/Bucuresti/Spalatorie auto

Carhaus

Șoseaua Străulești 73-77, București 013337, România

Carhaus
Spalatorie auto
4.3
251 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3V7+M8 București, România
+40 727 599 929
carhaus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Alex Moraru
Alex Moraru2 ani în urmă
Sincer nu merita nicio stea. Angajatii se miaca foarte greu. Sunt preturi mari, si in plus atitudinea personalului este dezgustatoare. 👎
Tommy Tommy
Tommy Tommy2 ani în urmă
Oribil... Bătaie de joc.
Pachet Premium.....90 ron
Zoaie, interior făcut în bătaie de joc.
De parfum ce să mai zic..... Nimic

Atenție că plătiți mult pentru nimic!!!!!
Valentin Adrian Cuciureanu
Valentin Adrian Cuciureanu2 ani în urmă
Foarte ok spalatoria. Au curatat foarte meticulos masina si interior si exterior. Pe deasupra au si un loc dragut unde se poate bea o cafea foarte buna cat isi fac treaba. Recomand cu incredere!
Alexandru Petre
Alexandru Petre2 ani în urmă
Eu dau 5 stele. Am citit si unele comentarii nu f ok dar eu am venit cu o masina extraordinar de murdara la interior si chiar am plecat cu ea curata. Am ales pachetul de 150 de lei si dpmdv chiar a iesit bine. Ce i drept din cate am urmarit personalul de pe acolo nu am ramas f impresionat dar la mine a venit un baiat f ok care am observat ca avea un aparat auditiv. Foarte muncitor omul si insista unde era nevoie. Sincer ii dau lui 5 stele. Ca si spalatorie v as recomanda o spalare a locului unde se fac interioarele doar pt a arata mai bine asa locul de dimineata. Eventual sa va mai puneti la punct cu instalatia fara a mai baga anagajatii fise si in principiu chestii de astea de aspect care chiar conteaza, cel putin pt mine. Deci 4 stele pt voi dar data viitoare va dau 5 🤪
Florin Nicolae
Florin Nicolae2 ani în urmă
Servicii ireprosabile, si rapide, in timp ce tu poti sa stai sa bei o cafea, sau sa-ti rezolvi treburile pe un laptop adus de acasa. Spatiu cu vreo 10 masute, pentru clientii lor, si totodata cafe bar.
Cosmin Point Parnia
Cosmin Point Parnia2 ani în urmă
Destul de ok, dar am luat pachetul carhouse si jantele arata asa.. O pierdere de bani diferenta de la "interior/ esterior" la pachetul carhouse.
De asemenea, in spate nu a fost aspirata bancheta.

Dupa toata aceasta situatie si un raspuns eroanat al celor de la carhouse, am fost si am discutat cu ei si am reusit sa ne intelegem asupra situatiei. Au oferit un spalat gratuit (de care nu am fost interesat), dar mai important au recunoscut greseala si si-au cerut scuze atat pentru confuzie, cat si pentru greseli. Se intelege, este o zi de duminica, aglomerat, cheful de munca la un nivel mai scazut, dar si-au recunoscut greseala.

Le. Ei au venit cu raspuns ca nu am fost la ei, dar cand le-am facut o vizita si-au amintit rapid. Scuza a fost ca nu isi aduceau aminte de masina.
Service Auto Multimarca Galati
Service Auto Multimarca Galati2 ani în urmă
Cea mai bună spalatorie din zona.
Aici ai tot ce-ți trebuie.
Mi-a placut serviciile lor si felul cum sau comportat.
Baieti seriosi si profesioniști, servicii bune,preturi mici,calitate excelentă.
Se ofera bon fiscal si factură. Cafeaua este de poveste!
Recomand!
Mihai alexandru
Mihai alexandru2 ani în urmă
Excelent serviciu. Polish interior exterior seria 5. Pret ridicat dar serviciul este premium. Recomand cu incredere chiar daca mergeti doar pentru o spalare.
Angajati respectuosi si muncitori. Iau in considerare toate cerintele si sunt atenti la detalii.
Locații recomandate