/Brasov/Spital

Spitalul Astra

Calea București 2, Brașov 500365, România

Spitalul Astra
Spital
1.8
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJX8+QX Brașov, România
+40 268 333 138
hospbv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Neagu valentin
Neagu valentin2 ani în urmă
Vă mulțumesc din suflet, nu sa Vă uit nici odată. Doamnei doctor Dinu lloredana...si la tot cadrul medical de aici. ,si la doamnele infirmiere. Toată lumea din spital astra, sunt omenimeni minunați. Vă mulțumesc mult. Dumnezeu sa Vă dea multă sănătate..❤! Neagu Oana.
Bianca Crihana
Bianca Crihana2 ani în urmă
Dacă doriți sa stați la coada în subsol la chirurgie cu alți 15 - 20 pacienți alegeți policlinica Astra. Asta a fost experienta mea de marți 28.10.2021. In plus am nimerit și la un medic de la chirurgie plastica doctor Vaidahazan Radu care considera ca a fost un medic total lipsit de empatie, în plus asistenta foarte tafnoasa și nervoasa. Azi am fost la Medlife fără programare și am fost foarte mulțumită de abordarea de la recepție și de dl. doctor Pocreata. Deci dacă aveți posibilitatea evitați policlinica Astra mergeți în alte clinici!
Giulia Giulia
Giulia Giulia2 ani în urmă
Recomand Clinicco pe str:școlii 8 sunt niște doctori de excepție vb fff frumos, diagnostic corect am fost ieri!!! Pt cardiologie!
Helen Rollins
Helen Rollins2 ani în urmă
Scârbe de asistente, bunicul meu a stat internat o zi și nici macar apă sau ceva de mâncare nu a primit! Stați cu mâna întinsă la șpagă și uitați de oamenii bolnavi. Să vă fie rușine și să aveți parte de același tratament! O stea e prea mult pentru voi. SCÂRBELOR!!
Irina Andreea
Irina Andreea2 ani în urmă
Condiții groaznice, aparatura veche și insuficienta, mizerie de nedescris, nu se respecta niciun fel de norma de igiena, vii cu o boala și pleci cu mai multe. La telefon nu răspunde nimeni, iar angajații de la fișier și paznicul vorbesc foarte urat. Practic primesc bani pentru a sta degeaba și a-și bate joc de oameni. Am avut programare la ora 11, cand am ajuns mai erau încă 3 persoane care aveau la aceeasi ora ca și mine, iar medicul nici măcar nu venise. Jalnic!
Alex Prise
Alex Prise2 ani în urmă
Satisfacția de a sta la coadă nejustificat de mult e mai mare ca la Lidl. Personalul are un comportament jalnic fata de cei cu îmbrăcăminte mai sărăcăcioasa.
Dacă ești managerul unei astfel de instituții, nu ar trebui sa fii prea mândru de tine.
Alex C
Alex C2 ani în urmă
Dezgustator inca de la intrare!...te intampina un paznic(care ar trebui demult inlocuit cu o persoana apta) care nu stie sa vorbeasca si se comporta urat, pentru info abia deschide gura doamna de la informatii....bai oameni, daca nu aveti chef de munca lasati pe altii care vor sti sa se comporte civilizat!!!
Linda Conty
Linda Conty2 ani în urmă
Spital Astra Brasov...Paznicul : ce treaba aveti doamna? Eu: Va rog frumos ,daca se poate, sa ajunga bidoanele de apa la o pacienta. Mosul in slapi si cu camasa descheiata, avand ecusonul atarnat de gat spune : haideti mai incoace sa vorbim...daca dai ceva bani de o bere, un 20- 30 lei te duc pe scarile astea sa o vezi pe pacienta, la care eu socata il intreb : domnu' nu e interzis accesul vizitatorilor in spital ????????El: lasa ,cu ceva bani te las sa o vezi......Pe urma iese pe usa din dos( foto) si ma vede in strada, incepe mosu' sa ma injure de mama focului ca nu i- am dat bani....mna poveste !
Locații recomandate