/Brasov/Spital

Policlinica Electroprecizia

Aleea Episcop Popeea 20, Săcele 505600, România

Policlinica Electroprecizia
Spital
3.6
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
JP8F+6H Săcele, România
+40 368 005 356
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Kali Alexandru Robert
Kali Alexandru Robert2 ani în urmă
Daniela gheorghe
Daniela gheorghe2 ani în urmă
Lucian Creanga
Lucian Creanga5 ani în urmă
Elena Gabor
Elena Gabor2 ani în urmă
Am avut azi o experiență plăcută cu personalul secției de vaccinare din cadrul Policlinicii Sacele: foarte amabili și cu un comportament profesional.
Mulțumesc!
Cristian Plaiasu
Cristian Plaiasu2 ani în urmă
Angajați amabili si corecți , aproape toti ! E OK !!!
Radu Tudorache
Radu Tudorache2 ani în urmă
Evitați medicii de familie din aceasta policlinică (cei de pe culoarul din stânga de la parter). Nu își respectă programul de lucru și nu răspund la telefonul disponibil programărilor nici măcar în timpul programului de lucru. În 2022, an din era tehnologiei și a internetului, nu au inteligența de a-și face un site/blog/grup WhatsApp pentru pacienți ca să anunțe concediile medicale sau zilele in care lipsesc de la cabinete. Trebuie să suni la telefon cu zilele, ca apoi sa te duci la cabinet și să citești hârtia scrisă în scârbă cu greșeli gramaticale... "Zile 10-11 conediu medic Înloc med Godri". Ca să nu mai zic că fetița mea de 6 ani, niciodată nu a primit rețetă compensată. Tare... nu?
În 2010, timp de 4-5 luni de zile medicul N. m-a tratat superficial de gripă cu antibiotice fără să îmi recomande controale de specialitate pulmonare. Îmi aduc aminte și acum cum veneam la ea rupt de oboseala și fără putere și doar așa din privire mă diagnostica... Răceală! Ghici ce.... Am dezvoltat un astm bronșic superb care în ultimii ani este transformat in BPOC.
Și cel mai slab medic de familie din Brașov te tratează mai bine. Chiar și în Săcele sunt doctori mai cu bun simț.

Am scris aceste rânduri după ce dr. N. nu a răspuns la telefon ca sa îmi facă rețeta medicală de bolnav cronic la boala pe care am dobândit-o și din cauza ei (prima zi), după ce a trebuit să merg la cabinet ca să văd hârtia de pe ușă că e în concediu ( a doua zi), după ce am sunat ca disperatul la dr. Godri în timpul programului ei și nu a răspuns și am fost obligat să merg și la ea la cabinet....iar asistenta dr. Godri mi-a zis că nu poate să facă nimic(a treia zi).

Aceștia sunt doctorii de familie de pe culoarul stâng de la parter din Policlinica Săcele. Ăsta e adevărul. Mi-ar plăcea să vadă acest comentariu și să înțeleagă partea constructivă la ce am scris mai sus. Comunicare, devotamentul necesar acestei meserii, compasiune.... și multe altele se pare ca sunt lipsuri mari în dreptul acestor doctori.
Clau Marius
Clau Marius2 ani în urmă
Locații recomandate