/Bucuresti/Spalatorie auto

OMV Top Wash Tunnel

Șoseaua Olteniței 2, București, România

OMV Top Wash Tunnel
Spalatorie auto
3.9
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C33X+23 București, România
omv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mitran Robert
Mitran Robert2 ani în urmă
Mereu varianta de scăpare!
Ionut onea
Ionut onea2 ani în urmă
Personal plictisit, nu se acorda prea mare atenție la interior.
Mihai T
Mihai T2 ani în urmă
Staff super ok, dar mie mi-au zgariat rolele toata aripa dreapta fata la un XC 60, asa ca nu recomand decat daca va doriti motiv de un polish
Tiberiu Danciu
Tiberiu Danciu2 ani în urmă
Spală atât de bine încât dă jos și 5G-ul de pe mașină. În etapa de uscare, antena nedetașabilă a mașinii a fost ruptă.
Super Mario
Super Mario2 ani în urmă
Pentru un spălat fără mari pretenții, rapid. Dacă sunt mai mult de 3 mașini la coadă, așteptarea devine agasantă. Dacă sunteți ciufuți și pretențioși așa ca mine, rezultatul nu e unul care să satisfacă. Așa cum am zis, repede dar mașina nu iese țuț. Merg pe varianta de 23,99 care are și spălat șasiu și ceară la final, plus prespălat și vara soluție antiinsecte contra cost suplimentar.
Vasile Simedre
Vasile Simedre4 ani în urmă
O experienta nu tocmai ok. Aparate vechi se defectează repede.Ma duc acolo cam de doua trei ori pe luna, dar de spălat efectiv spăl mașina o data maxim de doua ori.De cele mai multe ori sunt cozi foarte mari sau aparatele sunt toate defecte. Cei de la OMV ar trebuii sa le înlocuiască.
Andrei Nic
Andrei Nic2 ani în urmă
Nu am beneficiat de multe din serviciile achiziționate aferente pachetului complet. Am plecat cu auto cu semne vizibile de mizerie atât pe caroserie, jante, plăcute înmatriculare mizerabile chiar, cât și interior geamuri, de panou bord nu mai vorbesc sau tratament cauciucuri. Timp pierdut inutil, așteptat la rand 1h 40min și serviciile au durat max 20min. Nu recomand.
Mircea T
Mircea T2 ani în urmă
Frecție cu apa rece... Spălătoria self wash da numai cu apa... Pic de detergent nu are.. când atragi atenția se spune asta e, s-o fi terminat la dvs... Pe bune???
Locații recomandate