/Bucuresti/Spalatorie auto

Spălătorie auto Jackson Wash

Aleea Eprubetei 1, București 077160, România

Spălătorie auto Jackson Wash
Spalatorie auto
3.2
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C574+58 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Primit Mosin
Primit Mosin2 ani în urmă
Dacă vreți sa fie mașina curățată pe jumătate, acesta e locul perfect
Mada Iulia
Mada Iulia4 ani în urmă
Noul angajat tipa si iti spune sa pleci daca nu are chef de munca. Vechiul angajat era foarte ok. Am plecat fara sa mai spal masina. Mai mult, m.a mintit ca se inchide la 18. Jalnic!
Space travler
Space travler4 ani în urmă
ATENTIE LA OBIECTE LASATE IN MASINA, SE FURA!
Bogdan Trandafir
Bogdan Trandafir4 ani în urmă
Un pic mai scump față de alte spălătorii din zonă, foarte bine, mai rapid. Au omis portbagajul dar a fost o eroare. Recomand
Mihai giuliano mihaescu
Mihai giuliano mihaescu4 ani în urmă
Slabuti! Buni de dat praful jos si atat.
George Catalin Paulescu
George Catalin Paulescu5 ani în urmă
Dacă aș putea as da - 2 stele. M-am dus odată si mi-au lăsat masina cu spuma pe ea... numai urme. Am facut greseala sa ma duc si a doua oara - Am întrebat dacă sunt masini la rând, mi-au zis ca nu dar dupa 10 min apare unu cu X6 pe care l-au băgat în fața mea (asta deși ii întrebasem daca sunt masini la rând pt ca ma grabeam). Mi-au zis ca imediat termina alta masina - după 12 minute am plecat! Niste ....! Ieftin si prost!NU RECOMAND!
Cristian M
Cristian M5 ani în urmă
Nu mi-a venit sa cred cand un băiat a muncit mai mult de o ora să scoată la lumină mașina mea care era absolut mizerabila după ce a statut mai mult de o luna sub un copac plin de cuiburi de păsări. Tot respectul pt acest om care nu cred că era român, după conversația purtata.
Adrian Teodorescu
Adrian Teodorescu2 ani în urmă
Am fost la ora 19:00 intr-o vineri sa imi spal masina si era inchis!!! In conditiile in care scrie ca e deschis pana la 20:00, atat pe Google, cat si pe afisul lor de la intrare! Am ramas cu o impresie de neprofesionisti, nici pe usa nu este nici un afis, nici nu se stie daca mai este deschis. Rusine, nu mergeti acolo pentru ca nu este deschis! Anuntati-va programul inainte sa faceti vreo modificare, ati dat dovada de neprofesionalism. Nu voi recomanda locul si nici nu voi reveni!
Locații recomandate