/Bucuresti/Spalatorie auto

Citygo

Calea Călărașilor 171 colț cu, Strada Popa Nan 97, București 024076, România

Citygo
Spalatorie auto
4
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4MG+4F București, România
+40 743 040 444
citygo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionita Viorel
Ionita Viorel2 ani în urmă
Brovo ..respecta programul si sunt eficienti .....tinand cont ca am fost in decembrei la -4 gr !!
Alex Tanasescu
Alex Tanasescu2 ani în urmă
Dna/D-soara Ana f nepoliticoasa, fara chef de munca, am gasit mizerii in spatele scaunul soferului, cafeaua lipicioasa varsata pe bord a ramas tot acolo.. In ciuda faptului ca suntem clienti vechi si lasam mereu bacsis decent.
Alex Ianculescu
Alex Ianculescu5 ani în urmă
Per total o spalatorie de cartier cu mai multe pretentii decat servicii.

Pro:
1. Locatia destul de usor de gasit
2. Camere de supraveghere

Contra:
1. Calitatea serviciilor lasa mult de dorit in pofida pretului FOARTE ridicat (voi revizui pretul la punctul 2). La spalatul exterior mi-a tinut-o maxim 10 minute. A trantit samponul pe masina, a spalat-o repede cu jet si hai afara la sters. Interiorul nu a fost rau dar nici iesit din comun. Am rugat ca parbrizul sa fie sters mai bine deoarece fusese schimbat recent iar cel nou era murdar pe interior - m-am ales cu niste dungi de jeg pe mijlocul parbrizului care delimiteaza cat a ajuns baiatul sa stearga, mai mult nu s-a sfiit.
2. Pretul - cum este posibil, ca la o calitate atat de joasa a serviciului sa ceri 50 LEI pentru un spalat? Mai ales ca din cei 50, 30Lei a fost exteriorul?!
3. Personalul de acolo nu a discutat decat despre cati bani lasa clientii baccis. Asta a fost singurul subiect de discutie - clasificarea clientilor dupa baccis.

Un peste alta, daca aveti optiuni, alegeti altceva.

Pentru proprietar: decat sa spal masina la voi o luna gratis si prost mai bine imi gasesc o alta spalatorie la care sa le dau bani si sa o faca si bine.
Gabriela Matei
Gabriela Matei5 ani în urmă
Am luat țeapa. Am ajuns acolo cu un Yaris pt interior exterior si un domn fara dantura mi-a zis ca e 50 lei. L-am intrebat de 3 ori daca nu are si o varianta mai ieftina, a insistat ca nu. Eu de obicei spalam masina la Matei Voievod, insa acum a fost mai aglomerat si ma grabeam. In concluzie, m-a taxat pentru o varianta mai scumpa interior-exterior, desi aveau si basic la 30 de lei. La final am insistat sa imi spuna toate preturile. Au spalat-o prost, au ramas pe masina frunze lipite si ce mai avea pe ea cand am venit si nici nu au golit scrumiera. Nu recomand!
Vadim Katz
Vadim Katz5 ani în urmă
A treia oara nu mai merg. Am fost acu vreo luna si ceva, si desi interiorul parea decent spalat, la interior aveam in continuare petele ramase de cand a fost bordul stropit cu suc. Ieri am fost din nou, am insistat sa fie spalat bine, si de pomana. Pe exterior erau numai urme probabil datorita faptului ca folosesc carpe foarte murdare pentru a le sterge dupa spalat, iar la interior, surpriza, aceleasi urme pe care le poti sterge usor cu degetul si putina apa. Personalul (in afara de cel ce incaseaza banii) sunt extrem de nepoliticosi si nu accepta sugestii, sa nu mai zic critici - eu le-am zis direct, putin imi pasa cum s-au simtit, ca doare eu dau banii, dar am observat reactiile lor. NU RECOMAND!
Cristi circiumaru
Cristi circiumaru5 ani în urmă
Dupa ce am stat 40de minute sa aștept pt spalare, vine un domn la mine sa imi spuna ca are un altul o prigramare inaintea mea. Ca sa va pastrati clientii trebuie sa ii înștiințați dinainte ca la ora respectiva mai poate venii cineva cu o programare! Niste nesimtiti ordinari! Angajatii isi baga prietenii in fata clientilor!
Bogdan Miu
Bogdan Miu5 ani în urmă
Pentru 30 de lei am beneficiat de o spalare exteriora de mantuiala, realizata intr-un timp scurt pentru ca se lucreaza la volum intens. Calitatea a scazut mult la aceasta spalatorie, invers proportional cu preturile care au urcat.
Camelia Radulescu
Camelia Radulescu5 ani în urmă
Am incercat de doua -trei ori sa apelez la serviciile lor si de fiecare data doar am pierdut minute bune incercand sa ies din acea parcare supra-aglomerata in incinta careia este inghesuita spalatoria. Nu ai unde sa intorci, nu te indruma nimeni unde ar trebui sa astepti (nici nu exista un loc de asteptare), nu te avertizeaza nimeni ca intri degeaba in acea capcana, nu exista urma de organizare.
Locații recomandate