/Brasov/Spital

Clinica Polimed Dacia

Strada Alexandru Ioan Cuza 20, Brașov 500085, România

Clinica Polimed Dacia
Spital
3.8
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH2W+4R Brașov, România
+40 368 401 080
polimed-dacia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Terec Marius (MauRO)
Terec Marius (MauRO)2 ani în urmă
Am făcut o ecografie abdominala fix în 5 minute. Fără explicații, pe repede înainte, hai-hai, ești ultimul pacient, rezultat primit pe coala A4. Concluzie:SUPERFICIALITATE MAXIMA. Iertați-mă pe mine ca v-am deranjat!
Cornelia Rosch
Cornelia Rosch2 ani în urmă
Nu as fi dat nici o stea,am facut programare pt un compiuter tomograf,pt ca mamei mele nu i sa dat o trimitere prin cas,nu inteleg de ce?am facut programare pe bani telefonic.Mi sa spus pretul,400 lei ,dar acolo soc 1900 lei.nu mi sa putut explica minic.nu recomand
PANDA
PANDA2 ani în urmă
O clinică de nota 10 care nu are plafon și poți merge oricând cu trimitere CNAS de la medic specialist/ familie fără a aștepta cu lunile pe liste de așteptare. Spre exemplu pentru CT mama a beneficiat în câteva zile prin bilet de trimitere. Ce în alte părți cel mai puțin trebuia așteptat o luna și jumătate, cel mai mult 7 luni. La Polimed Dacia am sunat aleatoriu să ne interesăm de preț și așa am ajuns să facem o programare pentru CT prin bilet de trimitere. Păcat că, în momentul în care fost mama pentru computer tomograf, nu funcționa și RMN-ul. Pentru că are mama nevoie și de asta. Însă jos pălăria pentru ajutorul pe care îl oferiți oamenilor ( mai ales celor asigurați CNAS) și nu mai puneți omul pe liste de așteptare imense unde boala se poate agrava până atunci. Înainte de a suna la Polimed Dacia eram fără speranță de a mai găsi ceva prin bilet de trimitere și repede disponibil, de aceea eram mai mult interesați de preț. Însă voi ați arătat că se poate.
Călătorul Vesel
Călătorul Vesel2 ani în urmă
Varza! Asistentele medicale zici ca lucrează intr-un bar ceva, nu au nici in clin nici in mâneca cu aceasta meserie, atitudine de toată jena la receptie, iar serviciile medicale nu excelează! Sunt dezamăgit!
Raluca Chiciu
Raluca Chiciu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile medicale de care am beneficiat . Clinica este foarte curata iar personalul foarte amabil și profesionist. Am găsit locația foarte repede utilizând waze . Recomand cu DRAG!
Alina Popescu
Alina Popescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de servicii si de profesionalismul echipei de medici. Clinica este curata, iar personalul primitor! Recomand.
Silvia Roman
Silvia Roman2 ani în urmă
Am încredere in Clinica Polimed Dacia. Au fost de un real ajutor. Conditii excelente si un personal cald si profesionist.
Bogdan Mincu
Bogdan Mincu2 ani în urmă
Utilizand Google Maps mi-a fost destul de dificil sa o gasesc fiind localizata eronat pe harta. De accea m-am hotarat sa postez. Se afla vis a vis de Lidl pe partea cu spitalul Marzescu.
Fetele de la receptie destul de intelegatoare si la fel si doamna doctor la care am avut treaba. Au inteles si chiar s-au straduit sa gaseasca căi de mijloc pentru a incadra fizioterapia in perioada aleasa de mine. Nu am nimic de reprosat.
Locații recomandate