/Bucuresti/Spalatorie auto

Spalatorie Auto Ecologica Si Rapida

Strada Mihai Eminescu, București, România

Spalatorie Auto Ecologica Si Rapida
Spalatorie auto
4.3
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4VC+46 București, România
+40 769 603 090
spalatorieautoeco.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Cristi Barbieru
Cristi Barbieru2 ani în urmă
Rapid si foarte ok.
Costa 60 lei interior/exterior.
Adrian Durdunescu
Adrian Durdunescu2 ani în urmă
Foarte O.K. După mine s-a umplut curtea de mașini !
Sonia Anca
Sonia Anca2 ani în urmă
O spălătorie foarte draguta si atat. Am ajuns intradevar aproape de inchiderea programului la 20'30. Am intrebat daca se mai poate o spalare interior-exterior (50 de lei) si au spus ca da. Au spalat 4 persoane la interiorul masinii mele ...(probabil sa termine mai repede) si tocmai ce le scriam pe whatsapp colegilor de la birou ca am gasit o super spălătorie in București. Foarte ingrijita, frumusica si ce atentie si la detalii...waw! Si-a făcut si masinaria treaba, a spalat exteriorul si am plecat. Dar nu inainte de a lasa 20 de lei spaga. Am zis ca au fost 4,cum sa împartă si ei?! A doua zi dimineata la 08 cu camasa alba si pe tocuri, echipata cu carpe si solutie de geamuri ghici cine facea interiorul? Noroi! Cum era sa ma ma prezint la servici cu praful ala in masina si noroi intins pe toate marginile cand tocmai ce laudasem descoperirea mea fabuloasa. Nu m-as mai intoarce nici pe gratis. Nu merita nici o stea .
Vladimir Dima
Vladimir Dima3 ani în urmă
“Nu facem doar interiorul, desi avem pret doar de interior. Nu ne intereseaza ca masina este curata pe exterior. Ori o spalati full ori nu o spalati la noi.”
Ionuț Kivu
Ionuț Kivu4 ani în urmă
Este, după cum s-a exprimat unul dintre lucrători, o spălătorie cu pretenții. Perfect adevărat! Au pretenția să le aduci masina curată. Un patron burtos și plin de sictir mi-a cerut o sumă exorbitantă pentru că mașina era, citez, "murdară". Recomand cu multă căldură. Să mergeți în altă parte.
Robert Munteanu
Robert Munteanu2 ani în urmă
O bătaie de joc. La pachetul cel mai scump de 125 de lei parbrizul avea zoaie pe interior si pragurile aveau mizerie... Si altele.....Sub bara din fața, mizerie cat cuprinde.... Aspirat in dorul lelii...
Elena Dobre
Elena Dobre2 ani în urmă
Au prețuri foarte bune, într-adevăr, dar când am nimerit eu nu am avut parte de o curățare prea atentă. Am găsit în continuare mizerie în mașină, în spațiile de depozitare de pe uși și între scaunele din față. De asemenea am găsit urme de noroi în zona portbagajului, de la spălat, nu de la aspirat. Au foarte mulți clienți și se presupune că le dai ceva în plus oamenilor care fac curat pentru a avea parte de o curățare atentă. Altfel vei primi curățarea standard care nu presupune curățarea completă. Nu este sub standardale din alte spălătorii însă eu avusesem așteptări mari. Aplică tot felul de substanțe ca mașina să strălucească, deci vizual te convinge, poate și olfactiv. Curățenie însă nu e 100%.
Florin Neagu
Florin Neagu2 ani în urmă
Rapizi și corecți.
Locații recomandate