/Bucuresti/Spalatorie auto

Car wash / jeton / spălătorie auto

Strada Luica 184-196, București 040994, România

Car wash / jeton / spălătorie auto
Spalatorie auto
4.6
305 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94G5+H5 București, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ciprian Balan
Ciprian Balan2 ani în urmă
Nu recomand aceasta spalatorie. Exista un paznic care vorbeste foarte nepoliticos si locatia nu iti permite sa iti desfasori activitatea fiind foarte ingusta. 5 lei jetonul mi se pare scump pentru serviciile prestate fata de alte spalatorii unde ai perdea de spuma si curatare mult mai performanta. La aceasta spalatorie ai timp suficient dar calitate slaba.
Afanasy Kolesnikov
Afanasy Kolesnikov2 ani în urmă
E o spalatorie foarte buna! Desi am masina alba, detergentul e suficient de bun si dens incat o pot curata aproape perfect, si fara sa pun peria pe ea (lucru care nu e recomandat pentru ca face microzgarieturi pe vopsea). Si daca sunt cateva masini in fata, merge foarte repede pentru ca sunt multe rampe.
Mihai mihai
Mihai mihai2 ani în urmă
O spălătorie cum rar mai găsești. Nu și-au bătut jos de spuma frișcă și ceara este de calitate. Poti cumpăra jetoane și cu cardul. Recomand cu încredere. Sper sa deschideți și în sectorul 4 pe lângă grand arena 😁bafta
Cristina tomas
Cristina tomas2 ani în urmă
Folosesc frecvent aceasta spalatorie sunt multumita de calitatea serviciilor, insa marea mea nemultumire este tupeul nesimtit pe care il au unii prin faptul ca tin aspiratoarele blocate si jumatate de ora,... ca de nu isi pot sterge masinile si in parcarea spalatoriei ca ei si-au luat aspiratoarele de acasa.... ce treaba au ei ca mai stau si altii la rand. Administratorul ar trebui sa faca ceva in privinta asta pentru ca se intampla foarte des situatii de genu si nu este absolut deloc placut, trebuie sa se gaseasca o modalitate prin care sa eliminam acest lucru
Cosmin cxr '
Cosmin cxr '2 ani în urmă
Sunt curios ce s-a intamplat cu bonusul oferit de 50 bani? A fost doar la inceput ca sa fie? M-as multumi sincer si cu cate 1 ban per spalatorie mai ales ca a ramas suma de 4,5 lei aiurea pe card pentru ca voi ati scos asta. Chiar astept un raspuns :) Si ca probleme ce pot spune e lancea pentru jante care curge f. Incet si ar cam trebui rezolvat.
Stoica Ion Gabriel
Stoica Ion Gabriel2 ani în urmă
Scump si slab .
Am spalat seara masina undeva in februarie 2022 si am clatit cu apa asta miraculoasa care nu necesita stergere. Pacat ca nu am facut poza , nu stiu ce spuma au sau daca doar in seara aceea o fi scazut calotatea sau ce o fi in spate .. o fi tras sapan de pe fundul borcanului ca nu a spalat nimic efectiv nimic. A doua zi era masina ca dupa raliu Dakar. A doua oara nu mai trec pe acolo.
Jvek bahus
Jvek bahus2 ani în urmă
O fisa costă 5 lei, dar, cu 2 fise poți spăla o mașină foarte murdară. Timpul este suficient și nu te fură la timp ca la alte spălătorii. Spumă calitativă și ceară foarte bună. Jet puternic. Perie spumantă foarte moale.
Daniel Sandu
Daniel Sandu2 ani în urmă
Am folosit peria cu spumare - o mare porcărie, bani aruncați.
Partea buna e timpul, 3 minute fiecare program.
Locații recomandate