/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

All4boats SRL

Bulevardul Theodor Pallady 287, București 032258, România

All4boats SRL
Serviciu de instalare electrica
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C56M+6Q București, România
+40 722 350 144
all4boats.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luiza Banner
Luiza Banner2 ani în urmă
Nu trebuie ratat un astfel de moment: plimbarea pe mare cu velierul alaturi de All4boats! Nota 10 pentru ambarcatiune su pentru skipper! Multumim!
Bogdan Oprea
Bogdan Oprea2 ani în urmă
O experienta minunata pe mare! Recomandam cu mare drag si incredere tuturor celor care vor o cununie “altfel”, cu multe emotii si libertate in largul marii!
Ne-a placut mult modul in care Skipper-ul s-a adaptat in functie de participanti, a avut rabdare si ne-a oferit spatiul si timpul de care aveam nevoie pentru acest eveniment.
Ne-am putut bucura in tihna de fiecare moment si cu siguranta vom tine minte aceasta zi deosebita din viata noastra!
Mihai Radu
Mihai Radu2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Experienta a fost excelenta, de la pregatirea teoretica, din cadrul cursurilor sustinute de oameni cu o vasta experienta in navigatia maritima, pana la partea practica, pe un velier bine intretinut si cu un profesor excelent - Adrian Dragan.
Catalina Vasile
Catalina Vasile2 ani în urmă
Daca se spune despre casnicie ca e un maraton, o cununie poate insemna uneori o cursa cu obstacole.

De aceea pe orice drum necunoscut e bine sa te avanti avand suportul unor oameni entuziasti si de incredere, iar cei de la All4Boats sunt cu adevarat astfel de oameni.

A-i avea alaturi a foat cea mai buna idee pentru un cuplu care vrea sa transforme un moment ce a capatat in timp un aer pur administrativ si anost intr-o amintire incredibila pentru toti cei implicati.

Suntem fericiti ca am avut aceasta idee si vrem sa le multumim pentru ca au fost alaturi de noi, cu toate sfaturile, ajutorul si sustinerea de care am avut mare nevoie, astfel incat nu ne vom gandi la ziua cununiei noastre altfel decat plini de bucurie.

Le multumim lui Cristi,Vali si tuturor celor de la All4Boats pentru setea de aventura insuflata si amintirea unei zile superbe si ni-i dorim alaturi la cat mai multe aniversari.
Robert Mustareata
Robert Mustareata2 ani în urmă
O experienta de curs extraordinara cu un super instructor (Adi Dragan) al carui nivel de pregatire, experienta si profil didactic ne-au ajutat sa obtinem mai mult decat doar cateva elemente necesare navigatiei la vele. Ambarcatiune in forma foarte buna, care a oferit manevrabilitate si navigare la vele de o calitate exceptionala.
Recomand All4boats tuturor celor care doresc sa afle tainele navigatiei la vele, la motor dar si multe secrete ale minunatei lumi a marilor!
Bogdan Putinica
Bogdan Putinica2 ani în urmă
Oameni foarte profi, generosi cu timpul si experienta lor, barca impecabila, mai mult decat perfecta pentru grupul nostru de adulti + 2 copii. Si, cireasa de pe tort, am avut parte de o intalnire neasteptata cu un grup de delfini, au facut spectacol pentru copii. Nota 11, recomand.
Dan G
Dan G2 ani în urmă
Una din putinele scoli care chiar te invata sa conduci o ambarcatiune pe bune. Pleci de la ei nu doar cu permis ci si cu cunostintele necesare sa te descurci singur in orice conditii. Veliere moderne, foarte bine intretinute si instructori bine pregatiti. Profesionisti.
Bogdan gheorghian
Bogdan gheorghian2 ani în urmă
O echipa de oameni seriosi. Foarte prompți. Profesioniști. Intotdeauna au făcut exact ce au promis. Barcile cu vele nu sunt noi. Dar pentru a invata sa navighezi nu ai nevoie de o barca noua. Plus de asta, prețul cursului ar trebui sa fie mult mai mare daca barca ar fi nouă. Eu apreciez ca barcile sunt suficient de bune pentru obiectul de activitate prestat. Cu siguranță voi reveni pentru cursuri de sailing de perfecționare si voi inchiria aceste veliere de cate ori voi avea ocazia. Am urmat cursurile. Sunt super mulțumit. Recomand!
Locații recomandate