/Dolj/Spital

Phoenix Hospital

Strada Siretului 11, Craiova, România

Phoenix Hospital
Spital
3.4
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q5H+9G Craiova, România
+40 351 801 868
phoenix-hospital.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornel Feraru
Cornel Feraru2 ani în urmă
Excelent !!! Am fost,în premieră, pentru vaccinarea anti-Covid și am fost impresionat de profesionalismul și altruismul personalului , începând cu asistenta-șefă care este incredibil de implicată, omenoasă și comunicativă !!!
Mihaela Nicoleta Bizoi
Mihaela Nicoleta Bizoi2 ani în urmă
De evitat..am ajuns cu 10 min.intarziere deoarece am venit direct de la serv....o consultație la medicina internă ..si mi se spune de la recepție de o țața ca altfel nu o pot numi ca domnul doctor nu ma mai poate primi ptr.ca treb.sa plece sa si ia copii de la grădinița !regret banii dati pe taxi pana acolo !
Oliviu Gosa
Oliviu Gosa3 ani în urmă
Recomand din tot sufletul Centrul Medical Pheonix Târgu Jiu, în special pe doamna de la recoltare care are mâini de aur. Au fost la recoltare sora și mătușa mea care au probleme cu venele, vreau sa specific ca au fost și la alte clinici, dar au fost înțepate de multe ori, în schimb la dvs. doar o singura data și li s-a vorbit și frumos. Va recomandam tuturor!
Emilia Teodora Sasu
Emilia Teodora Sasu4 ani în urmă
MULTUMESC MULT! Am ajuns la acest spital având nevoie urgenta de consultație la interne. Am întâlnit un doctor extraordinar ,de o omenie cum rar întâlnești,o coordonare perfecta a doamnelor asistente. Am fost uimita ca atunci când am făcut analizele mi s-a oferit un pahar de ceai fierbinte la început și după un sandviș. Mentionez ca am fost prin foarte multe laboratoare de analize mai mari sau mai mici . Mulțumesc din suflet tuturor ! Sa fiți tot așa și mai departe !
Daniela Cotoi
Daniela Cotoi5 ani în urmă
Am fost programată de la ora 8.00 la interne.Este ora 10.00 și medicul încă nu a venit.Sala de așteptare este plină. Așteptăm...Nu știm când va veni. Din păcate nici aici nu este nicio diferență față de sistemul de stat .Jalnic!
Alexandru Cotut Stefaneascu
Alexandru Cotut Stefaneascu6 ani în urmă
EVITATI PSIHIATRIA. Acolo se afla o doctora cel putin retardata. M-am dus cu o problema grava de insomnie, nu mai dormisem de 4 nopti, nu'mi puteam tine sirul ideilor, vorbeam neclar, si ii spuneam doctorei din tot sufletul ca nu am alta problema inafara de somn, iar ea m-a facut dement si imi spunea ca sunt slabe sanse sa-mi revin. Ca sa nu va mai spun ca mi-a dat un tratament care costa in jur de 3-4mil cutia si nici macar nu era necesar.Spun asta dupa ce am discutat cu alti doctori, am folosit alt tratament mult mai eficient, de 4-5 ori mai ieftin si mai am putin si scap complet de problema care o am. Ceilalti doctori din policlinica sunt ok, dar conducerea ar trebuii sa faca ceva cu idioata asta care isi bate joc de pacienti! Ma refer strict la policlinica de pe Calea Bucuresti...probabil la cate review'uri negative au avut, au si sters locatia de pe google maps.
Danut Florescu
Danut Florescu2 ani în urmă
Buna ziua.Am avut o experiență neplăcută la această Policlinica.Concret am fost cu părinții la specializarea interne la consultație si apoi la recoltare analize.Dupa 8zile am sunat la receptie(in Catargiu) si au apus ca pot veni intre 14-18 la d-l doctor.Am ajuns la ora 15 si mi s-a spus că am venit degeaba ca nu este dosarul lucrat si sa vin alta data.Am venit la această Policlinica deoarece d-l doctor este un om deosebit si un bun profesionist păcat ca nu tot personalul este la fel.
Loredana Butusina
Loredana Butusina2 ani în urmă
Îmi exprim nemultumirea in cazul acestui centru care in momentul in care i se cere politicos dace se poate parca masina pentru a însoți un pacient mi se răspunde ca nu se poate, între timp alte mașini fără a cere permisiunea au parcat! Sa fi educat în ziua de azi este doar o opțiune?
Locații recomandate