/Bucuresti/Spalatorie auto

Spălătorie Auto FJ

Strada Delea Nouă 13, București 030924, România

Spălătorie Auto FJ
Spalatorie auto
3.9
169 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4JJ+34 București, România
+40 758 193 948
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Catalin Ciuchilan
Catalin Ciuchilan2 ani în urmă
Ajung in spalatorie. Intreb pe cel care ma dirija la rampa cat costa int-ext. Stimabilul imi raspunde pe un ton dispretuitor: Mai conteaza cat costa la cum arata masina ta? 60 de lei!!!
Imediat m-am gandit ca poate la spalatorie nu trebuie sa vii cu masina murdara mai mult de 2-3 zile.
N-are nimic zic eu.. o las sa o spele. La final interiorul a fost bajbait asa putin iar de portbagaj nici nu s-a atins. Poate portbagajul nu face parte din interiorul masinii

Concluzie… daca nu ai vreun porsche cayenne sa le lasi bacsis 100 lei cel putin.. mai bine nu te duci.
Adry An
Adry An2 ani în urmă
Personalul este amabil dar serviciile foarte proaste am plătit extra după cum m-i s-a spus pentru degresare dar urmele de porumbei tot acolo erau în mașină praful este cât vezi cu ochii parfum nu negru pe cauciucuri nu , în portbagaj nici nu au umblat, pentru ce am plătit atâția bani ca la calitatea aceasta cunosc multe spalatorii dar eu voiam ceva mai de top Sunt total dezamăgit
BC 08 SXG
Locuiesc pe Bulevardul Decebal si am fost bucuros când am auzit de spalatoria asta am crezut ca dau niste bani dar o sa fiu mulțumit , am crezut ca numai este nevoie să alerg tot bucureștiul pentru o spălătorie dar se pare ca o sa continui la fel
Chiar sunt dezamăgit..
Lucian893
Lucian8932 ani în urmă
Bătaie de joc pe bani mulți. Spala mașinile la mișto.
Mereu le-am lăsat 20-30 ron tips și niciodată n-au spălat mașina cum trebuie. Aspirate doar covorașele si alea doar in mare.
Nu recomand, nu mai merg in veci acolo!
Marian Bica
Marian Bica2 ani în urmă
Am dat peste un baiat foarte tipicar si rapid in acelasi timp. Si-a facut treaba foarte bine.
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu4 ani în urmă
Pentru angajat: Angajații dvs spală după valoarea mașinii. Spăl regulat la dvs un Mustang, un Lexus, un Land Rover, un Golf 7 și un ... Opel. Toate bune, mai puțin când vin cu Opelul. Astăzi și-au bătut joc de mine angajații dvs, nu mi-au șters geamurile pe interior și nu mi-au aspirat portbagajul.
Pentru angajați: Gândiți greșit. Nu mașina face șpaga, ci caracterul omului. Dacă spălați de 2 lei, primiți 2 lei. Dacă spălați de 10 lei, primiți 10 lei. Șpaga o primiți la final în funcție de calitatea serviciilor. Deci, nu judecați după valoarea mașinii.
Andrei Rosca
Andrei Rosca4 ani în urmă
În primul rând prețul cerut nu reflectă clar calitatea serviciilor - nu e posibil să pleci cu urme de mizerie (unde se vede clar că nu a dat cu cârpă) după un spălat exterior la un preț care prin alte părți include și interior și exterior.
În al doilea rând atitudinea angajaților lasă de dorit, parcă îi deranjezi când ajungi acolo, iar la orice sugestie sau indicație le oferi ți se aruncă ceva de genul e prea murdară și / sau trebuie neapărat degresare. Dar probabil nu ai ce să ceri, având în vedere zona colorată și textura pielii indivizilor respectivi.
Nu recomand deloc.
Încercați altă spălătorie
Ana Petcana
Ana Petcana2 ani în urmă
Am fost cu mașina, o Toyota Yaris, la spălat interior-exterior, prețul fiind de 60lei. Eu car marfă cu mașina, drept pentru care este murdară mai tot timpul. I-am spus de la început băiatului care a început să o spele că îi dau lui 20lei. S-au strâns în curând încă vreo doi în jurul mașinii și au început să mă întrebe de când n-am mai spălat o, că nu au ce să-i facă că e prea murdară, că îmi fac o ofertă bună de igienizare cu 120lei, iar până la urmă, după ce am insistat că vreau doar spălare normală, mi-au zis că pot să-i dea așa o față doar, nu pot să o facă prea bine. Ceea ce s-a și întâmplat în final.
În concluzie nu o să mai calc pe acolo niciodată și o să rămân la băieții de la Cora Lujerului, unde interior-exterior costă 30lei și pentru încă 20lei chiar o fac lună.
Alexandru Leona
Alexandru Leona2 ani în urmă
- Carpe murdare = miros urat in masina dupa splare
- Solutii ineficiente de curatare la muste (geam ramas cu urme de insecte)
- Geamuri sterse in batjocura, FARA solutie de geam sau hartie
- Curatare incompleta la exterior (fete de usi sterse partial)
- Preturi care nu se justifica cu serviciile.
Locații recomandate