/Constanta/Spital

Laboratoarele SYNLAB

Strada Ion Gheorghe Duca nr. 10, Constanța 900697, România

Laboratoarele SYNLAB
Spital
2.1
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGV+C5 Constanța, România
+40 371 117 171
synlab.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana M.
Ioana M.2 ani în urmă
O singură persoană care face totul se mișcă incredibil de greu lucrurile.
Cornel Lupsor
Cornel Lupsor2 ani în urmă
Valentin Zaharia
Valentin Zaharia2 ani în urmă
As fi dat, poate, mai multe stele ca si rating, daca aveam sansa asta. Programul afisat incepe de la ora 08:00. La ora 08.40 usa era in continuare incuiata si nu era nimeni inauntru. Mentionez ca nu m-am dus la laborator sa beau o cafea, ci am insotit un pacient de 74 de ani, post covid, internat cu pneumonie bilaterala severa, care sufera si de o oboseala acuta care se instaleaza dupa aproximativ 20-30 de pasi. Sper ca aveti un motiv intemeiat pentru care laboratorul era inchis, altfel, sa va fie rusine!
Bogdan
Bogdan2 ani în urmă
O stea este prea mult pentru acest așa-numit laborator. Servicii jalnice! Te programezi cu o săptămână și jumătate înainte, printr-o aplicație online, și cu 50 de minute înainte de ora recoltării te anunță că ei de o săptămână sunt în relocare și că nu pot recolta. Evitați serviciile lor!
Adrian Movila Burac
Adrian Movila Burac5 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Diana Mîrşu
Diana Mîrşu6 ani în urmă
Se sta f mult la receptie pt nimic. Nu se descurca cu sistemul. E inacceptabil. Rezultatele nu sunt gata cand se spune ca vor fi gata. Multa pierdere de timp.
Mariana Lolutza
Mariana Lolutza7 ani în urmă
Aveti grija, mie Sylnlab mi-a masluit analizele hormonale (FSH, LH, ESTRADIOL, PROLACTINA, AMH ), ca sa acopere malpraxis-urile facute de anumiti medici din Romania cu care ma aflu in proces. Bineinteles, asa cum ma asteptam, Synlab nu a recunoscut nimic. Clinica Medlife Grivita din Bucuresti a avut grija sa ma bage in baza nationala si europeana de date cu valori hormonale de menopauza, eu avind si acum, la 49 de ani, ciclu regulat, la interval de 28 de zile, asa cum l=am avut mereu. Prin urmare, am luat bilet de avion pentru S.U.A., pe data de 7 decembrie si voi reface acelasi set de analize plus INHIBINA B, dupa care ii voi da in judecata. Niste escroci nenorociti! Este compania europeana SYLNAB GMBH. Feriti=va de ei ca dracul de tamiie!!! Daca aveti nevoie de analize medicale, duceti-va la laboratoarele mici care nu au acoperire nationala si nici europeana, sa nu patiti ca mine! La un eventual proces de malpraxis, va trebui sa mergeti in S.U.A. sa refaceti analizele, in Canada, Australia sau China! Nu mergeti la Synevo, Synlab-GMBH, IDS si altele mari!
DANIELA FUDULI
DANIELA FUDULI7 ani în urmă
ESTE BINE ESTE CALD.CAM AGLOMERAT ȘI AȘTEPTĂM MULT LA RECEPȚIE.
Locații recomandate