/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Roca

Strada Principală, DJ764B 225A, Valea Drăganului 407478, România

Roca
Serviciu de instalare electrica
4.1
253 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VRH8+C3 Valea Drăganului, România
+40 730 272 868
vilaroca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Chis Anca
Chis Anca2 ani în urmă
Figuri multe si o atitudine nepotrivita a doamnei ospatare.Mancarea ok. La desert am vrut sa comandam clatite..ni s-a spus ca s-au terminat, ca dupa 10 minute sa aduca la o masa alaturata clatite.Nu stiam ca la voi clatitele se dau doar pe pile. Deserturile pe care le-am comandat au venit semicongelate, sub orice critica.
Tedi piti
Tedi piti2 ani în urmă
Nu recomand,pretul foarte scump pentru ce ofera. Mancare este ok,prajiturile sunt congelate. Angajati sunt foarte reci in afara de Domnisoara din Ecuador ,care desi nu vorbeste limba romana este mai amabila decat restul....
Ionela Maria Togan
Ionela Maria Togan2 ani în urmă
Vila este situata intr-o locatie foarte linistita, camera foarte curata, piscina curata, apa perfecta, gradina superba cu sezlonguri amplasate si la umbra si la soare dupa pofta sufletului. Personalul extrem de amabil si binevoitor. Am vazut in multe recenzii comentarii cu privire la timpul lung de asteptare pt a servi masa, pe toata durata sederii noastre comenzile de mancare au fost onorate intr-un timp scurt, se poate comanda si in avans masa, noi am fost intr-o drumetie si am sunat cu 45 minute inainte sa ajungem iar amiaza a fost pregatita pe cand am ajuns. Administratorul este extrem de amabil, politicos, atent, totul a fost perfect.
Va multumim pentru ospitalitate, o sa mai revenim.
Andrei Hering
Andrei Hering2 ani în urmă
Facusem rezervare pentru 2 adulti si un bebe de 5 luni, intr-un final am anulat-o dupa ce mi s-a cerut inca o taxa pentru copil(80 de lei) pentru accesul la piscina si micul dejun. Avand in vedere ca bebelusul nu mananca mic dejun si accesul la piscina pentru copii separat costa 40 de lei am renuntat, ei nefiind dispusi sa renunte la tarif.
Ovidiu Adomnitei
Ovidiu Adomnitei2 ani în urmă
Daca iti place sa stai la plaja pe sezlong, in iarba moale, la piscina si sa ai mancare foarte buna, este perfect. Dusurile sunt spatioase, echipate foarte bine. Pentru cei care prefera izolarea in camera, sunt mici probleme, tv cu semnal relativ slab, internet de viteza medie spre mica, care mai trebuie resetat sa functioneze, semnal Orange mai deloc, lipsa ac in camera pentru zilele fierbinti.
Felicia Codila
Felicia Codila2 ani în urmă
Abia aștept sa merg din nou la Roca! Am fost de multe ori in ultimii 8 ani și de fiecare data a fost perfect! Camerele noi sunt superbe, mâncarea foarte buna, relaxarea la piscina e perfecta pt noi. Personalul e foarte profesionist și prietenos, proprietarii sunt niște persoane minunate și care pun mult suflet ca turiștii sa se simtă bine. Recomand cu caldura!
Lil' Lee
Lil' Lee2 ani în urmă
Extraordinaaaaaaar din toate punctele de vedere. De ani de zile ma plimb prin tara, dar niciodată n-am fost primita cu atâta căldură de vreo pensiune, hotel etc.
Acesta locație merita toți banii din lume. Garantez. Mâncare foarte bună, personalul, jos pălăria de un respect ieșit din tipar. Vom revenii curând aici.
Marinescu Claudiu
Marinescu Claudiu2 ani în urmă
Vila este situata într-o zona foarte frumoasa, aproape de inima Apusenilor. Totusi, am fost suprins de serviciile oferite, ma refer aici la taxa de dop, bucataria care se inchide la ora 9 desi in zona nu mai sunt si alte restaurante si nu in ultimul rand faptul ca daca ajungi prea tarziu, dupa ora 11, vila se inchide cu cheia.
Locații recomandate