/Dolj/Spital

Spitalul Nr. 1

Bulevardul 1 Mai, Craiova, România

Spitalul Nr. 1
Spital
3.2
26 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q4V+CM Craiova, România
+40 768 698 314
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ionut Vladu
Ionut Vladu2 ani în urmă
După ce am citit câteva comentarii se pare ca situația nu sa schimbat același spital împuțit cu personal angajat cu șpagă, experienta mea la acest spital a fost extrem de urâtă, mi-au cerut ață pentru cusut o rana minoră, bunica mea a fost bătută și înjurată pentru ca nu avea hârtie igienica și șervețele umede pentru ingrijirea personala, de medicamente nici nu mai are rost sa spun câte umilințe a indurat, nu a spus la nimeni pentru o perioada, când a trebuit sa se interneze din nou tocmai atunci mi-a spus, plângând, ca nu vrea sa se întoarcă în spital, a fost internata la cardiologie, doctoră era Popescu Monica, primea șpagă de la mama mea câte 100 de lei de fiecare dată, cum poți sa iei banii de la o femeie bătrână și bolnavă cu un venit minim pe economie?
Iulia Ivanescu
Iulia Ivanescu2 ani în urmă
Un spital curat.Din cauza covidului nu se pot vizita pacientii.
Mirela Lungu
Mirela Lungu2 ani în urmă
Un spital ordinar! Azi s-a internat cineva din familie, pentru o operatie! La urgenta, ca de obicei, cineva din personal urlă! Nu conteaza ca esti in spital, speriat, ingrijorat pentru sanatatea, pentru viata ta, intotdeauna se gaseste o urlatoare printre cei angajati "sa te ajute sa te insanatosesti"!
Mai mult, se pare ca au ramas cu aceeasi metehne de a cerşi pacientului materialele necesare operatiei. Azi, pacientului i s-a recomandat sa cumpere de la farmacie chiar si ace pentru perfuzie, deoarece "nu avem in spital". Serios? In Spitalul de urgenta din Craiova nu au ace pentru perfuzie? Ori e prostie, ori e hoție!
Marius corneliu galetescu
Marius corneliu galetescu4 ani în urmă
Foarte curat si ușor accesibil , medicii profesioniști desăvârșiți !!!
Valentin Valentin
Valentin Valentin5 ani în urmă
Statie de autobuz neamenajata. La ore de varf circulatia este gatuita in aceasta zona.
Constantin Iovu
Constantin Iovu5 ani în urmă
Internat, sunt și acum.
Adrian Botescu
Adrian Botescu6 ani în urmă
Un loc și un spital aproape la cele mai înalte standarde.
Corina coltescu
Corina coltescu2 ani în urmă
Buna seara! Am sunat in aceasta seara sa aflu despre starea unui familiar,mai exact bunica mea,iar persoana care mi.a raspuns mi.a vorbit foarte urat.aceasta persoana este o femeie. Nu am ce zice despre persoanele care mi.au raspuns pana acum si nici despre baiatul cu care am vb dupa. Felicitari lor despre cum vorbesc si cum incearca sa ne ajute,insa persoana care mi.a vorbit inainte pot spune ca este o nesimtita.am inregistrarile de la convorbiri si o sa fac demersurile necesare pt a se lua masuri in privinta acestei nesimtite.
Locații recomandate