LOCOMOTORII ȘI TE DUCI LA ACEST ,,SPITAL"...AI ÎNCURCAT-O !!! PENTRU ASISTENTELE MEDICALE SI INFIRMIERELE CARE MIȘUNĂ PE HOLURILE STRÂMTE...NU EXIȘTI !!! NU SE OFERĂ NICIUNA SĂ TE AJUTE SĂ TE DEPLASEZI IAR SĂ TE AJUTE LA DEZBRACAT ESTE...UN VIS,NU MAI SPUN CĂ ,BINEÎNȚELES, NU EXISTĂ NICI MĂCAR UN SCAUN CU ROTILE !!! ȘI DACĂ, MAI NIMEREȘTI ȘI LA VREUN MEDIC OBOSIT,PLICTISIT DE VIAȚA ȘI DE MESERIE,CARE,FLEGMTIC, ÎȚI RĂSPUNDE MONOSILABIC , ATUNCI,SĂ FII SIGUR CĂ ...EȘTI LA... ,,APROZARUL" DE MEDICINĂ COMERCIALĂ DE LA ,,VITAPLUS" CRAIOVA !!!
Calota Alina
Calota Alina2 ani în urmă
Neseriozitate maxima!! Suni,stabilesti programarea,ajungi acolo la ora stabilita si ti se spune ca medicul respectiv nu vine in acea zi si nici in urmatoarea zi pentru ca nu are program! Angajati oameni competenti la receptie! Nu recomand!!
Mirela Lungu
Mirela Lungu2 ani în urmă
D-na Enachescu e lipsita de profesionalism! Intai a incurcat-o pe fiica-mea cu o alta pacienta si a "observat" simptome care n-aveau nicio legatura cu problema pentru care ne aflam la cabinet!🤯 Apoi a pus un diagnostic alarmant (care nu a fost confirmat de medicul la care am mers pentru o a doua opinie), ca sa justifice o analiza de sange costisitoare.
Ce sa mai spun de una dintre persoanele care se ocupa cu programarile! Lipsita de educatie si de respect fata de pacient! O voce si o atitudine de persoana needucata, de precupeata, nu de persoana care lucreaza intr-o clinica!
Andreea Maria Tica
Andreea Maria Tica2 ani în urmă
O experiența foarte proasta , doctorii habar nu au procedurile pentru oferirea unui concediu medical , m-au trimis de doua ori sa schimb adeverința de la serviciu deoarece ei considerau ca este greșita , Menționez ca lucrez la o companie mare și nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva . Ca într-un final după ce am stat aproape 5 ore după adeverința respectiva sa fie modificata sa îmi spună ca este tot greșita din punctul lor de vedere . Pot sa spun doar ca stăteau si se uitau la adeverința atât doctorii cât si asistentele si nu o înțelegeau . Am plecat de acolo fără concediu medical si fără o rețeta , doar un ecograf făcut in graba fără sa îmi spună diagnosticul exact ! Foarte nemulțumita!
Marian iorga
Marian iorga2 ani în urmă
Vita plus Calafat programare la oftalmologie pentru ora 12:15 este ora 13:30 și mai sunt 2 persoane înainte. Programările nu își au rostul serviciile functioneaza prost.
Locații recomandate