/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

ANRE - Departamentul pentru eficiență energetică

Șoseaua Cotroceni nr. 4, parter, București, România

ANRE - Departamentul pentru eficiență energetică
Serviciu de instalare electrica
2.4
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3Q9+4H București, România
+40 21 303 3819
anre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin ioan bira
Dorin ioan bira2 ani în urmă
Bună ziua!
Am trimis cerere online de schimbare a furnizorului de electricitate către Hidroelectrica, în cât timp trebuie să primesc răspuns de acceptare a acesteia?
Mulțumesc!
Cristian Mihalache
Cristian Mihalache2 ani în urmă
De mai mult de 2 saptamani incerc sa dau de cineva la Registratura, pentru a primi un numar de inregistrare, nu raspunde nimeni acolo. La fel si pentru coprespondenta pe adresa de e-mail oficiala a ANRE. Se pare ca la ANRE lucrurile merg invers proportional cu nivelul de salarizare.
Liliana
Liliana2 ani în urmă
ANRE praf și doar fațadă. Nimic concrect. Obligatoriu să folosim energia electrică și nu avem controlul asupra plății contractelor. Nici posibilitatea de a fi informați. Suntem ignorați de țară și sistemul public.
Ioan Darjean
Ioan Darjean2 ani în urmă
Ma mafiotilor - la 190 de kw pe mi-a venit factura de 230 lei .Înțelegeam daca mafia de la electrica furnizare investesc ceva in distributie .Toată infrastructura a fost facuta din bani romanilor - cu ce drept ne furati !?.
Counter Dumy
Counter Dumy4 ani în urmă
O institutie care ar trebui desfiintata.
Pentru ce platim noi: Certificate verzi, taxa de cogererare, accize consum,
Calculat lunar la consumul meu de energie vine cam 24 de ron, imaginati-va cati bani scot la cateva milioane de abonati, Taxa de cogenerare ar fi o taxa care iar sprijini pe cei care produc energia.../da ma cum sa nu vreti sa faceti afaceri pe spatele nostru sa luati bani de doua ori...poate se desteapta cineva si voteaza in parlament niste limitari si pentru voi javrelor!
Alexandru Isbasoiu
Alexandru Isbasoiu4 ani în urmă
Vai mie, super competenti, raspuns cu stampila, timp util si va inarmeaza cu informatii directii si probe judiciare, daca ai orice problema cu o companie de furnizare energie. Sunt super, bine noi! apelati cu incredere, trimiteti si actele si comunicarile ca se uita pe ele
R M G
R M G2 ani în urmă
O agenție si oameni degeaba. Suni și nu îți răspunde nimeni. V-as spune rușine dar sunt sigur că nu v-ați simți.
Salvator Duma
Salvator Duma2 ani în urmă
Referitor la liberalizarea prețurilor gazelor naturale, în afară de a răspunde prompt la solicitare, nu i-a disciplinat pe furnizori, care nu răspund solicitărilor, sau furnizează răspunsuri incompetente.
Apreciez că mai puțin de 100.000 de schimbări de furnizori vor avea loc, duopolul Eon și Engie rămânând cu prețurile "de golănelă".
Acțiune bifată.
Locații recomandate