/Cluj/Serviciu de instalare electrica

Edotec România

Nr., Strada Agriculturii 27, Turda 401100, România

Edotec România
Serviciu de instalare electrica
4
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HQJQ+42 Turda, România
+40 364 565 758
edotec.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Biolan
Mihaela Biolan2 ani în urmă
În noiembrie 2021, am comandat de la Edotec o navigație pentru un Passat. Aceasta a venit fără cablurile aferente. După ce i-am anunțat, au recunoscut și mi-au spus că urmează să mi le trimita in cel mai scurt timp (că sunt in vamă). A durat în jur de o lună până când am primit niște cabluri ce s-au dovedit a nu fi potrivite (aspecte aflate de la service-ul unde am făcut și plătit 2 programări pentru montarea navigației - lucru imposibil până la urmă). Am decis să returnez navigația, am trimis-o la sediu, după care a mai durat încă 2 săptămâni să-mi recuperez banii.
Complet lipsiți de profesionalism și nu recomand colaborarea cu ei.
Virgil Ionescu
Virgil Ionescu2 ani în urmă
Din auzite mi-au fost recomandati ca profesionisti. Personal am cumparat o navigatie dedicata, dar am fost dezamagit de servicii si tratat fara pic de profesionalism de un anume domn Marius de la tehnic, la o sesizare legata de camera de marsarier. Imi pare rau dar nu recomand experienta si altora.
Murariu bogdan
Murariu bogdan2 ani în urmă
Nu recomant. Am cumparta o navigatie dedicata pe care am primit-o cu dungi pe ecran. Si acum astept solutionarea sesizarii . Pentru că am postat această recenzie reprezentații firmei au sus că pot sa trimit produsul înapoi dar îmi scade 25% din valoarea plătită. Ce părere aveți?
Nahor
Nahor2 ani în urmă
Sunt neprofesionalism, irascibili, serviciile prestate lasă mult de dorit. Evitați pe cât posibil!
Vlasin Matei-Calin
Vlasin Matei-Calin2 ani în urmă
Daca vrei cea mai buna navigație fie ea after market sau originală la pachet cu cele mai bune servicii ești în locul potrivit. Recomand!
Am pus o navigație + camera față, spate pe o Honda Civic, totul este in regula, funcționează perfect.
Stoican Andrei
Stoican Andrei6 ani în urmă
Nu recomand. Am cumparat o navigatie de la ei pentru Kuga 1, dupa o luna se blocheaza ba chiar imi afecteaza si restul masinii prin reporniri repetate impreuna cu martori de ABS si Directie. Mi-au spun ca trebuie sa merg pana la Turda pentru verificari ( eu fiind din sudul tarii ). Produse chinezesti care nici functia de radio nu o indeplinesc cum trebuie, vechiul " casetofon " receptiona radio mai bine decat super Androidul. Mai bine cumparati original al masinii sau ramaneti pe cel vechi. Am montat si camera de spate si nu a functionat decat 2 saptamani dupa care a murit. Luati factura pe persoana fizica !!!!
Samuel Fița
Samuel Fița2 ani în urmă
Am cumpărat un Android dedicat mașinii mele. Sunt foarte mulțumit de produs.
De fiecare dată când am avut nevoie de suport tehnic, am fost asistat cu mare amabilitate și răbdare și orice problemă a fost rezolvată.
Tot personalul atât cel de la vânzări cât și cel de la suport tehnic sunt foarte amabili și își fac foarte bine treaba. Nimic de reproșat!
Recomand cu toată încrederea!!!
Alucai Corneliu
Alucai Corneliu2 ani în urmă
Am cumpărat de la Edotec o multi media auto cu android pe care nu au reușit să mi-o monteze pe mașină colaboratorii lor. Am cheltuit o mulțime de bani 3.200 lei a fost multimedia iar montajul încă 700 lei plus transportul prin Fan Curier 20 lei când am primit coletul plus deplasarea mea cu mașina proprie P. Neamț - Turda unde au sediul că să-mi rezolve problema.Am fost trimis de la Edotec la acest atelier unde tot nu mi s-au rezolvat problemele.Asa că eu am rămas cu un mobilier ce-mi incanta ochii la bord. Apropo, in pachet nu am găsit nici factura,nici ghidul de utilizare ci doar un certificat de garanție completat cu pixul și fără stampila.
Locații recomandate