/Bucuresti/Spalatorie auto

Diamond Car SPA

Parcare Bucuresti Mall, Calea Dudești 55-59, București, România

Diamond Car SPA
Spalatorie auto
2.4
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CH+V5 București, România
diamondcarspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: 9–22
Duminică: 9–22
Scrie o recenzie
Alexandru Alexe
Alexandru Alexe2 ani în urmă
O spălătorie auto de melteni. In afara de faptul ca nu prea te lasa sa iei pachetul economic, iti baga pe gat pachetul urmator si pur si simplu isi bat joc! Dupa ce iau pachetul de degresare si au tupeul sa spuna ca au intrat musculițelor in lac. Spălați langa la spălătoria direct din Calea Dudesti, am fost nevoit sa merg la Diamond ca trb sa beau o cafea si imi era la indemana. Nu recomand, nu mergeti, nu merita nici un ban !
Andrei Stefan
Andrei Stefan2 ani în urmă
Pleci cu masina cum ai venit.. ciorile alea care spala sunt inganfate si plin de arfe.. zici ca ei ne dau noua bani sa spalam masina la ei.
Am venit cu masina pe zi, am plecat le noapte. Interiorul masini a fost aspirat la misto si umezita mocheta ca sa para aspirata.
Sa ne pi*am pe voi de sclavi:)
Daniela H
Daniela H2 ani în urmă
Masina SH dusa direct la ei dupa cumparare. In poza apare un pufulete. Noi nu am mancat niciodata pufuleti in masina. :) + Nu se mai deschidea portbagajul dupa ce am luat masina de la ei. Servicii horror avand in vedere preturile imense.
C.M C.M
C.M C.M2 ani în urmă
Cine ghicește de ce a dat ăla cu mașina peste el ? 😁 15 lei merită spălarea lor. Nu va mai duceți fraților la jegoșii ăștia.
Mihai Cercel
Mihai Cercel2 ani în urmă
Am fost de mai multe ori la aceasta spălătorie. La început totul era ok. De vreun an au început să încerce să facă upselling cu șmecherii golănești. De regulă incercau sa vanda programele mai scumpe, dar dacă vedeau că știi șmecheria renuntau. Azi mi-au spus că nu oferă decât programele de 69 și 125 lei. De ce nu cel de 49? Probabil că încercau sa îmi vândă ce e mai scump. In fine, am zis ok Pentru cel de 69. Apoi au zis că trebuie să cumpăr programul de 125 că are mult praf pe ea mașină (de fapt au încercat o șmecherie cu "e patata cu ciment șefu..." Ce ciment visezi??? îmi speli mașina cu 69 sau nu?Am plecat... Muriți! M-ați pierdut de client
Claudiu s
Claudiu s2 ani în urmă
O experienta neplacuta: de la preluarea masinii pana la timpul de asteptare. Desi nu aveau clienti, angajatii se certau intre ei folosind un limbaj suburban.... atmosfera de mahala. Preluarea masinii se face in functie de marca si de tariful ales, de la intrare cineva incearca sa te convinga ca masina este murdara si tariful "basic" nu e potrivit. Am mers acolo doar pentru ca se poate plati cu cardul....
Cristian Kiss
Cristian Kiss2 ani în urmă
Am dus masina la spalat in prima saptamana dupa ce am cumparat-o, au folosit o solutie atat de puternica ca a matuit si a patat toate elementele cromata din jurul geamurilor. De autunci nu am reusit sa remediez problema nicicum, polish-ul nu scoate, pasta nu scoate... nu recomand.
Catalin Ciuchilan
Catalin Ciuchilan2 ani în urmă
Am achizitionat pachet vip de 125 ron pt spalare interior -exterior. masina nu a fost curatata pe bord, chedere, etc.. Spalatorul a bagat apa in masina cu furtunul cu presiune. a curatat interiorul masinii cu spalatorul cu presiune. NU MERGETI LA EI.

La o zi dupa spalare a trebuit sa demontez din podeaua masinii pentru ca mirosea a balta in masina. Toata mizeria a fost impinsa sub plastice si mocheta masinii.

Au si furat din masina o umbrela de soare..
Locații recomandate