/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Digi

Strada Uzinei Electrice 2, Cluj-Napoca 400000, România

Digi
Serviciu de instalare electrica
4.5
165 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8C+C7 Cluj-Napoca, România
+40 364 400 401
digi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Irina Tudorica
Irina Tudorica2 ani în urmă
E ok, dar in caz ca vreti sa va luati abonament si nu au routere, mai bine cumparati unul. Eu am asteptat o luna pana mi-au adus unul..
Mirela Cadar
Mirela Cadar4 ani în urmă
Am optat pentru Digi ca să avem Rai1. Sunt de cuvânt la data instalării, se vede excepțional pe ecran, e ușor de manevrat telecomanda lor. Inconvenientul este că uită să îți trimită factura lunară și atunci trebuie să mergi la ei să plătești, când ai putea lângă casă să plătești la bancă.
Riccardo Colasanti
Riccardo Colasanti4 ani în urmă
Eram la coada, lunga si care mergea incet, din fericire am intrebat daca pentru persoane juridice exista alt ghiseu...am fost trimis la un birou unde am fost servit repede si cu profesionalism. Bravo.
ICA
ICA4 ani în urmă
E frumoasă locația. Parcarea de la Polivalentă de data aceasta plină,nici un loc.Am cerut cod de bare nou.Doar au modificat toți tarifele.Voi plăti la BT.
Alexandru Farkas
Alexandru Farkas5 ani în urmă
Recenzia este pentru tot DIGI-RDS. De multe ori transmia este întreruptă din cauza lor, chiar și câte o zi întreaga, dar la plată se plătește pentru ocomplectă. Personalul care se ocupă cu instalatul slab pregătit. La intervenții nu au chei de la cutiile cu aparatură, sparg cutiile și le lasă vraiște. Rușine.
2 недели назад и
2 недели назад и5 ani în urmă
În Cluj Digi are 11 puncte de prezență, ca să afli în care din el găsești un telefon pe stoc ești nevoit să bați picioarele la toate 11 fiindcă nu au informații despre stocuri în magazine. Aiureli de România din secolul 21
Ana-Maria Vais
Ana-Maria Vais2 ani în urmă
O ecperienta foarte neplacuta!!! Am facut o plata la dansii si s-au luat banii de doua ori. Le-am trimis mail cu dovada platii, extras de cont si le trebuie si cerere pentru a-mi recupera banii mei.Nu mi se pare absolut deloc normal aceasta situatie, in conditiile in care sunt carantinata in casa. Adica sa stau mai mult de o saptamana sa imi recuperez banii de la ei??? Da ce sunt, camatari??!!!
Cel mai probabil o sa inchid acest contract!
Marian Cristea
Marian Cristea2 ani în urmă
Locația era pustie în jurul amiezii. Un singur angajat asigura și caseria și relațiile cu clienții. Părea că nici nu este nevoie de mai mult. Intrarea este improvizată, dar în interior este plăcut
Locații recomandate