/Bucuresti/Spital

Centrele de Excelenta ARES

Strada Tony Bulandra 27, București 021967, România

Centrele de Excelenta ARES
Spital
4.3
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4QX+HM București, România
+40 31 9300
medicina-interventionala.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Minea
Mariana Minea2 ani în urmă
Bună ziua !
Luna trecută , pe 23 dec.2021 am pășit prima dată în Centrele Ares fiind nevoită să fac urgent un control cardiologic , pentru că , dacă așteptăm după o programare cu biletul de trimitere de la medicul de familie la orice policlinică , aș fi beneficiat de consultației la primăvară . M-am programat de urgență la d-na doctor Naidin și mi s-a făcut consult amănunțit , ecografie cardiacă și eco Doppler de carotide . E adevărat că toate aceste servicii sunt cu plată ,dar, sunt ca la carte . Nu mai spun de amabitatea doamnei doctor sau de atenția sa la orice aspect din istoricul bolii mele care are o vechime de douăzeci și opt de ani (hipertensiune arterială oscilatorie și variații semnificative ale pulsului pentru care am făcut și investigațiile cu holter de EKG și tensiune).Curățenie desăvârșită , oameni amabili peste tot . M-a încercat un sentiment de mare tristețe gindindu-mă prin comparație la spitalele de stat.
Magda Bucur
Magda Bucur2 ani în urmă
Medici foarte buni care chiar se străduiesc să găsească cea mai bună soluție pentru pacienți. Personal amabil. Am fost cu mama pentru coronarografie, totul a fost foarte bine.
Alexandra Oancea
Alexandra Oancea2 ani în urmă
o noua dimensiune a medicinei in Romania, prin proceduri interventionale minim invazive, ce aduc inovatia in cardiologie
Adina Diamandescu
Adina Diamandescu2 ani în urmă
O locatie demna de secolul in care traim, servicii medicale profesioniste, medici renumiti si experimentati, oameni capabili care pun pacientul in centrul atentiei lor. Bravo!
Costin Largeanu
Costin Largeanu4 ani în urmă
Dau patru stele pentru faptul că am așteptat 50 minute , am avut programare la 12:30 și am intrat la 13:20, nu a fost nici o urgenta în timpul așteptat.
Revin după consultație in legătură cu medicul la care am programarea.
Consultul ireproșabil, medicul răbdător, explicit, sfaturile foarte bune exact pe problema ptr care ai venit la consult.
Acum 4 ani am fost nevoit să mi se puna un cateter permanent pentru a face dializa, acum 2 ani am făcut Doppler la membre inferioare, medici de calitate, comportament profesional.
In caz de nevoie cu siguranță voi apela tot la Spitalul Monzza și centrele de excelenta Ares.
Gabriel
Gabriel2 ani în urmă
In urma urma unei recomandari din partea altui doctor, al carui nume este irelevant, ajung in legatura cu dna Nicoleta, ceva asistenta digitala a doctorului Rares Nechifor, in cadrul clinicilor Ares.

Vocabularul si atitudinea dumneaei imi lasa impresia unui profesionalism fara cusur, asa ca ma decid sa o ascult si trimit RMN-ul cu o protruzie discala la L5-S1 domnului Rares Nechifor, pentru a-mi spune daca sunt eligibil pentru a beneficia de Discogel, un gel care se injecteaza in discurile intervertebrale afectate, a carui rata de esec este (aparent) foarte mica.

In urma evaluarii RMN-ului, constat ca pot beneficia de procedura si scap si de problema care ma chinuia de un an si jumatate. Facem programarea, ma prezint la Enayati la data si ora stabilita. Evident ca am intrat cu 2 ore mai tarziu, pentru ca intotdeauna se intarzie in domeniul medical privat. Trecem peste, nu e problema. Intre timp am fost rugat sa cedez locul unei doamne ce venise in urma mea pentru ca "se grabea". Sigur ca am fost de acord, doar eram bine dispus ca urma sa scap de problema.

Discut si cu doctorul Rares Nechifor, intre timp se mai uita odata pe RMN si il intreb daca problema mea poate fi remediata cu siguranta, folosind Discogel. Desi este vizibil grabit, Imi spune ca sigur se va remedia cu Discogel, ma declar fericit si mergem mai departe.

Semnez contractul, facem procedura si urmatoarele 2 saptamani sunt de vis. Ma bucur, dar respect in continuare limitarea de a nu face efort fizic. Incepand cu cea de-a treia saptamana, incep sa reapara durerile. Putin cate putin, durerile mele se instaleaza la acelasi nivel ca inainte, in ciuda faptului ca respectasem recomandarile doctorului.

Reiau legatura cu "asistenta digitala" a doctorului Nechifor, al carui profesionalism incepe sa dispara pe masura ce ii explic ce s-a intamplat. Totusi, ma programeaza la un control, pe care intentioneaza sa-mi ia alti bani.

Odata ajuns la control, doctorul Nechifor se uita pe noul RMN, facut cu cateva zile in urma si imi confirma ca procedura nu a avut efect. De mentionat ca vorbim de o procedura ale carui costuri au totalizat 13 500 RON si despre care mi-a spus ca sigur va avea efect.

Foarte dragut din partea lui este ca a fost dispus sa repetam procedura, dar de data asta eu sa suport doar costul materialelor folosite, nu intreaga suma. Atata tot ca mi-a spus ca "daca la inceput a considerat ca sansele sunt de 75%, acum le considera ca fiind de 50%. Pai parca eram siguri ca va avea succes.... In fine. Refuz procedura si merg la Elias sa ma operez microscopic, ca tot romanul.

In concluzie, nu vreau sa arunc cu pietre, sunt constient ca eu pot fi in acel procent al pacientilor pe care Discogelul nu a dat rezultate, dar avand in vedere ca in urma "colaborarii" cu clinicile Ares, eu am primit doar o gaura de 13 500 RON in buzunar si un disc in continuare "defect", permiteti-mi sa ma declar Nemultumit.
Roxana Ioana
Roxana Ioana2 ani în urmă
Cea mai proasta experiența.. m-am dus la ginecologie ca am văzut ca sunt buni in embolizare de fibrom și mi sa dat tratament de diabetici( siofor), eu nu am avut probleme cu glicemia mereu o am scăzută. Am ajuns la spital cu glicemia 54 și toți doctori s-au mirat care doctor mi-a recomandat așa ceva și le-am arat rețeta.
Bogdan Haraga
Bogdan Haraga2 ani în urmă
Ce excelenta? Totul e pur marketing, ca doctorii isi fac de cap. 5 minute = 300 de lei, in conditiile in care doar a spicuit din dosarul medical care tot la Ares era intocmit, ca deh, am zis ca sa stie tot istoricul medical pe linie de cardiologie. Dl doctor Bostan se grabea inspre casa. Nu s-a uitat pe istoric, insa a facut o ditamai lista de investigatii, ca se poate.
Locații recomandate