/Bucuresti/Spalatorie auto

Eurovova

Parcarea Billa, Strada Brașov 25, București, România

Eurovova
Spalatorie auto
2.6
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29P+H4 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Sergiu Ioan
Sergiu Ioan2 ani în urmă
Inchis definitiv. A fost demolata si acum este un spatiu de joaca
Andrei Claudiu
Andrei Claudiu4 ani în urmă
Mai bine o spalati cu puful de geamuri decat la ei.
Cea mai proasta spalare pe care am avut-o in 20 de ani. Atentie! La ei trebuie sa duci masina doar usor prafuita si cat se poate de curata. Alminteri se dau de ceasul mortii de parca ai dus-o la spital nu la spalatorie. Uscativul cu tatuaje si mai in varsta de care se vorbea intr-un comentariu anterior s-a facut pe el de cat trebuie sa lucreze. Interesat doar de bacsis. S-a vaitat continuu. Sa nu isi strice manusitele.
Treaba facuta in cel mai prost mod posibil. Servicii de doi bani. Am mai fost odata la ei inainte si nu m-am invatat minte. Cel care se ocupa de masina mea cand a vazut ca i-a intrat un X5 pe rampa intr-un minut a declarat ca a terminat tot si a fugit.
Alexandra Oprescu
Alexandra Oprescu5 ani în urmă
De azi nu mai folosesc serviciile oferite de aceasta spalatorie si vulcanizare. Dupa ce am asteptat la coada pentru vulcanizare, responsabilul de "zona" i a spus baiatului sa imi transmita ca e inchis ( in conditiile in care mai fusese o masina la vulcanizare) si sa se intoarca la spalat. In momentul in care i am intrebat cum de s a inchis atat de brusc, au intors spatele si au plecat.
Am rezolvat problema cu masina la vulcanizarea care este dupa Petrom! Mult mai ok ca cei din parcarea Carrefour!!!
Mihaela Vlad
Mihaela Vlad5 ani în urmă
Servicii de 2 bani la spalatoria auto. Am stat 25 de minute cu masina pe rampa ca tanarul care trebuia sa o spele sa-si faca siesta, mai exact sa-si bea cafeaua cu "responsabilul de service". Apoi s-a prins ca nu are spuma si a mai durat si asta un timp pana m-am plictisit si am plecat cu masina nespalata. Banuiesc ca nu e cazul sa spun ca tot ei erau cu gura mare. Oricum a fost ultima data cand am trecut pe acolo, data trecuta tot o experienta neplacuta am avut. Cred ca li s-a urcat la cap faptul ca e tot timpul aglomerat. Nu-i bai, sunt unii mai draguti la cativa metri de ei.
Marius Nicolae
Marius Nicolae6 ani în urmă
Baietii nu fac o treaba extraordinar de buna in spalarea masinii. Nu sunt atenti la detalii. Dar la 18 lei interior + exterior, nu prea ai la ce altceva sa te astepti. Plus ca se misca repede si nu stai la coada prea mult. Cel mai mare avantaj e ca au deschis non-stop. Am fost si la ora 6 sa spal masina si erau acolo.
Gogu Mihail
Gogu Mihail2 ani în urmă
Spalatorie era decenta acum 5 ani, mergeam acolo si faceau o treaba relativ ok, dar ultima data cand am fost, unul dintre baiatii care spalau masina injura incontinuu din cauza faptului ca masina avea frunze pe ea, fiind toamna si masina parcata langa un copac, erau frunze sub capota si langa portbagaj, a sters apa de pe masina cu carpa spalata pe asfalt, iar covorasele au fost puse in interior ude complet. Tot interiorul a fost sters de praf cu aceeasi carpa multifunctionala. Daca baietii nu mai au chef de spalat masini, sa se angajeze vis-a-vis la mc. Trebuie mers cu masina curata sau prespalata.
Ionut Gherghita
Ionut Gherghita2 ani în urmă
Foarte slabi. Am spălat astăzi mașina la ei și:
La exterior rămas pe bara și parbriz musculițe, geamuri neșters
La interior covorașele (din material) lăsate pline de praf, bordul a fost șters cu o cârpa de apa cu care sa șters mașina la exterior
Portbagajul nedeschise pana la plecarea mea când eu am cerut sa se șteargă apa de acolo.
Între timp “băiețașul” îmi tot făcea oferte de genu:”La 80 lei îți șterge fratele tău bordul și plasticele interioare cu silicon, ți-o face ca noua. Dar sa nu afle șefu ca la el costa 150.

Plătit 30 lei interior/exterior + 10 lei tipa după ce “bronzatul” mi-a cerut in câteva rânduri sa las și eu de un sandviș.
Avea băiatu o fata de zici ca i se rasturnase căruță cu “lubenița”
Personal nu o sa mai merg.
Dan stoica
Dan stoica2 ani în urmă
Exact cum au descris si ceilalti,chiar daca i lasi spaga,mai ca te injura ca de ce nu e masina curata.
Nu mai merg niciodata,si la vulcanizare la fel
Locații recomandate