/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Generatoare de curent

Șoseaua Viilor 92, București 052034, România

Generatoare de curent
Serviciu de instalare electrica
4.9
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34V+HF București, România
+40 722 636 312
generatoaredecurent.info
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Robert Nicolae
Robert Nicolae4 ani în urmă
Recomand acest produs, Stager DG 5500SE, functioneaza impecabil, pornire imediata la buton. Am conectat la el simultan un invertor sudura consum 3.6 kw, flex 1.2kw betoniera de 180l. A facut fata fara nicio problema. Pret de achizitie f bun. Functionare aprox 7 ore cu toti consumatorii in sarcina, consumul asa cum este specificat. Usor de manevrat. Recomand !
Mihaela Roxana
Mihaela Roxana4 ani în urmă
Recomnad cu toata increderea! Profesionalism si preturi mici. Cautam sa cumpar un generator de curent Kipor KDE 6700 cu automatizare dar am aflat ca nu se mai aduc la noi in tara. Mi s-a propus ca inlocuitor pentru KDE 6700 generatorul Stager YDE7000TD3. Sunt foarte incantata de cum a decurs toata achizitia si montajul. Voi reveni cu detalii despre fiabilitatea lui. Va multumesc Teo Mar Management si in special domnului Dobrica Marius.
Total Auto
Total Auto4 ani în urmă
Recomand. Black&Decker BD4500 pornește bine, putere mare, duce toată casa, recomandat primul schimb de ulei după 5-6 ore, un produs foarte bun, merită banii. Firma foarte serioasa, timp scurt de livrare, ofera super servicii.
Opes Linea Prest
Opes Linea Prest4 ani în urmă
Stager YDE7000TD un generator care îsi face treaba, testat cu aparatul de masura, rămîne stabil la 230-229 îsi merita bani. Foarte multumit, recomand acest produs.
Alexandra Banea
Alexandra Banea5 ani în urmă
Am cumparat un generator de curent Kipor. La ei l-am gasit la cel mai mic pret. Domnul de la vanzare stie foarte bine sa explice de ce generator ai nevoie. Felicitari!
Gama Adrian
Gama Adrian6 ani în urmă
Felicitari! Aici am gasit cele mai bune preturi la generatoarele de curent marca Kipor. Oamenii chiar nu vand doar cutii. M-au ajutat sa iau generatorul potrivit si au venit si l-au montat. Totul a decurs super. Recomand cu toata inima!
Antoaneta Jitaru
Antoaneta Jitaru7 ani în urmă
Am achizitionat de la ei un generator curent Kipor KDE 6700 TA pentru o casa de vacanta si am fost foarte multumita de serviciile lor. Recomand cu placere!
Robert Zamfir
Robert Zamfir9 ani în urmă
Am achizitionat de la ei un generator de curent Kipor KDE 6700 TA si am fost extrem de multumit. A fost livrat livrat a doua zi dupa ce l-am comandat. Montajul a fost gratuit si a fost executat de echipa lor de electricieni autorizati. Generatorul il folosesc pentru casa de vacanta care se afla intr-o zona cu dese caderi de curent.
Locații recomandate