/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Auto Diesel Service

Aleea Laceni, București, România

Auto Diesel Service
Serviciu de instalare electrica
4
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5CG+98 București, România
+40 766 413 412
serviceautoautorizat.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sorin Cirstinoiu
Sorin Cirstinoiu2 ani în urmă
Nu mergeti , nu primiti bon, factura ,nu primiti nimic japca totala , nu incercati.
Barbu Cristian
Barbu Cristian2 ani în urmă
Nu recomand!! Am fost cu masina cu o problema electrica, mi s-a spus sa vin a 2 a zi la 10 dimineata. La 10 dimineata cand am adus masina nu stia nimeni de programarea mea. Electricianul mi-a spus ca nu stie nimic de masina mea pentru ca nu a fost anuntat si ca el are alta masina de rezolvat. M-am intors dupa 5 ore masina era tot in parcare. Cand am fost sa intreb toata lumea ridica din umeri. Le-am spus ca o sa sun la protectia consumatorului, iar "patronul", in loc sa zica macar "imi cer scuze" mi-a dat cheile sa imi iau masina de acolo. Trageti voi concluziile. Eu pana nu rezolv la ANPC sa ii racoreasca cu cateva mii de lei nu renunt!
Marquee Field
Marquee Field2 ani în urmă
Mecanici amatori. Nu sunt in stare sa instaleze corespunzător o pereche de plăcuțe de frână.
Conducerea îți eliberează, doar la cerere, un amarat de bon fiscal. Nu apare nicăieri ce fel de intervenție a avut loc în service-ul lor. In cazul meu sunt acoperiți cu schimbul plăcuțelor. Pot spune oricând că a fost o simpla revizie sau schimb de ulei.
Bogdan Valjean
Bogdan Valjean2 ani în urmă
Am sunat pt problema la pornire Duster 1.5 Dci. M-am dus fara programare si in 15 min domnul electrician a rezolvat ce nu au reusit alte serviceuri mai mari. Deocamdata foarte multumit de servicii, tempistica si preturi! Recomand
Mihai Zaharia
Mihai Zaharia2 ani în urmă
Preturi umflate la piese (piesa de 160ron online mi-a calculat-o cu 247ron). Teoretic ei au si discounuri fata de un client normal. Manopera se calculeaza dupa fata clientlui. Am analizat aceeasi operatie ce era 150-200 pe alte site-uri, aici a fost 300. A comandat accesorii in plus fara sa se uite la cele vechi daca erau uzate, nu erau. La final am primit un bonulet, nu factura, nu lista preturi ptentru piese si manopera... Plata doar cu bani gheata.
Ghe. Andrei
Ghe. Andrei2 ani în urmă
Nefericita alegere!
A gasit o fisura pe care n-au vazut-o nici cei de la service la revizie.
In plus a turat masina vreo cateva minute la maxim de a inceput sa miroasa a ars si mi s-a aprins un bec in bord...
Acum trebuie sa merg sa repar ce a stricat domnul la itp...
Antoniu Tudor
Antoniu Tudor2 ani în urmă
am venit sa fac revizia la un ford fiesta din 2009. Eu am gresit ca nu am insistat sa mi se spuna cat costa inainte, n-am crezut ca o sa fiu furat asa. Am platit 750 de lei revizia, in conditiile in care pana acum plateam 400 de lei la alte service-uri. Am fost la ei pentru ca aveau review-uri bune si erau mai aproape. Review-ul de pe google nu reflecta realitatea, nu recomand acest service cu preturi nesimtite.
Niculae muscalu
Niculae muscalu2 ani în urmă
Am fost programat. Domnul ing. Andrei a iesit în traseu cu masina. A constatat defecțiunile și în aceiași zi am luat mașina reparata. (injectoare, curățat EGR, și galeria.) Preturile pieței. Mașina scotea fum negru și nu accelera. Acum merge f bine! Va recomand acest service.
Locații recomandate