/Brasov/Spital

Scanexpert Brasov - Computer Tomograf și RMN

Strada Școlii nr. 8, Brașov 500059, România

Scanexpert Brasov - Computer Tomograf și RMN
Spital
3.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH4P+V5 Brașov, România
+40 774 433 429
scanexpert.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
PANDA
PANDA2 ani în urmă
După experiența la Scanexpert pot spune că multe greșeli s-au făcut. Prima dată, când am fost personal împreună cu mama pentru programare și practic mama a fost văzută fizic că este supraponderală, însă nimeni nu a spus nimic. Nici despre ce trebuie să faci înainte de un RMN, consum alimente, pastilele Espumisan care ajuta la eliminarea gazelor, nu au zis ca se recomandă a avea cel puțin un „scaun” în ziua cu RMN-ul și multe greșeli s-au făcut. Mama are nevoie de RMN abdominal și pelvis, fiind diagnosticată cu cancer. După experiența trăită de mama consider că la Scanexpert mai mult a fost primită doar la număr, pentru bani.
Însă mama, odată întrată în clinică, a fost pusă într-o situație proastă care mai mult a demoralizat-o. Aparatul RMN pe care îl aveau era prea mic pentru ea, mama nu a încăput și a ieșit plângând din clinică cu trimiterile în mână. Practic nu v-aș dori să trăiți experiența asta, sa va vedeți mama ieșind plângând din clinica. Și diagnosticată cu cancer și nici măcar nu știm încă în ce stadiu este pentru ca tot batem pasul pe loc lovindu-ne de liste de așteptare sau incompetențe cum a fost la Scanexpert. Puneți-vă în situația ei. La noi în oraș cum nu există aparat mai performant de atât, am ajuns să facem programare la București. De aici am aflat ce este nevoie sa faci și cum trebuie sa te pregătești pentru RMN, când cei de la Scanexpert au omis-o. Apoi imaginați-vă ca, dacă se putea face RMN-ul la Scanexpert, mama primea un RMN posibil eronat deoarece ea nu s-a pregătit deloc pentru investigație cum se cere.
Scanexpert or tine ei cont de monitor 2 ,însă aveți grija că posibil sa va ardeți.

Si uite cum am pierdut timp degeaba, când puteam bine merci să mergem direct la București și acum poate mama avea RMN făcut. Avea și tratament până acum. Dar nimeni nu zice ce trebuie sa faci, unde trebuie mers, etc. Si uite asa ne jucăm cu sănătatea oamenilor pentru că starea mamei se poate agrava oricând.
Și subscriu, domnișoara de la recepție îți vorbește cu o treaptă mai sus de parcă ai mers la cerșit.
Ana-Maria State
Ana-Maria State2 ani în urmă
Mi-au greșit rmn-ul.

Eu i-am căutat.
Eu am oferit n explicații de ce am revenit pentru a se reverifica rmn-ul.
Eu am dat mail pentru a mi-l trimite pe cel corectat ....
Ei nici măcar scuze nu au spus. Fără cuvinte ......
Alex Udroiu
Alex Udroiu2 ani în urmă
Doamna de la recepție cred ca a lipsit de la cursurile de comunicare și bune maniere.
Mirela Irimia
Mirela Irimia2 ani în urmă
Dezamagire!La o recomandare RMN lombar partea dreaptă am primit rezultate ptr un RMN lombar partea stanga!Am cerut remedierea acestei erori dar nu am primit nici un raspuns!👎👎👎
Ionela G
Ionela G4 ani în urmă
Nu recomand nimanui aceasta clinica, o clinica in care faci RMN-ul cu bilet de trimitere si apoi esti nevoit sa ceri in alta parte o a 2-a interpretare contra cost. Asa lipsa de empatie si de neprofesionalism rar mi s-a dat sa vad. La un pacient cu cancer, la care in mod normal ar trebui urmarita existenta sau inexistenta determinarilor secundare la nivel cerebral, ei au batut câmpii despre ingrosarea sinusurilor si despre deviatia de sept. Ba mai mult, la rugamintea mea de a primi un nou raport in care sa se specifice clar daca exista sau nu aceste modificari in comparatie cu precedentul RMN, au promis ca vor lua legatura cu medicul radiolog pentru completarea datelor cerute si ca imi vor trimite noul rezultat pe mail, dar au avut nesimtirea sa imi trimita acelasi rezultat. RUSINE !!!! Regret enorm ca v-am calcat pragul.
Pavel lucian
Pavel lucian4 ani în urmă
Super profesionalism și promptitudine.Amabilitate maxima.A doua zi am primit rezultatul scris.Multumim.
Dig Deeper
Dig Deeper2 ani în urmă
Foarte slabi pregatiti la primirea “clientilor” in incinta. Customer care/service O.
Ti se da un termen a rezultatelor CT-ului, ti se zice ca te vor contacta ei pentru ridicarea rezultatelor etc. Nimic nu s-a intamplat. Am sunat dupa 10 zile (evident rezultatele erau gata).
Probabil daca plateam si nu veneam prin CAS, aveam parte de o experienta mai buna.
Gabriela Roibu
Gabriela Roibu2 ani în urmă
Buna seara cat m-ar costa un anigo Ct coronarian
Locații recomandate