/Bucuresti/Spalatorie auto

SC MTC S.R.L

Strada Mihail Sebastian 90, București 050785, România

SC MTC S.R.L
Spalatorie auto
3.5
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C399+79 București, România
+40 728 302 901
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Eduard Gheorghe
Eduard Gheorghe2 ani în urmă
Din perspectiva clientului, serviciile oferite de spalatorie sunt de proasta calitate. In urma spalarii masinii, am fost nevoit sa ii arat lucratorului ca pragurile interioare ale masinii nu au fost curatate; praful nefiind atins. Avand acest tupeu fantastic, de a semnala ca treaba nu a fost facuta pana la capat, lucratorul respectiv a reactionat:" Hai domne! E un pic de praf!"
Trageti voi concluziile!
Ionut alexandru
Ionut alexandru2 ani în urmă
Interior facut in batjocura, exterior facut cu multa lene.
Oricat bacsis le dai sunt nemultumiti si au un tupeu fantastic. Daca masina e "prea murdara" iti cere taxa suplimentara.
Sunt destule spalatorii auto in Bucuresti, cautati in alta parte daca vreti un minim de calitate.
Klaude47
Klaude472 ani în urmă
Interior facut in batjocura, e o cucoana acolo cu o atitudine de fuhrerista mai are putin si te trage de camasa.
Desi las mereu bacsis aici angajatii vin din prima la tine si au tupeu sa-ti ceara bacsis asta cand nu sunt efectiv prea plictisiti sa munceasca.
Sunt destule spalatorii auto in Bucuresti, cautati in alta parte daca vreti un minim de calitate.
Florin Sulugiuc
Florin Sulugiuc2 ani în urmă
După ora 20 nu mai face treaba din cauza zgomotului, ca-n am schimbat anvelopele și ma dirijat sa cobor după rampa mi-a agățat un plastic pe sub masina și sa rupt nu ia interesat nici măcar sa ceașcă scuze, prețul mare mai bine ma duc la Autosoft plătesc mai mult dar merita
Tony Staicu
Tony Staicu2 ani în urmă
Nu pot sa dau jumatate de steluta ca as fi dat ! Angajatii sunt nesimtiti si aroganti cu clientii . Dupa ce ca nu dau bon fiscal mai au si tupeu sa ceara spaga.
Catalin Capatina
Catalin Capatina2 ani în urmă
Spalatoria e decenta, patronul foarte amabil, ceea ce nu pot sa spun de angajati, care sunt niste mârlani de cea mai mare calitate! Lucreaza in scârbă, zici că îți fac o favoare că te lasă să speli masina la ei. Lenea îi guvernează total si sa nu te puna draq sa vii in apropierea sfarsitului programului, că te-ai ars! Cum iti permiti sa îi mai tii 5 minute peste program?
George Nastase
George Nastase2 ani în urmă
EVITATI! NU RECOMAND spalatoria auto absolut deloc. Oricum este o problema generala, am observat la majoritatea spalatoriilor, te duci cu masina sa o speli si te trateaza de parca iti fac ei tie un favor, nu mai vorbesc de servicii, preturi si spaga mult asteptata la final. Efectiv spala masinile “la misto”.
Arimia Silviu
Arimia Silviu2 ani în urmă
Am dat o stea din cauza spalatoriei. Angajatii sunt absolut nesimtiti. Dupa ce ca iti fac observatie ca ai masina prwa murdara se mai tin si de glumițe proaste. La sfarsit daca nu le lasi nimic, pentru ca nu merita, fac niste comentarii de toata jena. Pentru echipa de la vulcanizare am toata stima. Profesionisti si mai ales organizati. Am fost sa fac o pana in perioada schimbarii cauciucurilor de sezon. Ca sa fie siguri ca nimeni nu se baga in față au facut o lista cu ordinea sosirii clientilor si s-au ținut de ea astfel incat toata lumea a fost multumita si nu a avut ce sa comenteze chiar daca s-a asteptat in jur de 45 de minute.
Locații recomandate