/Dolj/Spital

Oncolab

Strada Bujorului 7, Craiova 200385, România

Oncolab
Spital
4.5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q6X+X8 Craiova, România
+40 251 531 088
oncolab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costin Mihail
Costin Mihail2 ani în urmă
Acești doctorii sunt mai tari de cât dumnezeu, pun diagnosticul fără sa consulte pacienți. Și fără sa facă investigați. 😎😎😎😱
Maria Constantin
Maria Constantin5 ani în urmă
Boala pe care o trateaza dl doctor este una ucigasa. Ea se trateaza nu doar cu medicamente, ci mai ales cu pricepere, cu participare, cu daruire pt meserie. Asa procedeaza dr Lungulescu, mereu cu rabdare, mereu raspunzand oricarei solicitari, cu explicatii pt orice pacient, cu profesionalism si responsabilitate, urmarindu-si pacientii si dupa ce i-a ajutat sa redobandeasca dreptul la viata. Dsoara dr Narcisa, in mod cert, peste vreme, va avea aceeasi tinuta profesionala. Dle asistente sunt pe modelul dr Lungulescu, impreuna formand o echipa care merita respect si pretuire.
La multi ani! Sarbatori fericite!
Maria Constantin, Slatina
Denisa Florea
Denisa Florea5 ani în urmă
Imi pare rau ca vorbiti asa de urât,Domnul Doctor Lungulescu este un profesionist si un adevarat OM cu suflet. Are o echipa de medici si asistente medicale foarte bine pregatiti. Eu multumesc echipei ONCOLAB,pentru tot ceea ce au facut pentru mama mea.Va doresc sarbatori fericite si vă rog sa nu aplecati urechea la oameni răi si fara suflet. SUCCES ONCOLAB,sunteti cei mai buni!
Elena Dima
Elena Dima5 ani în urmă
Doamnei Carmen Daniela Pirvu

Stimata Doamna,
Mentionez de la bun inceput ca nu am nici o legatura, nici un interes, nici o afinitate cu ONCOLAB sau cu dl. dr. Lungulescu sau cu dr. Narcisa Ristea, vorbesc doar avand in vedere o relatie medic pacient de 2 ani de zile cu cei doi medici mentionati.
Mama mea se trateaza aici, in urma unui cancer de colon operat cu metastaze hepatice multiple, Dupa operatie chirurgul i-a dat doar 6 luni si m-a stafuit sa nu o mai chinui cu chimio. Nu am putut sa iau aceasta hotarare si datorita eforturilor acestor oameni, mama mea traieste si acum si este pe linia de plutire.
Asadar:
Inteleg ca sunteti suparata, bolnava fiind, dar nu puteti sa aruncati pur si simplu cu noroi in munca unor oameni !
La Oncolab este o echipa extraordinara, domnul dr. Lungulescu este un om deosebit iar cuvantul fososit pentru dr. Narcisa Ristea este de-a dreptul scandalos. Oricine stie ce inseamna acest cuvant (daca nu stiti, cititi definitia din DEX) si a trecut vreodata cu vreo problema pe la ONCOLAB, imi va da dreptate. Aceasta fata mangaie pur si simplu sufletele bolnavilor.
Ar trebui sa stiti ca in oncologie nu se aplica tratament dupa cum ii taie pe medici capul, sunt sute de protocoale, foarte bine stabilite, pentru fiecare tip de cancer in parte, nu e sigur niciodata ca functioneaza un anumit tratament, depinde de raspunsul organismului, daca nu exista raspuns pozitiv se trece la alta schema si, de asemenea, pacientii raspund diferit la tratament, unii suporta tratamentul mai usor, altii mai greu...
Daca pentru dvs. nu a mers ceva bine, nu e vina medicilor neaparat!
In speranta ca veti gasi un medic care sa va aplice tratamentul corespunzator si va veti insanatosi, va urez toate cele bune si mai multa bunatate si intelegere, caci asta face minuni !
Cristina Voican
Cristina Voican5 ani în urmă
Ma tratez de 6ani la Oncolab. A devenit a doua mea casa. Ma simt confortabil si in siguranta aici gratie intregului personal infirmieri, asistenti si culminand cu dr Narcisa Ristea si cel mai important pentru mine, dr Lungulescu pe care il consider ingrul meu pazitor.
Ionela Pusdrea
Ionela Pusdrea5 ani în urmă
Multumesc echipei de la Oncolab, in special doamnei dr. Narcisa Ristea si domnului dr. Dan Lungulescu. Sunt dedicați meseriei pe care si-au ales-o. Acorda o atentie deosebita fiecărui pacient si se implica personal în bunul mers al tratamentului. Vreau sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti!
Mihaela Rasaneanu
Mihaela Rasaneanu5 ani în urmă
Là inceput tata-l meu a fost tratat ff bine. doar ca neoplasmul era in stadiul 4 cu metastasi polmonare,dupa 4 ani de terapia, in martie a decedut , lasind o durere imensa..... aceasta boala nu iarta pe nimeni, Multumiri stafului de oncologie
Constantin Dragoi
Constantin Dragoi5 ani în urmă
ECHIPA ONCOLAB esti un motiv pentru care raman PUTERNIC. Apreciez foarte mult modul in care imi sunteti alaturi. Multumesc dr Narcisa Ristea si Dr. Dan Lungulescu.
Locații recomandate