/Bacau/Spital

Spitalul Municipal ,,Sfânta Maria" Bacău

Calea Mărășești, Bacău, România

Spitalul Municipal ,,Sfânta Maria" Bacău
Spital
4.5
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
HW46+W2 Bacău, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Aurora Sandu
Aurora Sandu2 ani în urmă
În acest Spital a fost salvată viața tatălui meu care a ajuns la acești îngeri în stare critică iar șansele tatălui meu de supraviețuire erau foarte mici,dar acesti oameni începând de la doctori pana la infirmiere au făcut minuni și tata este acum iarăși în mijlocul nostru datorită lor, sunt oameni foarte credincioși și implicați cum rar găsești în ziua de astăzi, mai ales în spitalele din România. După orice conversație acesti oameni încheiau cu Doamne ajută-ne,și ce-i care suntem creștini știm de la sine că odată cu credința în Dumnezeu vine și mila și respectul și dragostea pentru aproapele nostru,eii... exact asa este personalul de la ATI.Toată stima și respectul pentru echipa ATI Covid Sfânta Maria Bacau.
Raduc Laurentiu
Raduc Laurentiu2 ani în urmă
Maricica Bejenaru
Maricica Bejenaru2 ani în urmă
Profesionalism, tot personalul respectă regulile, atenti la delalii, tratează omul, trup, suflet, inima! Respect și recunoștință, Dumnezeu sa va binecuvânteze și să vă răsplătească munca și eforturile depuse!
Gheorghe
Gheorghe2 ani în urmă
Un altfel de spital, cu un aspect care îți dă încredere, respiră optimism, pictura murală făcută de tineri artiști îl face mai uman.
Sper ca aceasta unitate sanitară să fie funcțională în totalitate pentru semenii noștri.
Locații recomandate