/Bacau/Spital

Spitalul Orășenesc ”Ioan Lascăr“ Comăneşti

Strada Spitalului, Comănești 605200, România

Spitalul Orășenesc ”Ioan Lascăr“ Comăneşti
Spital
3.1
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CC9X+HC Comănești, România
+40 234 374 215
spitalulcomanesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sara Valeria Garbasevschi
Sara Valeria Garbasevschi2 ani în urmă
Bătaie de joc, nu te ia nimeni in seama, astepti cu orele. Păcat mare pacat
Mandea
Mandea2 ani în urmă
Medicii sunt foarte nepregatiti ( muriti cu zile)
Yung Kalash VEVO
Yung Kalash VEVO2 ani în urmă
Bunicul meu a fost ucis de doctorii inapti din acest spital mazac. Pe langa asta, toaletele sunt cele mai jegoase din oras.
Ramona Malaut
Ramona Malaut2 ani în urmă
Buna ziua,e cineva care vede si aude strigatele oamenilor nemultumiti,astazi mama mea a fost incuiata intr o rezerva la spitalul Comanesti de personal sub motiv suspecta covid19,m a este posibil ,farà nici un sintom de virus(febra,ecc),pur si simplu e ajunsa la urgenta pentru problemele de sanatate cu tot alta ,era nevoie de un test rapid ,farà sa o inchida singura cu cheia farà nici un mod de comunicare,ce credeti ca faceti?omorati oameni,le luati viata inainte ,saraca e foarte panicata nu stim cum sa o scoatem ?
Diana Maria
Diana Maria3 ani în urmă
In seara asta tatăl meu a fost internat la urgente atât la spitalul Comanesti cât și la cel din Moinesti ! In Moinesti m am confruntat cu un staff inuman și neprietenos și cu o atitudine urâta asupra pacientului , iar pentru asta le mulțumesc din suflet staff ului din spitalul Comanesti care au dat dovada de înțelegere și umanitate !in special le mulțumesc asistentelor de garda Oana și Corina !sa ne dea Dumnezeu mai mulți oameni ca voi in cale când ne confruntam cu situații dificile !!
Lucretia Petcu
Lucretia Petcu2 ani în urmă
Eu am fost internata la interne de mai multe ori,si am fost foarte multumita! Dar cu parere de rau,anul trecut pe 4 ianuarie,am internat-o pe sora mea pe picioarele ei,si ne-a dat-o acasa o leguma moarta dupa o luna si trei saptamani! Asa zisa dr Anghel a operat-o de colon de trei ori fara sa ceara acordul familiei,ne tot zicea de o pynga care nu se lipea acolo, dar cand nu a mai avut ce face cu ea,ne-a dat--o acasa fara carne pe burta. Se vedeau toate organele,si nici macar nu ne-a informat de ce o sa vedem. Rusine,spet ca nu mai profeseaza meseria de chirurg. Si asa era la pensie,nu stiu ce mai cauta in spital,cu asa iameni va faceti spitslul de ras.
Leonard Stoica
Leonard Stoica2 ani în urmă
Nu RECOMAND , noaptea se moare , asistentele de la schimbul de noapte dorm , nu le interesează dacă ție rău , iar dacă le deranjezi te face de tot râsul și te face in tot felul .Secția interne e moarte sigură .Am avut șansa de a vedea omul căzut din pat și nu a venit nimeni să-l ridice , nu mai zic de butonul de sonerie k e oprit să nu fie deranjate .Cred k acest spital e deschis doar pentru o spălare de banii , politic doar . Nu văd nimic pentru binele pacienților . Rușine să le fie asistentelor , nu toate dar cele care sunt cu suflet rece și inima de piatră nu uitați există Dumnezeu , aveți copii părinții , cu ce aruncați in oamenii cu aia vă alegeți (suflet rău ) .
Crazy world video blog
Crazy world video blog2 ani în urmă
Deloc multumita! Ajung vineri la urgenta cu entorsa la glezna ,stau mai bine de o ora,mi se pune o atela cred..ceva gips si pansament si mi se zice sa revin Luni. Intre timp atela aia se slabeste,freaca pe picior si o dau jos luni dimineata. Luni trec pe la triaj,stau la usa la policlinica cu alte zeci de oameni,nebagati in seama. Imi fac curaj si intru,suna o asist.pe doctorul ortoped,zice ca e la urgenta..si sa vin Marti la 7 dim. Plec si ma duc la urgenta,stau 3 ore..iese o asist.si zice ca doctorul a plecat la Bacau si sa vin maine..daca il prind. Rusine!!! Stat in picioare cu durere,plimbare intr un picior..Loyerie la spital!!
Locații recomandate