/Bucuresti/Spalatorie auto

Covolux

Strada Sfântul Ilie nr.69A, Vișan 707041, România

Covolux
Spalatorie auto
4.3
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4J83+Q2 Vișan, România
+40 756 415 534
covolux.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Apostol
Mihai Apostol2 ani în urmă
Buna ziua.Din pacate sunt unul dintre nefericiții clienți ai acestei spălătorii auto.Serviciile sunt un dezastru.Am scos masina mai murdara decât am băgat-o cu toate ca este mai scumpa ca spălătoriile din oraș. Spuma este aproape inexistenta iar putina care este cred ca este spuma de la bere expirata.aspiratoarele nu trag nici măcar scrumul de la țigară. Am văzut ca proprietarul a răspuns unui alt client care de asemenea a dat o recenzie proasta ca el nu muncește pentru apa vital.atunci inchide spălătoria domnule.sau oferă serviciile pentru care clienții dvs plătesc.evitati pe cât posibil aceasta locație pentru ca nu o pot numi altfel decât teapa pe față
Sam Md
Sam Md2 ani în urmă
Am fost sa spal masina, cred ca este singurul loc din zona. Este pacat sa lasi spalatoria fara sa ai grija de echipament, furtunul este fisurat te uda si pe tine, lipsa apei osmozate se cunoaste, ceara lasa de dorit iar spuma are un miros de soda caustica
Mihail Enache
Mihail Enache2 ani în urmă
Am rămas dezamăgit de această spălătorie auto. Dau o singură stea pentru altitudinea personalului față de client.
Alexandru Ionut Bujdei
Alexandru Ionut Bujdei2 ani în urmă
Am fost zilele trecute sa-mi spal masina si am ramas dezamagit de degradarea locului.

In boxele pentru spalarea masinii era noroi gros, mirosea a canal si erau tot felul de gunoaie mici pe jos.
La aspiratoare, unul era spart si abia tragea iar celalalt tragea foarte slab. Probabil furtunele trebuie inlocuite sau sunt gunoaie care blocheaza circuitul aerului.

Imi imaginez ca sunt clienti ce nu pastreaza curatenia dar cumva trebuie semnalate in scris cateva reguli de buna conduita pentru a pastra locul curat, poate au un mic efect.
Tinand cont ca fisele sunt 5 lei e pacat ca nu se asigura o mentanta minima locului, mai ales ca este avantajos ca e aproape si mergeam des sa spal masina.

De asemenea, pot sa le recomand celor ce detin spalatoria sa puna macar 3 tomberoane de gunoi pentru incurajarea colectarii selective pentru ca suntem in 2021.

Despre spalatoria de covoare nu stiu ce sa spun, nu am utilizat acel serviciu.
Cerasela Trifan
Cerasela Trifan2 ani în urmă
O zonă destul de aproape de Iasi, de civilizație, dar atît de departe de tehnologie, de secolul XX. Nu tu semnal la telefon, nu tu mijloace de transport în comun, dezinteres total față de infrastructura din această zonă și bătaie de joc fața de locuitorii din această zonă, Visani-Birnova. Rușine !!!
Paul Ferent
Paul Ferent3 ani în urmă
Nu e fair play. Peste tot în oraș e un leu minutul de spălare și aspirare la ei e 1.25 și nici nu e afișat. Asta ca să nu aju ga timpul și sa mai bagi încă o fisa. În total ca să speli și aspiri mașina cum trebuie ajunge 20 lei. Cam mult zic eu. Mai pui ceva și o speli la o spălătorie care nu e șelf. Apa pt clătit și șters praguri și altele nu au. Nu au avut toată iarna și nici macat acum nu au. Lipsa de interes pt client. Stau în zona asta dar nu mai merg la aceasta spălătorie și sfătuiesc și pe alți sa fac la fel.
Alex Eu
Alex Eu2 ani în urmă
Anul trecut au fost ok, dar anul acesta am luat covoarele la fel de murdare cum au fost duse.
Aveti grija cum luati inapoi covoarele, eu nu am verificat atunci, le-am desfacut dupa 2 sapt!!
TheSandyel
TheSandyel2 ani în urmă
Mi s-ar fi părut normal să afișeze scurtarea timpului de spălare,nu doar pe o foaie A4 lipită unde nu mă interesează să citesc....,era mai normal să fie lângă aparatul de eliberat jetoane sau lângă aparatul de încasat jetoane....da așa-i românul, daca a vazut ca are clienți...,devine lacom!!!! Pe site-ul covorlux nu ați modificat prețurile dom' patron....!!!
Locații recomandate