/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Tornado

Șoseaua Vitan-Bârzești 5, București 077160, România

Tornado
Serviciu de instalare electrica
4.5
170 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94XV+J7 București, România
+40 758 984 001
tornadoshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Vlad
Alexandru Vlad2 ani în urmă
Am ajuns la băieți, au evaluat situația, mi au dat soluția. Momentan aștept piesele de care au nevoie. Comunicare bună și părerea mea este ca sunt peste câteva business uri de profil din Bucuresti. Eu sunt mulțumit!
Mihai Dragos Ciocan
Mihai Dragos Ciocan2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Servicii de calitate, atenție deosebită la detalii, rezultatul muncii impecabil, iar personalul de nota 10. Locul de unde vei pleca mulțumit și te vei întoarce liniștit și încrezător oricând vei avea nevoie.
Bogdan ionescu
Bogdan ionescu2 ani în urmă
aroganți,vand produse care nu sunt compatibile intre ele,BP-06 nu e compatibil cu Starline S96 gsm,nu se poate instala pe Audi q5 din 2012...si ce inginerie au gasit...au bobinat SÂRMĂ DIRECT PE O CHEIE...🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Alexandru Buștă
Alexandru Buștă2 ani în urmă
Sunt puși pe japtcă sa îți cera mult făcând nimic . Pentru a-mi desface interfata la navigație cu 4 bețișoare mi au luat 50 lei . Treabă de 20 secunde
Dutugeo
Dutugeo2 ani în urmă
Profesionisti, orientați către nevoile clientului. Am fost pt o problema minora, nu funcționa semnalizaea pe o oglinda. Au rezolvat o mai puțin de o ora.
CD Marius
CD Marius2 ani în urmă
Am fost la ei pentru un montaj navigatie + camera marsarier , montajul a fost ok si camera merge cum trebuie cand dau reverse in parking (porneste) dar:
- la porbagaj uitase "mecanicu" sa puna un plastic in interiorul sau
- cel care a montat navigatia si camera marsarier stie doar sa monteze si sa configureaze camera si navi(incat sa mearga) in rest nu mai stie sa configureze navigatia pentru sistemul masinii , ti-o lasa cum a venit din fabrica si te pune sa suni de unde ai luat navi , el nu se " baga " sa iti config. navi pentru masina ta ci doar montaj mai departe nu are treaba .
Sorin Vestemean
Sorin Vestemean2 ani în urmă
Vulcanizare de nota 10, rezolvat in 5 minute ( pentru schimbarea unei valve) , echipament profesional, curat, oameni politicosi, preturi accesibile. Am sa apelez tot la voi. Recomand!
Alex Bodo
Alex Bodo2 ani în urmă
Cel mai prost service,e un chior arogant acolo care m a chemat la service cu o problema cand am vorbit la telefon, iar cand am ajuns mi a vorbit in sictir ca nu poate sa ii faca nimic si atunci i am zis de ce m a chemat explicandu i problema la telefon si ca mi a zis ca ma rezolva dar chiorul tupeist a inceput sa vorbeasca pe dos si sa imi spuna ca sa ma duc in alta parte,incompetenti cei de la tornado,NU RECOMAND
Locații recomandate