/Bacau/Spital

Spitalul Orășenesc Buhuşi

Strada Văioaga 3, Buhuși 605100, România

Spitalul Orășenesc Buhuşi
Spital
4.1
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PPC5+38 Buhuși, România
+40 234 261 560
spitalbuhusi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lili Hraniceru
Lili Hraniceru2 ani în urmă
Sau împlinit trei luni de la externare, soțul meu fiind internat pe ATI unde sa luptat pentru viață timp de o luna și jumătate, în care a reușit să învingă boala. Vreau să mulțumesc din suflet doctorilor de gardă, Calancea, Bitu..., dr Daraban de la infecțioase, dr Guțu S de la Boli Cronice și personalului infermier pentru buna comunicare atit cu pacientul cit și cu familia și pentru buna îngrijire de care au dat dovadă. Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă binecuvinteze!
Simona Gradinaruyy
Simona Gradinaruyy2 ani în urmă
Doctori si asistente, ce dau dovada de un inalt profesionalism si o reala calitate umana! Dr. Pascariu, dr. Rusu ( cu acestia am interactionat), dar sigur sunt si altii.
Anelice Bitleanu
Anelice Bitleanu2 ani în urmă
Am rămas impresionata de Dr. Al-Aquil Abdul wali! Recenzia este în special pt el și pt echipa de la CPU! Cața blândețe, tact și amabilitate poate avea acest doctor! Intr-adevăr sa vede ca lucrează din pasiune și nu pentru bani. Bravo!
Ludmila Breazu
Ludmila Breazu4 ani în urmă
In primul rand vreau sa-i multumesc doamnei doctor Gradinaru pentru amabilitatea ,omenia si profesionalismul de care a dat dovada pentru a ma trata. Nu stiu daca toti medicii din spitalul dumneavoastra sunt asemeni doamnei doctor. Eu doar cu dumneaei am interactionat. Multumesc,doamna doctor,inca o data!
In al doilea rand,felicitari pentru cum arata spitalul!
Formatia Florin Blaj
Formatia Florin Blaj4 ani în urmă
Un spital deosebit de bine organizat în condițiile în care statul nu asigura fondurile necesare. Am fost în acest loc cu mama mea pentru o investigație și am rămas pozitiv impresionat de profesionalismul și de amabilitatea personalului medical din acest spital. Felicitări din toată inima, cu respect Florin Blaj 💓👍
Nicu Galatanu
Nicu Galatanu4 ani în urmă
La Neurologie , dr. Stancicu , un medic foarte bun si ORL. dr. Trifan, de asemeni un medic la fel de bun. Nu am interactionat cu celelalte specializări dar cred ca Spitalul Buhusi a devenit o unitate medicală de un nivel ridicat.
Multumim frumos!
Andrei Manolache
Andrei Manolache2 ani în urmă
Mama a fost tratata de covid la sectia de boli infectioase. Pe toata durata de mai bine de doua saptamani a fost in permanenta curat, au vorbit frumos cu pacinetii si s-au ocupat de tratarea lor. Tinand cont de dezastrele din alte spitale (ex. Resita) felicit conducerea si personalul de la Buhusi.
Victor Lehadus
Victor Lehadus2 ani în urmă
Nu pot lauda personalul de la ati covid 3 săptămâni mama a agonizat acolo iar familia era mințită că totul va fi bine la ordinul dr Calancea la final "operația reușită pacientul mort "
Locații recomandate