/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Service Electrica Autogadget

Strada Moinești, București 077042, România

Service Electrica Autogadget
Serviciu de instalare electrica
3.8
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2G8+X2 București, România
+40 730 560 660
service.electrica.autogadget.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corvin Petre
Corvin Petre2 ani în urmă
Un service mic dar cu persoane care stiu ce au de facut adica profesionisti
Il recomand
Cursuri de Arme
Cursuri de Arme2 ani în urmă
Servicii oferite foarte bune, băieții sunt deștepți și isi stiu meseria. Eugen si Florin, super!
Cristi Juve
Cristi Juve4 ani în urmă
Niciodată serviabili. Am fost de două ori și de fiecare dată nu aveau timp sa te servească nici măcar cu o informație. Eu nu înțeleg pina la urmă la ce se pricep. Deși sint categorisiti și ca atelier electric auto nimic nu au de a face cu electricitatea auto. Destul de aroganți cu clientul pe care nu îl cunosc și totdeauna aferati. Nu voi mai încerca și a treia oara!! Nu este de recomandat!!
Alex Veruzi
Alex Veruzi5 ani în urmă
Nu recomand. Am pus la ei alarma Viper, încălzire în scaune și folie acum vreo 4 ani. Treaba facuta de mântuială. Plastice zgâriate. Folie pusa prost. Alarma cu senzor de proximitate care mi-a deranjat tot vecinii la ce bine a fost setata. De garantie nici nu mai zic. Mi s-a stricat un buton de la încălzirea în scaun. De 3ani aștept de la ei sa mi-l înlocuiască. Basca scaunele nu se încălzesc decât parțial.
Marius Ciobanu
Marius Ciobanu6 ani în urmă
I-am rugat sa verifice un difuzor la un VW Jetta si nu au vrut. Mi-au spus fara sa verifice ca nu se poate.Nu stiu de ce se mai numesc service, daca nu sunt in stare sa faca o constatare. Nu recomand, lipsiti de profesionalism.
Tom's Games T
Tom's Games T2 ani în urmă
Masina care nu a avut nicio problema 12 ani. Am lasat-o pentru problema alternator si i-am pus si baterie noua. La ora 17 am luat-o de la ei la 17 30 a luat foc in fata blocului. Mi-au lasat fir de masa + pe motor vara la 40 grade. Motorul nu avea capac si a facut scanteie continua dupa ce a topit protectia. Am avut noroc ca nu eram in masina. Cat timp a fost rece de la compresor nu a luat foc. Cand am ajuns in casa mi-a luat foc. Politia nu a fost in stare sa le demonstreze vinovatia si expertiza nu s-a putut face pe sarmele ramase. Macar daca si-ar fi asumat si ar fi platit paguba.
Mocanu Ionut
Mocanu Ionut2 ani în urmă
Nu recomand. Sunt extrem de increzuti. Am pus la ei acum 1 an senzori fata spate varianta mai scumpa ( 2500 lei cu manopera ). Acum am revenit la ei sa ma ajute la o alta masina cu un senzor cazut trebuia doar lipit. Nici nu a vrut sa se ridice de pe scaun sa vada deslre ce este vorba .M-au trinis la altii. Sa nu mai zic de montajul senzorilor treaba de mântuială plus calitatea lasa de dorit
Victor
Victor2 ani în urmă
Super profesioniști! Se plâng unii în comentarii ca sunt încrezuți cei de acolo.. Nu sunt încrezuți.. Știu f bine ce au de făcut... Nu stau după toți prostii și frustrații sa le cânte în struna.. Nu stau după cei ce le explica 2 ore o problema. Din punctul meu de vedere este cel mai bun atelier de electrica din sectorul 6. Preturile nu sunt mai scumpe ca la reprezentanta, dar ai garanția ca nici nu îți va lua foc mașina de la vreun fir care nu face contact bine. Am o alarma montata de 5 ani de la ei, senzori de parcare, module de geamuri, etc.. Și funcționează și în ziua de astăzi f bine. Este adevărat ca sunt aglomerati și se lucrează pe baza de programare.. Fapt ce rezulta au clienți mulți și prefera sa te programeze și sa rezolva problema/problemele pe care le ai la mașină.
Locații recomandate