/Bucuresti/Spalatorie auto

GREEN CITY CAR WASH Spalatorie Auto de Lux Bucuresti. Spalatorie Auto, Cosmetica Auto Militari, Sector 6

Bulevardul General Vasile Milea nr 4, București 061344, România

GREEN CITY CAR WASH Spalatorie Auto de Lux Bucuresti. Spalatorie Auto, Cosmetica Auto Militari, Sector 6
Spalatorie auto
2.7
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3J3+G4 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ciprian Macarie
Ciprian Macarie2 ani în urmă
O adunatura de ratati! Nu merita sa mergeti la aceasta spalatorie, serviciile sunt de proasta calitate, timpul de asteptare este de 3-4 ore (asta ptr ca nu respecta ei ordinea de spalare a masinilor). Un mesaj pentru ciorile care lucreaza acolo: uitati ca sunteti doar niste spalatori de masini si nu proprietarii masinilor care trec pe acolo!
Craseay
Craseay2 ani în urmă
Spala bine masina atunci cand sunt filmati/ cand e masina cuiva cunoscut. Ultimele 2 dati cand am dus-o a durat 3-4 ore de fiecare data si am luat masina cu pete pe ea de la apa si cu muste pe bara din fata.
Andrei Lăcătușu
Andrei Lăcătușu2 ani în urmă
Din pacate am spalat masina inainte sa citesc review-urile.
Am solicitat un interior clasic, dar intre timp baiatul de acolo m-a convins sa imi faca separat tapiteria ( scaune, bancheta, mochete ) - aprox 320lei.
Singura intrebare pe care am avut-o a fost daca folosesc aparat de injectie-extractie sau solutii, raspunsul a fost ca DA.
Am lasat masina ( a durat O ORA ), arata ok fiind intuneric. La lumina arata ca la o spalatorie de cartier.
Am vorbit si am adus masina in alta zi sa o faca iar, ulterior vazand ca metoda de curatare a scaunelor e o solutie+carpa, nici gand de aparat.
Arata decent si am fost multumit.
Acum, la aprox o saptamana, petele au iesit din nou la suprafata, mare diferenta fata de inainte nu este. Pana la urma o las moarta ca nu am cu cine.

Nu recomand aceasta spalatorie, mai ales pachete de ,, detailing ,,.
Cristian Batusel
Cristian Batusel4 ani în urmă
Imi pare rau ca nu exista nota 0.
Nu as lasa masina acolo.
Pe langa faptul ca platesti o suma cu mult peste medie, ai parte de servicii de o calitate execrabila, cu degresarea lor aplicata in mare sila, a ramas in continuare cu excremente.

Am luat pachetul Dubai care include teoretic si ceara.
Nu a fost aplicata ceara, iar cand am intrebat despre asta, mi-a spus ca oricum e "apa de ploaie".

Trist e faptul ca am fost martor la un incident nu tocmai placut pentru posesorul masinii care si a lasat masina acolo. Imi imaginez ca nu e usor sa gasesti oameni cat de cat ok, dar sa bruscheze in asa fel masinile si sa plece in tromba cu ele de pe loc de fata cu cel care incaseaza banii si care presupun ca ar trebui sa le atraga atentia in privinta asta?
In momentul in care la a nu stiu cat cursa cu a nu stiu cata masina, in care accelereaza pana scartaie din toate incheieturile masina de parca era la raliu, il loveste cu partea laterala a masinii pe unul dintre colegi care spala chiar masina mea destul de serios, fapt care a condus la certuri intre ei.
Nu stiu daca a ramas portiera afectata sau mai stiu eu ce, dar mi a trecut prin minte faptul ca se putea ca acea lance de la spalator sa loveasca masina care intamplator era a mea, dar putea fi oricare alta.

Pe langa aceste evenimente si lipsa de respect, am avut intentia de a lasa o mica apreciere dupa toate cele intamplate, la care am primit o replica care m-a dezgustat total si care mi a oferit sansa de a fi convins ca nu am ce cauta in continuare acolo: "Sefule, noi primim de la 20 de lei in sus!"
Razvan Dan
Razvan Dan5 ani în urmă
Cea mai proasta spalatorie!!! Am lasat masina la ei si am plecat cu ea impinsa! I-au consumat toata bateria, probabil cu muzica, faruri, etc. A durat 5 ore sa o spele, n-au acceptat plata cu cardul pentru ca aveam voucher de reducere, iar la final am avut si "onoarea" sa ma impinga baietii. Totul pentru doar 60 de lei. Mi se pare fabulos.
In concluzie: O bataie de joc pe bani ca lumea! Daca nu aveti Lamborghini, Ferrari sau macar un BMW, n-are sens sa ii deranjati pe baieti...

Pro: impinsul a fost din partea casei.
Marius Popa
Marius Popa5 ani în urmă
Dupa o experienta..meh...nici buna nici rea, am zis sa mai dau o sansa. Fiind dupa iarna, gheata zapada si nespalata de 3 saptamani, am zis sa accept recomandarea baietilor de acolo si sa merg pe tratamentul cu ceara la ~130 RON. Greseala mea dupa cele 4 ore a fost ca n am stat sa verific in detaliu masina fiind cu prieteni si in graba un pic. Am oprit dupa un drum de 2 km din afi pana in carrefour si am verificat masina. Ceara pe unde se vede pare a fi ok, in schimb f multe elemente par a fi total neatinse, nu doar de ceara dar si total necuratate cum ar fi bara fata, grila cromata, interiorul aripilor unde sunt acoperite de usa. Clar nu mai revin!!
Proto Proto
Proto Proto2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite echipa dă dovadă de profesionalism. Am lăsat Mașina foarte murdară tapițeria avea foarte multe pete și a ieșit ca nouă. Recomand cu mare căldură
Adrian Gheorghe
Adrian Gheorghe2 ani în urmă
Am spălate ieri mașina, pete de ceara peste tot și este patata, la aripi pe interior nu este spălată bine, ornamentele cromate s au patat toate, fata mașinii nu este spălată bine, la praguri si usi nu este spalata bine, bataie de joc pentru 150 lei. Problema este ce fac cu petele acum?
Locații recomandate