/Bucuresti/Spalatorie auto

The Corner Car Wash

Drumul Binelui, București, România

The Corner Car Wash
Spalatorie auto
3.8
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FG+PG București, România
+40 740 853 853
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Titi Traistaru
Titi Traistaru2 ani în urmă
Servicii excelente.Felicitari personalului și conducerii.Recomand prietenilor ,și nu doar lor .Tuturorcelo care sint in zonă
Boogy Alex
Boogy Alex2 ani în urmă
O mizerie de patron. Pacat de baietii care lucreaza acolo... Niciodata nu are timp, nici macar de programari ... dar in schimb, masinile de la SudRezidential intra prin spate. Sau daca ai ultimul BMW ori Audi, la fel, se intra prin spate ... sau prin fata cozii, de ce nu. Ultima data mi-a zis ca stau degeaba la coada (dupa 40 de min de asteptat), si sa ii las masina acolo, sa o iau maine seara... Pacat ca nu isi onoreaza nici programarile, si nici nu isi respecta clientii care asteapta la coada.

Sub nici o forma nu recomand. Spalati masina (relativ rapid) doar daca sunteti prieten cu patronul, ori detineti un auto scump. Nu va pierdeti timpul aiurea !
Radu George
Radu George2 ani în urmă
O mizerie de spălătorie cu un patron și mai mizerabil decât spălătoria. Sincer, îmi pare nespus de rau de angajați(ei par ok) pentru că lucrează pentru un individ ce respira aerul de pe pământ degeaba. Va recomand sa mergeți în altă parte unde patronul va tratează cu respect și va oferă servicii de calitate. Sper sa dea faliment și să se întoarcă în cotețul de unde a venit. Mă limitez doar la atât.
Vlad Vasiliu
Vlad Vasiliu2 ani în urmă
Sa mor eu daca asta e spalat de masina si nu bataie de joc , plus ca si Sefu are o greata in el de te ia capul .
Seraia Dante
Seraia Dante2 ani în urmă
Spalatul in sine al masinii este foarte ok, insa atitudinea managerului e total anti-client, e arogant si trebuie sa te rogi de el ca sa iti spele masina, cred ca e interesat sa spele doar masini scumpe, de parca celelalte nu platesc tot acelasi pret. Nu recomand, evitati cat puteti!
Radu
Radu2 ani în urmă
Am încercat să spăl mașina de firmă prin CarCentric, iar administratorul m-a trimis la plimbare cu o atitudine total nepotrivită. Spală doar ce mașini are chef și nu-și onorează înțelegerile partenerilor cu care colaborează. Fugiți de astfel de oameni.
Andrei Luca
Andrei Luca4 ani în urmă
Am lasat masina si mi-au spus sa vin dupa 2 ore sa o iau. Dupa 2:45, masina mea era tot nespalata. Dupa discutii, mi a "spalat" masina in mare scarba.

Cu cat ai masina mai smechera, cu atat intrii mai repede si este spalata mai bine.
Jalnic!!
Madalina Rotariu
Madalina Rotariu2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de aceasta spalatorie. Practic, de fiecare data cand am incercat sa spal masina mi s-a spus ca trebuie sa astept 40 de minute si desi am fost de acord sa astept, am vazut cum veneau masini intre timp si intrau in fata mea. E o spalatorie pentru prietenii sefilor. Daca ai o masina mai veche de 3 ani nu esti clientul potrivit. Si mare atentie ca tu astepti in fata spalatoriei si prin spate intra masinile care trebuie, astfel creste timpul de asteptare foarte mult.
Locații recomandate