/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Maris Auto Import Export Srl

Bd. Timișoara 30, București 061344, România

Maris Auto Import Export Srl
Serviciu de instalare electrica
3.7
128 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GJ+W2 București, România
+40 21 413 1052
spcautoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Manea
Catalin Manea2 ani în urmă
Un service oke, revizie si schimbat ambreiaj la un nissan pathfinder 2007 pret bun si fara probleme.
Recomand
Mihai Dudau
Mihai Dudau2 ani în urmă
Cam scumpi . Si plus aceasta mirlanie ca daca vii tu cu piesele tariful este cu 30-50 de procente mai mare .
Daniel Dragnea
Daniel Dragnea4 ani în urmă
Baietii astia,au fost singurii,care au fost de acord sa-mi monteze pe masina un woofer original.Dupa zeci de telefoane cu"boss,nu ma bag dacat la aftermarket,e foarte complicat,daca nu merge,platesti deranju",oamenii astia au zis da,din prima.
Le-am pus in brate un subwoofer Bose,de pe o alta masina din care atarnau niste fire si l-au montat,fara sa ceara schite fara sa se planga cat de complicat e..Am platit 200 de lei,montaj cu firele lor.Nu stiu daca e mult sau putin,dar au facut treaba si au insirat fire prin masina timp de vreo 2 ore...Eu recomand!
Cosmin Ionut Sandu
Cosmin Ionut Sandu4 ani în urmă
Experienta de calitate. Pe parte de mecanica am fost cu un Renault Laguna 3. Am inlocuite filtre, ulei, arcuri+rulmenti+flanse pe fata si un rulment la un disc frana pe spate. Doru este un tanar care lucreaza cu simt de raspundere, grija si degreseaza orice surub pe care il desface si nu este genul de mecanic la care "merge si asa". Nu am mai vazut atata rabdare si atentie pentru detalii de cand merg pe la toate tipurile de serviceuri de cartier sau reprezentante. Daca esti genul "bagacios si curios", omul iti raspunde la orice intrebare care tine de masina ta. Nu am avut probleme pe electric la masina, dar i-am vazut pe baieti lucrand si contrar recenziilor negative citite aici as reveni oricand si pentru partea electrica.
Pausan Sergiu
Pausan Sergiu5 ani în urmă
Cea mai proasta experiența.
Mi au stricat mașina.
Îți spun la început ca te costa 300 de lei, apoi te resuna și îți spun ca a mai găsit “Dorel” ceva defect și mai plusează cu 200.
Mi a schimbat un senzor de frana, după doua luni aceeași problema, senzorul defect, am fost la alt service unde mi s a spus ca s a defectat pentru ca nu a fost montat corect.
La alta mașina mi au schimbat termostatul, o Operațiune simpla... nici măcar nu l au amorsat pe cel nou.
Când am mers cu senzorul sa ii întreb de garanție, s au făcut ca ploua, îmi cereau bonul de pe piese... uitând ca nu dau bon pe piese, doar o amărâtă chitanța de mâna.
Neagu Costin
Neagu Costin6 ani în urmă
Contrar ce comenteaza cel dinaintea mea..."cel cu mustata" este un mare profesionist , organizeaza excelent munca mecanicilor si incearca din rasputeri sa rezolve toate problemele...poate pare arogant sau cum vreti sa i spuneti insa trebuie inteles omul caci toate sunt pe capul lui .
Detin un Hyundai Santa Fe si de cand i-am descoperit (2 ani) numai la ei merg cu orice fel de problema .
Sunt niste profesionisti , foarte amabili si orice problema are rezolvare .
Recomand acest service din toate punctele de vedere !!!
Pe langa acestea preturile sunt cu adevarat NORMALE (din experiente proprie trebuie sa va feriti de ieftineala in acest domeniu)
Andrei Gabriel
Andrei Gabriel2 ani în urmă
Prima oara cand ajung la ei, de cand am intrat tipul de acolo s a purtat de parca l am jignit cu ceva.
Am vrut sa cumpar niste produse, care pe site aratau in stoc, mi a gasit o rama adaptoare de alt model si mi a aruncat o pe masa '' vezi daca se potriveste'', asa mi a zis.
L am intrebat apoi de niste cabluri, mi a zis pe un ton ironic ca nici alea nu sunt pe stoc....am vazut ca aveau stergatoare, am zis sa intreb si de un model, raspunsul lui''nici atat!! ''.
Nu merita nici jumate de stea, o stea este mult, nu stiu cum rezistati pe piata daca va purtati mizerabil cu oamenii!! Sper sa va inchideti!!
Traian Dragomir
Traian Dragomir2 ani în urmă
De EVITAT acest service! Sunt niste JEPCARI aroganti si incompetenti. Am schimbat uleiul la ei si in loc de 4 litri au pus 5 litri, a trebuit sa merg la un alt service ,sa mai platesc niste bani aiurea, ca sa
scoata litrul.de ulei pus in plus de DOREL mecanicu!
Locații recomandate