/Bucuresti/Serviciu de instalare electrica

Electrician autorizat Serban Marius

Bulevardul Tineretului, București 040347, România

Electrician autorizat Serban Marius
Serviciu de instalare electrica
4.5
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C466+4H București, România
+40 727 740 877
electrician-as.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–23
Marți: 7–23
Mirecuri: 7–23
Joi: 7–23
Vineri: 7–23
Sâmbătă: 7–22
Duminică: 7–22
Scrie o recenzie
Alina Petcu
Alina Petcu2 ani în urmă
Am avut nevoie de schimbarea a 5 prize și de repararea/înlocuirea unui ștecher de la mașina de spălat și totul a durat mai puțin de o oră. Am apelat la serviciile dânsului după o căutare pe Google și intuiția nu m-a înșelat. Recomand cu încredere, este extrem de profesionist, rapid, cu prețuri decente.
Kristin Savescu
Kristin Savescu2 ani în urmă
Punctualitate si seriozitate. Am avut nevoie de reparatie la panoul de sigurante intrucat au ars cateva, dansul le-a inlocuit pe cele arse si a refacut legaturile dintre cele intacte pentru a nu mai avea nici un fel de problema. A lucrat rapid si pretul a fost corect.
Andy Deea
Andy Deea2 ani în urmă
A fost o urgenta si s-a rezolvat la un pret bun, corect pentru lucrarea respectiva. A fost o problema la priza si panoul de sigurante. Domnul a ajuns in aceeasi zi, a venit dupa o alta lucrare pe care a avut-o si ne-a ajutat.
Teodora Dragan
Teodora Dragan4 ani în urmă
NU RECOMAND! NEPROFESIONIST! Mi-a schimbat un intrerupator cu 2 becuri,dar ca sa aprind doar un bec nu se poate probabil mi-a legat ambele becuri, dar ideea este ca IMI PALPAIE TOATE BECURILE DIN CASA!Mai rau mi-a stricat decat sa repare,iar acum am apelat la altcineva si mi-a spus clar ca a fost NEPROFESIONIST!Daca vreti sa il platiti degeaba si mai mult sa strice decat sa va repare apelati la dumnealui!
Iulia Mihai
Iulia Mihai2 ani în urmă
Este destul de greu sa găsești pe cineva in ziua de azi în care sa te increzi ca va face treaba buna si, de ce nu, cu un buget decent. Toti ne pricepem la a cere cat mai mult, important este si ce stim sa facem de suma respectivă!
Dl. Serban mi-a schimbat astăzi panoul electric și sunt extrem de mulțumită! Comunicare, răbdare, profesionalism!
Raport calitate:pret de 5 stele!
Deja v-am recomandat! :)

Multumesc mult!
Voi reveni în curând!
Catalina Pantea
Catalina Pantea2 ani în urmă
Intradevar, cu ajutorul netului, am reusit sa gasesc omul potrivit, pentru problema electrica pe care o aveam, la care nu ai dadea de cap nici vecinul care era electrician , intradevar pensionar. Am sunat, mi-sa estimat intervalul de timp la care putea sosi. Constatarea nu a durat mai mult de 5 min, sa-si dea seama de unde este problema, iar lucrarea a durat 1 ora! Multumesc domnule Marius, cu incuviintarea dvstr. va voi recomanda si altor cunostiinte care cauta un electrician bun, politicos si cu preturi decente! Mii de multumiri!
A Savu
A Savu2 ani în urmă
Am avut o problema cu prize nefunctionale intr-o camera. Am crezut ca este de la siguranta. Dupa cateva verificari, si-a dat seama de problema si a rezolvat-o. A fost punctual si comunicativ.
Petruta Dinescu
Petruta Dinescu2 ani în urmă
Am apelat la o ora destul de tarzie, in disperare de cauza, deoarece am fost amanata de mai multe firme ce apareau cu program non stop, la acest domn electrician, care s-a deplasat intr-un timp foarte scurt si mi-a remediat problema la tabloul desigurante, care era la un pas de a se aprinde.
Voi mai apela la serviciile dumnealui si il voi recomanda din tot sufletul!
Multumesc domnule Serban!!!
Locații recomandate