/Bucuresti/Spalatorie auto

Car Clean Cosmetics & GO

Șoseaua Berceni 82, București, România

Car Clean Cosmetics & GO
Spalatorie auto
4.7
212 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94FQ+VG București, România
+40 723 658 099
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–16
Scrie o recenzie
Mihai Cristian
Mihai Cristian2 ani în urmă
Din păcate am avut ghinionul sa nimeresc probabil la cineva care nu prea avea chef de munca. ( va recomand sa va feriți sa nimeriți la el, este un băiat bărbos tânăr) din ce am observat, băiatul de culoare spala foarte bine. Ca ex. Cat spala cel de culoare o mașină, acesta spala 3 :) sunt zone pe mașină unde nu a văzut apa, sau cârpă de șters după. Jantele sunt la fel cauciucurile la fel, asa cum am ajuns, asa am plecat. După cum se poate observa și in poze. PS, am primit bonus și niște zgârieturi pe stâlpi și capota(mașina e noua și știu fiecare cm de pe ea) in final, dacă tot va duceți, apelați la cel de culoare. În cele 2 ore de așteptare (nu e vina lor, erau foarte mulți care vroiau sa spele) am avut timp sa analizez :) Spor!

PS: revin cu update. TOATA masina este varza, plina de zgarieturi. Parca a fost trecuta prin smirghel. Azi a fost soare si am apucat sa vad dezasturl, asta printre petele de apa si praf ramase dupa ce a fost "stearsa"

Exista doua posibilitati.

1. La prima parte cu apa chioara care trebuia sa indeparteze nisipul, si ce mai era, a fost facuta la misto (maxim 0-40 de sescunde a durat)
2. peria cu care a intins spuma, ori nu era clatita, ori de la prima parte facuta la misto, a frecat de tabla nisipul...

Cu alta cuvinte, NU RECOMAND! asta daca doriti sa aveti o masina fara zgarieturi...

PPS: acum imi recomanda careva o solutie sa scap de ele? :D
Stefania Bloju
Stefania Bloju2 ani în urmă
Lumea este foarte amabila, spalatoria este profesionala!
Revin mereu cu drag!
Stefan Neacșu
Stefan Neacșu2 ani în urmă
Totul super Profi !! Raport calitate - preț , timp așteptare , servicii complete!
Băieții au reușit să scoată din a mea mașină, care arata îmi este și rușine să spun .. Mi-au făcut-o ca nouă. Așadar le mulțumesc și m-au câștigat !!
Alexandru Obretin
Alexandru Obretin2 ani în urmă
calitate și profesionalism, merita sa speli masina aici, am fost multumit, poti sta pe scaun la umbra în timp ce aștepți și esti întrebat dacă dorești o cafea sau o apa plată (gratis din partea casei)
Gabriel Ghimici
Gabriel Ghimici2 ani în urmă
Am spălat ieri, 17 iulie 2021, mașina în această spălătorie și pot spune că sunt cei mai prost investiți bani. Am ales-o datorită multitudinii de review-uri pozitive, însă experiența a fost cu totul alta. Din observațiile mele aș putea spune că sunt favorizați clienții cu mașini cât mai scumpe sau cunoștințele. După ce am așteptat peste 35 de min(nu ar fi o problemă dacă mi s-ar fi acordat și mie măcar jumătate din timpul acesta) ca cel care s-a ocupat de mașina mea sa termine cu interiorul alteia la care lucra deja și-a luat 5, maxim 10 min să o spele și pe a subsemnatului. Rezultatul, dezamăgitor, peste 50% din gâzele existente pe ea, sunt încă acolo. Toate zonele pragurilor interioare de lângă stâlpii mașini sunt pline de murdărie (clătire cel puțin precară). Și peste toate acestea, suprafețe lucioase de pe stâlpul central pline de micro-zgârieturi, în condițiile în care, în 2 ani de când am mașina aceasta, peste tot unde am spălat-o nu am avut nici cea mai mică problemă.
Ionut Anghel
Ionut Anghel2 ani în urmă
Super multumit, masina a iesit foarte curata. Sunt disponibile 4 rampe de spalare exterior si cam tot atatea locuri de spalat interior. Singurul aspect care merita mentionat este ca de obicei este aglomerat, dar se misca relativ repede.
Olivia Dumitru
Olivia Dumitru2 ani în urmă
Cea mai buna spalatorie auto,aici vin de peste 3 ani !
Adrian Cazacu
Adrian Cazacu2 ani în urmă
De obicei masina o spal singur acasă, insa când sunt nevoit sa o spal la spălătorie vin doar la acesta spălătorie.

- In vizita in care am facut poza, serviciile spalatorului au lasat de dorit de acolo 3 stele.
Locații recomandate