/Bucuresti/Spalatorie auto

Redlink

Strada Lujerului 42A, București 061135, România

Redlink
Spalatorie auto
2.8
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2HM+F2 București, România
+40 768 866 006
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Leonard Ciobanu
Leonard Ciobanu4 ani în urmă
Proaspat spalata si uscata. Costa 40 lei si baiatul avea si pretentia unei atentii de 10.
Laurentiu Badea
Laurentiu Badea4 ani în urmă
Stati departe de locul asta!
Serviciile sunt groaznice, nu au spalat masina bine, nici nu au sters masina cu o carpa, au lasat jeg la stergatoare, si era inca acoperita in unele parti cu mizerie, cand le am spus au zis:"Ce vrei boss pt 10 lei spaga sa-ti fac?"
DE CE AM MAI PLATIT PENTRU SPALARE??
Nu vor sa munceasca, as da 0 stele, vor bani pentru stat degeaba...NU recomand.
Alexandra florentina matei
Alexandra florentina matei4 ani în urmă
Sistemul functiona atat de bine ca nu dadea detergent. Iei jetoane si cand te apuci de spalat masina constati ca ai la dispozitie apa si ... apa. Evidenti, te poti muta alaturi daca vrei sa iei coada inca o data.
Nicoleta Stefan
Nicoleta Stefan4 ani în urmă
Am luat astăzi masina dupa vreo 3 ore plina de urme in tot interiorul, băieții au spălat masina cu ceara, mi au explicat ca un alt băiat a schimbat soluțiile.. m am intors cu masina pentru ca era praf, mi au pătat plasticul din jurul bordului unde sunt butoanele... Nu recomand sub nici o formă..
George Eduard Stavarache
George Eduard Stavarache4 ani în urmă
Jepcari. Interior+ exterior 30 Ron și dacă face degresare auto+ jante cere 70 Ron. Nici spuma nu au. Au un bidonas cu presiune care cika spala cu el. 70 Ron? La taxi este 20 Ron int+ext+degresare
Anna D
Anna D5 ani în urmă
Incalificabil! Nu merita nici macar 1 stea! Am dus masina pentru spalat exterior. Desi pretul afisat era de 15 lei, mi s-a sugerat sa platesc si degresarea, adica in total 30 lei. Pentru ca am refuzat solutia de degresare, masina a fost spalata cu apa simpla, fara nicio solutie sau spuma si apoi stearsa cu o carpa imbacsita si care mirosea ingrozitor. Geamurile au ramas nesterse si pline de pete inclusiv pe interior si pentru ca am comentat, persoana care s-a "ocupat" de masina a inceput sa ridice tonul spunand ca masina e curata si nu stie ce altceva mai vreau. Mi-a cerut 10 lei pentru "spalare" si a refuzat sa curete masina corespunzator. Nu recomand nimanui serviciile acestei "spalatorii", voi face plangere la protectia consumatorului pentru servicii execrabile, fara eliberare de bon fiscal si ton obraznic al angajatului.
Gabriel A.
Gabriel A.5 ani în urmă
Am zis sa spal masina. Zis si facut.
Parchez masina in boxa, ma dau jos din masina, vine domnul care urma sa spele masina si ma abordeaza:
"la zi baiatu ce facem ?". Ii spun ca vreau doar exterior pt ca interiorul este curat. Oferta fomnului de la spalatorie, citez, " Cu spaga si degresare cu tot face 30 ron baiatu, vrei asa ?!" Ii comunic ca nu doresc si ca vreau o spalare fara degresare "normala". Acesta incepe si spala la ea. Aplica pe masina cu o pompita manuala niste urme de solutie de curatare de tip spuma clasica de spalatorie dupa care la nici 10 secunde incepe sa o curete cu lancea cu jet de apa. Domnul in cauza se plimba "la misto" de 2 ori in jurul autovehiculului si trece la carpa sa o stearga de apa. O sterge de apa si imi zice: " sefu, e gata". Ma uit la el, ma uit la masina si ii zic: " Pe jante nici macar cu apa, degresant nu a dat, de carpa nici nu mai zic! Cand i-am zis ca nu a dat nici cu carpa pe jante, domnul de la spalatorie imi zice: "cum sa dau cu carpa asta pe jante, esti nebun?!" Ii spun:" Da, aveti dreptate, dar pana la urma curatati si jantele, sau au pret separat ? Platesc nu e problema!" Domnul spune: " da sefu, da daca nu ai vrut si degresare, nu ies". Ii zic imediat:" bine fie, lasa jantele, hai, dar bara fata e plina de apa, nu ai dat cu carpa sa stergi zoaiele alea si la fel si pe bara spate." Angajatul acestei spalatorii in timp ce ii aratam ca nu a dat cu carpa sa stearga bara fata, trece prin fata mea cu carpa pe bara si imi zice:" unde sefule, eu vad ca e curata?!"
In final il intreb cat trebuie sa platesc pentru serviciile oferite, imi zice 15 ron. Ii ofer cei 15 ron dupa care mormaie o mica polologhie de bine si am plecat.
Rezumat: o spalatorie cu personal foarte neprofesionist si nesimtit.( doar domnul care mi-a spalat mie masina, restul nu imi exprim parerea).
Nu recomand. Daca cei de la google ma lasau sa dau 0 stelute atat as fi oferit.
Multumesc!
Bogdan Profir
Bogdan Profir5 ani în urmă
Prima spalare a fost in regula. Era sefu' acolo... A doua oara, dezastru. 45 de lei pentru praguri si geamuri cu pete, aspirat in sila, si 2 "baietasi" care mai mult se distrau decat sa faca treaba. Unul din ei cel putin. Si intre timp au dat si o tura prin parcare cu masina unuia care o lasase la spalat.
Locații recomandate