/Bucuresti/Spalatorie auto

Spălătorie Auto MOL

Strada Postăvarul 24, București, România

Spălătorie Auto MOL
Spalatorie auto
4.1
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C589+JW București, România
molromania.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Solomon Ovidiu
Solomon Ovidiu3 ani în urmă
Lasand la o parte faptul ca masina nu iese prea spalata indiferent ce program alegi (nici nu ma asteptam la prea mult) nu pot acorda mai mult de o stea din cauza unui angajat care in loc sa-si faca treaba alearga dupa ciubucuri. Am avut platit jet de prespalare si nu a venit nimeni. La insistentele mele am fost sfatuit sa vorbesc cu acest angajat sa-l rog sa vina. Am lasat orgoliul si m-am conformat dar am primit raspuns ca are treaba (sa alimenteze si sa curete parbrizul unei masini de la pompa - ca deh, avea de luat ciubuc). Pana la urma a venit un alt angajat care a lasat varuirea bordurilor ca sa nu ma ambalez eu prea tare. Cand i-am spus in fata sa lase alergatul dupa spaga si sa faca si treaba pentru care e platit a replicat...."si care e problema?"...
Paul Stancu
Paul Stancu3 ani în urmă
Spălătorie cu perii normală, decentă, este cam aglomerat in general.
Mihai Călin
Mihai Călin4 ani în urmă
Aleg sa spal masina aici ori de cate ori ma grabesc si e adevarat, calitatea nu este mereu cea pentru care platesc. Utilajele isi fac treaba, dar cred ca solutiile folosite nu-s cele mai bune ori nu-s diluate corespunzator, altfel nu-mi explic de ce masina mea prafuita iese cu zoaie dupa cel mai temeinic program de spalare.
Daniela Lazar-Petrov
Daniela Lazar-Petrov4 ani în urmă
Am spalat deja de multe ori masina aici, nu a fost deloc zgariata, sunt multumita de serviciul primit.
Exista si promotia de 5+1 pt categoria Premium care costa doar 22 ron/spalare.
Revenim cu drag!
Mircea Chirperean
Mircea Chirperean2 ani în urmă
Personal foarte amabil și cooperant.
Mihai Draghici
Mihai Draghici2 ani în urmă
Foarte neplacut!!! In dreapta intrarii in spalatoriei, in față, erau cativa tineri care fumau langa o masina parcată. Li s-a alaturat si un angajat al benzinariei. In aceasta benzinarie este o problema cu cei care fumeaza in apropierea pompelor. De mai mulți ani.
Sergiu Barbu
Sergiu Barbu2 ani în urmă
Perfect...o alegere rapida si ieftina , nu stai sa astepti ...masina iese impecabila ..dar trebuie sa mai muncesti la interior ! Recomand cu incredere
Mitica Edi
Mitica Edi2 ani în urmă
Spălătorie rapidă, spăla si usucă ok....Atentie la perii, eu am avut parbrizul lovit de o pietricica si periile l-au spart de tot. Nu este vina lor, este a mea ca nu am stiut.
Locații recomandate